ماه: خرداد ۱۴۰۰

Q Grader

واژه نامه قهوه: گواهینامه Q Grader

کافه اکسسوری – مدرک Q Grader که توسط موسسه کیفیت قهوه اداره می‌شود، معتبرترین صلاحیت در صنعت قهوه است. این دوره شامل یک دوره آزمون فشرده است که توانایی فرد را در چشیدن و درجه‌بندی قهوه آزمایش می‌کند. برای تبدیل‌شدن به Q کارشناس باید ۲۲ آزمون انفرادی را پشت سر گذاشت. این موارد از انتخاب …

واژه نامه قهوه: گواهینامه Q Grader ادامه »

تناسب‌اندام

قهوه به عنوان مکمل تناسب‌اندام –۱

کافه اکسسوری – نوشیدنی‌ها و مکمل‌های ورزشی به‌طور باورنکردنی در میان ورزشکاران و متخصصان تناسب‌اندام محبوب هستند، اما در سال‌های اخیر، محصولات بیشتری با استناد به تناسب‌اندام و فواید قهوه برای سلامتی ظاهر شده‌اند. با تمرکز مداوم بر تناسب‌اندام و سلامتی، برخی از مصرف‌کنندگان از قندها و ترکیبات فرآوری شده به نفع مواد «تمیز» و …

قهوه به عنوان مکمل تناسب‌اندام –۱ ادامه »

معرفی قهوه های برتر جام تعالی نیکاراگوئه

کافه اکسسوری – در پی حراج رکوردشکن در سال ۲۰۲۰ ازنظر قیمت‌ها، مسابقات جام تعالی نیکاراگوئه ۲۰۲۱ ازنظر کیفیت به چهار قهوه برنده COE رسیده است که از ۹۰ امتیاز به دست آمده از نظر کیفیت به رکوردهای خود نزدیک شده‌اند. درمجموع، ۲۳ تولیدکننده قهوه پس از رقابت اخیر جوایز COE را به دست آوردند …

معرفی قهوه های برتر جام تعالی نیکاراگوئه ادامه »

لاته ادویه کدوتنبل

تاریخچه و چیستی لاته ادویه کدوتنبل

کافه اکسسوری – در بسیاری از کشورهای نیمکره شمالی، پاییز به معنای هوای سرد، آسمان خاکستری و برگ‌های قهوه‌ای است. برای باریستاها و کافی‌شاپ‌ها، این بدان معنی است که مشتری از نوشیدنی‌های تابستانی مانند دم‌کرده سرد و قهوه سرد به نفع گرم شدن نوشیدنی‌های فصلی مانند لاته ادویه کدوتنبل دور می‌شوند. گرچه لاته ادویه کدوتنبل …

تاریخچه و چیستی لاته ادویه کدوتنبل ادامه »

Producing

واژه نامه قهوه: تولید قهوه Producing

کافه اکسسوری – وقتی نوبت به قهوه می‌رسد، دنیا به کشورهای مصرف‌کننده و تولیدکننده Producing تقسیم می‌شود. قهوه در کشورهای جهان یا رشد می‌کنند و یا نوشیده می‌شود؟ در بیشتر تاریخ تجارت قهوه، بیشتر قهوه‌های تولیدشده در خارج از کشورهایی که آن را تولید می‌کنند مصرف‌شده است. این به دلیل ارزش آن به‌عنوان کالای صادراتی …

واژه نامه قهوه: تولید قهوه Producing ادامه »

کاشت مجدد قهوه

مدل پایدار برای کاشت مجدد قهوه

کافه اکسسوری – تولیدکنندگان کوچک قهوه در سراسر جهان با چالش‌های زیادی روبرو هستند و یکی از این چالش‌ها کاشت مجدد قهوه است. تغییرات آب و هوایی در حال کاهش میزان زمین مناسب برای پرورش قهوه عربیکا است. برخی از محققان پیشنهاد کرده‌اند که درنتیجه، برای مثال ارتفاعات در حال رشد مطلوب در نیکاراگوئه از …

مدل پایدار برای کاشت مجدد قهوه ادامه »

Dalla Corte

ورود ماشین اسپرسو Dalla Corte به بازار آمریکا

کافه اکسسوری – شرکت اسپرسو ساز و آسیاب ایتالیایی Dalla Corte در حال آماده‌سازی یک قهوه ساز به سبک قدیمی ایالات‌متحده برای معرفی جدیدترین دستگاه خود به نام Zero است. Dalla Corte Zero دو نوع دارد: Classic و Barista. نسخه کلاسیک از طراحی جذاب Zero و همچنین فناوری مالتی دیگ بخار اختراع‌شده Dalla Corte برای …

ورود ماشین اسپرسو Dalla Corte به بازار آمریکا ادامه »

کوررودور

دم آوری با قهوه ساز کوررودور کاستاریکا

کافه اکسسوری – سال گذشته، کاستاریکا کمی بیش از ۸۵ میلیون کیلوگرم قهوه تولید کرد. قهوه کاستاریکا از قرن هجدهم در این کشور رشد می‌کند. علی‌رغم نوسان در مقدار قهوه‌ای که طی سال‌های اخیر صادر می‌کند، همچنان قهوه بخش مهمی از اقتصاد کاستاریکا است. بااین‌وجود، خارج از تولید، کاستاریکا فرهنگ غنی و منحصربه‌فردی در مصرف …

دم آوری با قهوه ساز کوررودور کاستاریکا ادامه »

Pressure

واژه نامه قهوه: فشار Pressure

کافه اکسسوری – اسپرسو قهوه‌ای است که تحت‌فشار دم می‌شود، اما فشار Pressure دقیقاً چه فشارهایی روی قهوه و نوشیدنی وارد می‌کند؟ دم کردن اسپرسو تحت‌فشار زیاد باعث بیرون آمدن CO2 از قهوه می‌شود و سپس به‌صورت کرم بالای اسپرسو در می‌آید. فشار به ما اجازه می‌دهد تا با داشتن نیروی کافی برای عبور آب …

واژه نامه قهوه: فشار Pressure ادامه »

قهوه برزیلی

قهوه برزیلی در برابر تغییرات آب و هوایی -۲

کافه اکسسوری – پیش‌بینی قهوه برزیلی به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده قهوه در جهان بیش از یک قرن، می‌تواند تأثیر عمده‌ای در بخش جهانی قهوه داشته باشد و الگوی آب و هوایی فصلی می‌تواند منجر به نوسانات زیادی در بازار شود. بااین‌حال شواهد محکمی وجود دارد که نشان می‌دهد برخی از این الگوهای آب و هوایی صرفاً …

قهوه برزیلی در برابر تغییرات آب و هوایی -۲ ادامه »

X