روز: خرداد ۲۰, ۱۴۰۰

Reverse osmosis

واژه نامه قهوه: اسمز معکوس Reverse osmosis

کافه اکسسوری – این نوع فیلتراسیون Reverse osmosis غالباً فرآیند کمی پیچیده و گرانتری نسبت به فیلترهای کارتریج (کارتریج‌های تبادل یونی) است. در اسمز معکوس، آب با فشار زیاد به یک غشا وارد می‌شود و در پایان یک‌طرف تقریباً یک محلول بدون مواد معدنی و از طرف دیگر یک محلول بسیار غلیظ از مواد معدنی …

واژه نامه قهوه: اسمز معکوس Reverse osmosis ادامه »

بسته‌بندی قهوه

تأثیر بسته‌بندی قهوه بر عطر قهوه – ۲

کافه اکسسوری – تفت دادن قهوه برای نشان دادن رایحه‌ای غنی و مطلوب، به زمان، تلاش و کاملاً آزمون‌وخطا نیاز دارد. بااین‌حال، پس از رسیدن به آنجا، باید اطمینان حاصل کنید که مصرف‌کنندگان می‌توانند از آن در خانه یا کافه‌ها لذت ببرند. اینجا جایی است که بسته‌بندی قهوه وارد عمل می‌شود. با استفاده از مواد …

تأثیر بسته‌بندی قهوه بر عطر قهوه – ۲ ادامه »

X