ماه: خرداد ۱۴۰۰

قهوه‌های اختصاصی کاستاریکا

حراجی قهوه‌های اختصاصی کاستاریکا

کافه اکسسوری – شرکت قهوه سبز کاستاریکا و Exclusive Coffees و شرکت Sensible Development ارائه‌دهنده پلتفرم حراج در حراج خصوصی قهوه‌های اختصاصی کاستاریکا که روز پنجشنبه ۲۴ ژوئن به‌صورت آنلاین برگزار می‌شود، همکاری کردند. این شرکت‌ها می‌گویند که این حراج به‌منظور ارائه برخی از بهترین قهوه عربیکای کاستاریکا با تنوع تک و باکیفیت بالا به …

حراجی قهوه‌های اختصاصی کاستاریکا ادامه »

قهوه در شیلی

بررسی صنعت قهوه در شیلی – ۱

کافه اکسسوری – در شیلی، مسائل مربوط به مقرون‌به‌صرفه بودن قهوه در شیلی ، در دسترس بودن و عدم آگاهی ازلحاظ تاریخی به معنای مصرف نسبتاً کم قهوه و در سطح کم است. بااین‌حال، در سال‌های اخیر، همه‌چیز تغییر کرده است. امروزه در کشوری که در طول تاریخ عمدتاً قهوه و چای فوری مصرف می‌کرده …

بررسی صنعت قهوه در شیلی – ۱ ادامه »

Signature drinks

واژه نامه قهوه: نوشیدنی‌های امضا دار Signature drinks

کافه اکسسوری – اصطلاح «نوشیدنی امضا دار»، Signature drinks در دنیای قهوه، منحصر به مسابقات قهرمانی جهانی باریستا است. از زمان آغاز مسابقه در سال ۲۰۰۰، نوشیدنی باکیفیت در کنار اسپرسو و یک نوشیدنی شیر بخارپز، مهمترین نوشیدنی موردنیاز رقیب بوده است. این مختصر درواقع بسیار گسترده است و به‌نوعی «کوکتل» مبتنی بر اسپرسو مربوط …

واژه نامه قهوه: نوشیدنی‌های امضا دار Signature drinks ادامه »

قهوه در پاناما

بررسی قهوه در پاناما – ۲

کافه اکسسوری – حتی اگر قهوه در پاناما از اوایل قرن ۲۰ رشد کرده باشد، در ۲۰ سال گذشته فقط به‌عنوان کشوری که قهوه باکیفیت تولید می‌کند شهرت پیدا کرده است. امروزه، عمدتاً به لطف موفقیت قهوه گیشا، پاناما به دلیل تولید قهوه باکیفیت بالا که موردتوجه رسترها، خریداران و باریستاهای رقابت‌های بین‌المللی قهوه در …

بررسی قهوه در پاناما – ۲ ادامه »

Osma Pro

Osma Pro برای قهوه کلد برو طراحی شد

کافه اکسسوری – تیم کوچک مهندسین و طراحان مستقر در کالیفرنیا که سال گذشته سیستم نوآورانه و قابل‌حمل Osma برای قهوه کلد برو و چای را به بازار عرضه کرده است توجهات خود را به یک دستگاه پیشخوان تر از قبل به نام Osma Pro معطوف کرده است. Osma Pro شکل دستگاه اسپرسو دارد اما …

Osma Pro برای قهوه کلد برو طراحی شد ادامه »

قهوه در پاناما

بررسی قهوه در پاناما – ۱

کافه اکسسوری – حتی اگر قهوه در پاناما از اوایل قرن ۲۰ رشد کرده باشد، در ۲۰ سال گذشته فقط به‌عنوان کشوری که قهوه باکیفیت تولید می‌کند شهرت پیدا کرده است. امروزه، عمدتاً به لطف موفقیت قهوه گیشا، پاناما به دلیل تولید قهوه باکیفیت بالا که موردتوجه رسترها، خریداران و باریستاهای رقابت‌های بین‌المللی قهوه در …

بررسی قهوه در پاناما – ۱ ادامه »

Sensory science

واژه نامه قهوه: علوم حسی Sensory science

کافه اکسسوری – اولین معرفی واقعی من به دنیای علوم حسی Sensory science از طریق کار استاد روانشناسی تجربی دانشگاه آکسفورد چارلز اسپنس بود. اساساً، اسپنس مطالعه می‌کند که چگونه هر چیز دیگری به غیر از غذا و نوشیدنی واقعی بر تجربه و درک شما از آن‌ها تأثیر می‌گذارد. این شامل انواع جزئیات مانند وزن …

واژه نامه قهوه: علوم حسی Sensory science ادامه »

ادویه‌جات

تاریخچه رابطه قهوه و ادویه‌جات

کافه اکسسوری – از قهوه ترک که با هل تهیه می‌شود تا لاته ادویه کدوتنبل، قهوه و ادویه‌جات تقریباً تا زمانی که مردم از قهوه لذت می‌برند، با یکدیگر ترکیب می‌شوند. امروزه، مصرف‌کنندگان قهوه از نوشیدنی‌های تهیه‌شده با ده‌ها ادویه‌جات مختلف ازجمله دارچین، زردچوبه و زنجبیل لذت می‌برند. بااین‌حال، رابطه بین قهوه و ادویه‌جات فقط …

تاریخچه رابطه قهوه و ادویه‌جات ادامه »

سازگاری آب‌وهوا

منابع برای سازگاری آب‌وهوا در قهوه

کافه اکسسوری – Fairtrade International و شعبه ایالات‌متحده آن Fairtrade America دروس مشترک سه سال کار مربوط به کشاورزان قهوه در کنیا را به‌عنوان بخشی از پروژه آکادمی سازگاری آب‌وهوا در آفریقای شرقی به اشتراک گذاشتند. آژانس صدور گواهینامه غیرانتفاعی در حال تبلیغ راهنمای کتبی همراه با مجموعه‌ای از فیلم‌های آموزشی است که می‌تواند از …

منابع برای سازگاری آب‌وهوا در قهوه ادامه »

قهوه ی تخصصی

ویژگی های «قهوه ی تخصصی» – ۲

کافه اکسسوری – اصطلاح «قهوه‌ی تخصصی» برای اولین بار در سال ۱۹۷۴ توسط ارنا ناتسن در یک شماره از مجله Tea & Coffee به قهوه اطلاق شد. وی از این کلمه برای توصیف قهوه‌ای استفاده کرد که در یک اقلیم با مشخصات عالی و باکیفیت عالی و منحصربه‌فرد تولید می‌شد. امروزه، کلمه «تخصصی» در همه …

ویژگی های «قهوه ی تخصصی» – ۲ ادامه »

X