روز: خرداد ۲۷, ۱۴۰۰

سازگاری آب‌وهوا

منابع برای سازگاری آب‌وهوا در قهوه

کافه اکسسوری – Fairtrade International و شعبه ایالات‌متحده آن Fairtrade America دروس مشترک سه سال کار مربوط به کشاورزان قهوه در کنیا را به‌عنوان بخشی از پروژه آکادمی سازگاری آب‌وهوا در آفریقای شرقی به اشتراک گذاشتند. آژانس صدور گواهینامه غیرانتفاعی در حال تبلیغ راهنمای کتبی همراه با مجموعه‌ای از فیلم‌های آموزشی است که می‌تواند از …

منابع برای سازگاری آب‌وهوا در قهوه ادامه »

قهوه ی تخصصی

ویژگی های «قهوه ی تخصصی» – ۲

کافه اکسسوری – اصطلاح «قهوه‌ی تخصصی» برای اولین بار در سال ۱۹۷۴ توسط ارنا ناتسن در یک شماره از مجله Tea & Coffee به قهوه اطلاق شد. وی از این کلمه برای توصیف قهوه‌ای استفاده کرد که در یک اقلیم با مشخصات عالی و باکیفیت عالی و منحصربه‌فرد تولید می‌شد. امروزه، کلمه «تخصصی» در همه …

ویژگی های «قهوه ی تخصصی» – ۲ ادامه »

X