ماه: اردیبهشت ۱۴۰۰

Portafilter

واژه نامه قهوه: پرتافیلتر Portafilter

کافه اکسسوری – کلمه پرتافیلتر Portafilter که به‌عنوان «بازو» نیز شناخته می‌شود، به‌سادگی به معنی «فیلتر [حمل]» است. این اصطلاح، همراه با مواردی مانند «سر گروپ» و «سکه قطره‌ای»، شرح بخش‌های جدایی‌ناپذیر تمام طرح‌های دستگاه اسپرسو بدون در نظر گرفتن سازنده است. پرتافیلتر دسته‌ای است که سبد را نگه می‌دارد. مانند سایر قطعات دستگاه اسپرسو، …

واژه نامه قهوه: پرتافیلتر Portafilter ادامه »

قهوه و دوچرخه‌سواری

رابطه نزدیک قهوه و دوچرخه‌سواری

کافه اکسسوری – شاید تصور کنید که قهوه برای افراد ورزشکاران در درجه اول به دلیل محتوای کافئین استفاده می‌شود. بااین‌حال، رابطه بین قهوه و دوچرخه‌سواری اغلب پیچیده‌تر از آن است. بین دنیای خاص قهوه و دوچرخه‌سواری رابطه منحصربه‌فرد و غیرمعمولی وجود دارد و این رابطه‌ای است که در سال‌های اخیر به‌سرعت رشد کرده است. …

رابطه نزدیک قهوه و دوچرخه‌سواری ادامه »

چربی سوزی

چربی سوزی در ورزش با نوشیدن قهوه

کافه اکسسوری – تحقیقات جدید نشان می‌دهد که ممکن است از مصرف قهوه به‌عنوان ابزاری برای به حداکثر رساندن چربی سوزی در هنگام ورزش‌های هوازی استفاده شود. محققان مستقر در دانشگاه گرانادا در اسپانیا دریافتند که مصرف حدود ۳ میلی‌گرم در هر کیلوگرم وزن بدن، یا «معادل یک قهوه غلیظ»، نیم ساعت قبل از ورزش …

چربی سوزی در ورزش با نوشیدن قهوه ادامه »

کیفیت قهوه سبز

رابطه بسته‌بندی و کیفیت قهوه سبز -۲

کافه اکسسوری – همه‌گیری Covid-19 کل زنجیره تأمین قهوه را تحت تأثیر قرار داده است. کافی‌شاپ‌ها در سراسر جهان مجبور شده‌اند درهای خود را ببندند، رستوران‌ها تمرکز جدیدی را بر روی برنامه‌های خریدوفروش آنلاین آغاز کرده‌اند و مصرف‌کنندگان بیش از هر زمان دیگری در خانه قهوه می‌نوشند. بااین‌حال، برای برخی در بخش قهوه، مهم‌ترین مسائل …

رابطه بسته‌بندی و کیفیت قهوه سبز -۲ ادامه »

acid

واژه نامه قهوه: اسید Phosphoric acid

کافه اکسسوری – قهوه حاوی بسیاری از ویژگی‌های طعم‌دهنده است و یکی از مطلوب‌ترین عناصر یک فنجان خوب اسیدیته است. اسید acid در قهوه همیشه خوب نیست: به‌عنوان‌مثال، یک عطروطعم سرکه به اسید استیک نسبت داده می‌شود. بلکه نوع اسیدیته و ساختار آن است که ما به دنبال آن هستیم و می‌توان این تجارب طعم‌دهنده …

واژه نامه قهوه: اسید Phosphoric acid ادامه »

کیفیت قهوه سبز

رابطه بسته‌بندی و کیفیت قهوه سبز -۱

کافه اکسسوری – همه‌گیری Covid-19 کل زنجیره تأمین قهوه را تحت تأثیر قرار داده است. کافی‌شاپ‌ها در سراسر جهان مجبور شده‌اند درهای خود را ببندند، رستوران‌ها تمرکز جدیدی را بر روی برنامه‌های خریدوفروش آنلاین آغاز کرده‌اند و مصرف‌کنندگان بیش از هر زمان دیگری در خانه قهوه می‌نوشند. بااین‌حال، برای برخی در بخش قهوه، مهم‌ترین مسائل …

رابطه بسته‌بندی و کیفیت قهوه سبز -۱ ادامه »

نمایشگاه تخصصی قهوه

نمایشگاه تخصصی قهوه ۲۰۲۱ برگزار می شود

کافه اکسسوری – انجمن تخصصی قهوه اعلام کرد نمایشگاه تخصصی قهوه ۲۰۲۱ از ۳۰ سپتامبر تا ۳ اکتبر در شهر نیواورلئان، لوئیزیانا برگزار خواهد شد. بسیاری از عناصر محبوب نمایشگاه با اقدامات امنیتی COVID-19 جدید برای رویدادهای فیزیکی به رهبری یک مأمور امنیتی COVID-19 انجام خواهد شد. علاوه بر غرفه داران جدید و قدیمی در …

نمایشگاه تخصصی قهوه ۲۰۲۱ برگزار می شود ادامه »

قهوه هیرلووم

انواع قهوه هیرلووم اتیوپی

کافه اکسسوری – اگر مدتی در مورد تولید قهوه هیرلووم اتیوپی بخوانید، خیلی زود کلمه «وراثت» را مشاهده خواهید کرد. اگرچه یافتن یک تعریف واقعی از این عبارت دشوار است، اما در اتیوپی از بسیاری از انواع وحشی یا ژنتیکی تعریف‌نشده که بومی این کشور هستند، به‌عنوان اصطلاح کلیدی استفاده می‌شود. برای علاقه‌مندان به قهوه …

انواع قهوه هیرلووم اتیوپی ادامه »

Peru

واژه نامه قهوه: پرو Peru

کافه اکسسوری – پرو Peru تولیدکننده بزرگ قهوه است. مشخصات فنجان قهوه پرو تمایل دارد گرد و صاف، با اسیدیته پایین‌تر و دارای کیفیت شکلات‌های مغذی‌تر باشد. صدور گواهینامه آلی در پرو بسیار شایع است، همان‌طور که گواهینامه تجارت منصفانه نیز وجود دارد، گرچه هیچ‌یک از آن‌ها منجر به کیفیت بالاتر فنجان نمی‌شود و بسیاری …

واژه نامه قهوه: پرو Peru ادامه »

قهوه سرد

روش تهیه قهوه سرد دم با فرنچ پرس

کافه اکسسوری – ما در سایت قهوه موریس چندین آموزش تهیه قهوه برای تهیه قهوه سرد داریم. برای تهیه قهوه سردروش های مختلفی وجود دارد و ابزار مختلفی برای این کار مهم است. یا شاید شما اصلاً به یک قهوه ساز اختصاصی احتیاج نداشته باشید. این همان چیزی است که ما تصمیم گرفتیم کشف کنیم. …

روش تهیه قهوه سرد دم با فرنچ پرس ادامه »

X