ماه: خرداد ۱۴۰۰

Rwanda

واژه نامه قهوه: روآندا Rwanda

کافه اکسسوری – روآندا Rwanda کشوری است که می‌تواند کیفیت فنجانی استثنایی، با طعم میوه‌های گل توت، گل، اسیدیته شراب و پیچیدگی را تولید کند. روآندا یک تازه وارد در صحنه قهوه تخصصی است. در گذشته تولید قهوه این کشور تا حد زیادی تجاری و از نظر مقیاس محدود بود. آشفتگی اواسط دهه ۱۹۹۰ را …

واژه نامه قهوه: روآندا Rwanda ادامه »

قهوه ی تخصصی

ویژگی های «قهوه ی تخصصی» – ۱

کافه اکسسوری – اصطلاح «قهوه ی تخصصی» برای اولین بار در سال ۱۹۷۴ توسط ارنا ناتسن در یک شماره از مجله Tea & Coffee به قهوه اطلاق شد. وی از این کلمه برای توصیف قهوه‌ای استفاده کرد که در یک اقلیم با مشخصات عالی و باکیفیت عالی و منحصربه‌فرد تولید می‌شد. امروزه، کلمه «تخصصی» در …

ویژگی های «قهوه ی تخصصی» – ۱ ادامه »

کم‌خواب

تأثیر قهوه بر مغزهای کم‌خواب

کافه اکسسوری – قهوه حاوی معجزات بی‌شماری است، اما توانایی انجام عمل جراحی مغز یا حتی کار با وسیله نقلیه موتوری در سطح بالا درحالی‌که کم‌خواب است ممکن است در این موارد نباشد. تحقیقات جدید از آزمایشگاه خواب و یادگیری در دانشگاه ایالتی میشیگان نشان داده است که اگرچه کافئین معادل حدود دو فنجان قهوه …

تأثیر قهوه بر مغزهای کم‌خواب ادامه »

قهوه ی لیبریکا

ویژگی های قهوه ی لیبریکا -۲

کافه اکسسوری – بیش از ۱۲۰ گونه شناسایی‌شده در تیره قهوه وجود دارد. تولیدکنندگان، بازرگانان، رسترها، باریستاها و مصرف‌کنندگان عمدتاً با دو مورد از این موارد آشنا می‌شوند: عربیکا و روبوستا. بااین‌حال، گونه سوم پس‌ازاین دو وجود دارد که عمدتاً در جنوب شرقی آسیا رشد می‌کند: قهوه ی لیبریکا که امروزه این‌گونه اصلی‌ترین گونه از …

ویژگی های قهوه ی لیبریکا -۲ ادامه »

Roller grinder

واژه نامه قهوه: چرخ غلتکی Roller grinder

کافه اکسسوری – رایج‌ترین راه برای خرد کردن قهوه که در مغازه‌ها و خانه‌های سراسر جهان مشاهده خواهید کرد، آسیاب کردن است. بااین‌حال، چندین روش برای خرد کردن قهوه وجود دارد. آسیاب‌های تیغه‌ای حداقل مطلوبت را در این میان دارد. آن‌ها قهوه را هک می‌کنند و یک اندازه بسیار ناهموار ایجاد می‌کنند. چرخ آسیاب غلتکی …

واژه نامه قهوه: چرخ غلتکی Roller grinder ادامه »

قهوه ی لیبریکا

ویژگی های قهوه ی لیبریکا -۱

کافه اکسسوری – بیش از ۱۲۰ گونه شناسایی‌شده در تیره قهوه وجود دارد. تولیدکنندگان، بازرگانان، رسترها، باریستاها و مصرف‌کنندگان عمدتاً با دو مورد از این موارد آشنا می‌شوند: عربیکا و روبوستا. بااین‌حال، گونه سوم پس‌ازاین دو وجود دارد که عمدتاً در جنوب شرقی آسیا رشد می‌کند: قهوه ی لیبریکا که امروزه این‌گونه اصلی‌ترین گونه از …

ویژگی های قهوه ی لیبریکا -۱ ادامه »

جام برتر اتیوپی

جام برتر اتیوپی با پنج قهوه ۹۰+

کافه اکسسوری – به گفته هیئت‌داوران بین‌المللی، دومین دوره مسابقات قهوه سبز جام برتر اتیوپی منجر به ۳۹ لات شد که ۸۷+ امتیاز کسب کردند، از این تعداد پنج قهوه بیش از ۹۰ امتیاز کسب کردند. به گفته برگزارکنندگان، قهوه‌های برنده به نمایندگی از مناطق مختلف در حال رشد، روش‌های پردازش و انواع مزرعه، از …

جام برتر اتیوپی با پنج قهوه ۹۰+ ادامه »

خدمات اشتراکی

روند رو به رشد خدمات اشتراکی قهوه

کافه اکسسوری – در یک سال اخیر نوآوری‌ها و روندهای جدید مانند ارائه خدمات اشتراکی در بخش قهوه‌های ویژه شاهد بودیم که تا حدود زیادی به لطف همه‌گیری Covid-19 است. از هجوم قهوه دالگونا در اوایل سال جاری تا افزایش محبوبیت قهوه درایو در سراسر جهان، همه‌گیری نحوه تغییر قهوه بسیاری از ما را خوب …

روند رو به رشد خدمات اشتراکی قهوه ادامه »

Ripe

واژه نامه قهوه: گیلاس رسیده Ripe

کافه اکسسوری – به‌طور گسترده‌ای تصور می‌شود که گیلاس‌های کاملاً رسیده Ripe حاوی بهترین قهوه هستند. بااین‌حال، زمان‌هایی در تولید قهوه وجود دارد که گیلاس‌های «بیش‌ازحد رسیده» برای مشخصات طعم خاصی که می‌توانند به وجود بیاورند، انتخاب می‌شوند. شاید مهم‌ترین سؤال این باشد: دقیقاً چه چیزی گیلاس قهوه رسیده را تشکیل می‌دهد؟ بیشتر اوقات ظاهر …

واژه نامه قهوه: گیلاس رسیده Ripe ادامه »

قهوه در السالوادور

بررسی قهوه در السالوادور –۲

کافه اکسسوری – السالوادور کوچکترین و پرجمعیت‌ترین کشور در آمریکای مرکزی است. همچنین یک تولیدکننده قهوه مشهور در جهان است. از زمان رشد سریع که از اواسط تا اواخر قرن ۱۹ اتفاق افتاد، قهوه در السالوادور بیش از ۱۰۰ سال کمک قابل‌توجهی در اقتصاد السالوادور داشته است. بااین‌حال، تولید قهوه سالوادور از دهه ۱۹۸۰ کاهش‌یافته …

بررسی قهوه در السالوادور –۲ ادامه »

X