روز: خرداد ۲۶, ۱۴۰۰

Rwanda

واژه نامه قهوه: روآندا Rwanda

کافه اکسسوری – روآندا Rwanda کشوری است که می‌تواند کیفیت فنجانی استثنایی، با طعم میوه‌های گل توت، گل، اسیدیته شراب و پیچیدگی را تولید کند. روآندا یک تازه وارد در صحنه قهوه تخصصی است. در گذشته تولید قهوه این کشور تا حد زیادی تجاری و از نظر مقیاس محدود بود. آشفتگی اواسط دهه ۱۹۹۰ را …

واژه نامه قهوه: روآندا Rwanda ادامه »

قهوه ی تخصصی

ویژگی های «قهوه ی تخصصی» – ۱

کافه اکسسوری – اصطلاح «قهوه ی تخصصی» برای اولین بار در سال ۱۹۷۴ توسط ارنا ناتسن در یک شماره از مجله Tea & Coffee به قهوه اطلاق شد. وی از این کلمه برای توصیف قهوه‌ای استفاده کرد که در یک اقلیم با مشخصات عالی و باکیفیت عالی و منحصربه‌فرد تولید می‌شد. امروزه، کلمه «تخصصی» در …

ویژگی های «قهوه ی تخصصی» – ۱ ادامه »

X