Producing

واژه نامه قهوه: تولید قهوه Producing

کافه اکسسوری – وقتی نوبت به قهوه می‌رسد، دنیا به کشورهای مصرف‌کننده و تولیدکننده Producing تقسیم می‌شود.

قهوه در کشورهای جهان یا رشد می‌کنند و یا نوشیده می‌شود؟

در بیشتر تاریخ تجارت قهوه، بیشتر قهوه‌های تولیدشده در خارج از کشورهایی که آن را تولید می‌کنند مصرف‌شده است.

این به دلیل ارزش آن به‌عنوان کالای صادراتی است.

طنز این است که قهوه باکیفیت بالا برای ماندگاری بیش‌ازحد ارزشمند است و بنابراین قهوه‌ای که در داخل مصرف می‌شود درجه پایین‌تری دارد.

هرچند اوضاع در حال تغییر است: هم‌زمان با پیشرفت اقتصادی و مدرنیزه شدن کشورهایی مانند برزیل و کلمبیا، فرهنگ قهوه‌های آن‌ها در حال گسترش است و قهوه‌های بیشتری در کشورهای مبدأ مصرف می‌شود.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Producing

When it comes to coffee, the world tends to be broken up into consuming and producing countries. Do you grow or do you drink?

For the majority of coffee’s trading history, most of the coffee grown has been consumed outside the countries growing it.

This is due to its value as an exported good.

The irony is that the high-quality coffee is far too valuable to stay, and so the coffee consumed internally is the lower-grade gear.

Things are a changing, though: as countries like Brazil and Colombia prosper economically and modernize, their café cultures are expanding and more and more coffee is being consumed within the countries of origin.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X