ماه: اردیبهشت ۱۴۰۰

جام تعالی کلمبیا

معرفی برگزیدگان جام تعالی کلمبیا ۲۰۲۱

کافه اکسسوری – نتایج مسابقه قهوه سبز جام تعالی کلمبیا ۲۰۲۱ برگزار شد و در حال حاضر نزدیک به بیش از ده قطعه قهوه با کیفیت بالا از تولیدکنندگان قهوه کلمبیایی به حراج گذاشته شده‌اند. پس‌ازآنکه گروهی از داوران در مراکز جهانی قهوه مورد تأیید COE لیست ۳۵ قهوه نهایی را به رسمیت شناختند، درحالی‌که …

معرفی برگزیدگان جام تعالی کلمبیا ۲۰۲۱ ادامه »

اقتصاد دایره‌ای

آشنایی با اقتصاد دایره‌ای در صنعت قهوه

کافه اکسسوری – ارائه تأثیر درازمدت با اجرای اقتصاد دایره‌ای پایدار در بخش قهوه و دیجیتال‌سازی فرآیندهای اصلی صنعت، فوق‌العاده مهم است. صنعت گسترده قهوه مدتی است که در هر مرحله از زنجیره تأمین برای پایداری بیشتر تلاش می‌کند. به حداقل رساندن ضایعات و تغییر جهت بسته‌بندی‌های زیست‌تخریب‌پذیر، به‌درستی، اولویت‌های اصلی در این بخش هستند. …

آشنایی با اقتصاد دایره‌ای در صنعت قهوه ادامه »

Old Brown Java

واژه نامه قهوه: قهوه قدیمی جاوا Old Brown Java

کافه اکسسوری – طراوت قهوه سبز برای چگونگی درک کیفیت از اهمیت بیشتری برخوردار شده است. بسیاری از خصوصیاتی که ما برای آن‌ها ارزش قائل هستیم، مانند یک فنجان تمیز، اسیدیته، شادابی و شیرینی، فقط در قهوه تازه برداشت‌شده وجود دارد و پس از گذشت چندین ماه این مواد محو می‌شوند. قهوه باگذشت زمان چوبی …

واژه نامه قهوه: قهوه قدیمی جاوا Old Brown Java ادامه »

قهوه بدون فیلتر

روش تهیه قهوه بدون فیلتر کاغذی

کافه اکسسوری – برخی از مصرف‌کنندگان در حال بازگشت به روش‌های سنتی، قابل‌استفاده مجدد برای دم کردن قهوه، یا به دنبال گزینه‌های سازگار با محیط‌زیست و دم‌آوری قهوه بدون فیلتر کاغذی هستند. کلمه “پایداری” معمولاً در قهوه مخصوص استفاده می‌شود. مصرف‌کنندگان بیش از هر زمان دیگری از تأثیر عادات غذایی و آشامیدنی خودآگاه هستند و …

روش تهیه قهوه بدون فیلتر کاغذی ادامه »

Proair

Probat از سیستم تصفیه Proair رونمایی کرد

کافه اکسسوری – تولیدکننده رستر آلمانی Probat این هفته سیستم عطر زدایی از اگزوز رستر به نام Proair را رونمایی کرد. Proair یک انژکتور پلاسمای سرد طراحی‌شده برای پاسخگویی به نیازهای تصفیه هوا از تجهیزات برشته سازی قهوه در اندازه متوسط ​​و بزرگتر طراحی شده است. به گزارش Probat، این سیستم کم‌مصرف برای کاهش بوی …

Probat از سیستم تصفیه Proair رونمایی کرد ادامه »

پردازش نوآورانه قهوه

پردازش نوآورانه قهوه در اندونزی

کافه اکسسوری – پردازش نوآورانه قهوه یکی از مواردی است که این روزها در صنعت قهوه اندونزی مشاهده می‌شود. اندونزی چهارمین کشور بزرگ تولیدکننده قهوه در جهان است که پس از برزیل، ویتنام و کلمبیا قرار دارد. پس از بین بردن زنگ‌زدگی برگ قهوه در اواخر قرن نوزدهم بسیاری از انواع باکیفیت عالی عربیکا، این …

پردازش نوآورانه قهوه در اندونزی ادامه »

Nutate

واژه نامه قهوه: ذره ذره Nutate

کافه اکسسوری – ذره ذره Nutate نوعی اصطلاح نسبتاً مدرن برای راه یافتن به قهوه است؛ و بر اساس نظر مت پرگر، قهرمان جام جهانی آبجو در استرالیا ۲۰۱۲، به یک روش خنک‌کننده اشاره دارد. به‌طورمعمول، یک باریستا در یک حرکت ذره ذره Nutate تا زمانی که قهوه ساییده فشرده شود تا حد ممکن سطح …

واژه نامه قهوه: ذره ذره Nutate ادامه »

قهوه کاسنی

دم‌آوری و تهیه قهوه کاسنی

کافه اکسسوری – طعم قهوه کاسنی برشته مانند قهوه است اما طعم و مزه‌ای دارد که به‌طورمعمول کمی مغذی یا چوبی توصیف می‌شود، بسته به نوع گیاه، می‌تواند طعم تلخ غالب وجود داشته باشد. وقتی قهوه عربیکا بوداده با کاسنی در یک فنجان از طعم و مزه ۷۰:۳۰ مخلوط شود تا حد امکان به بوی …

دم‌آوری و تهیه قهوه کاسنی ادامه »

قهوه مخصوص

بازار قهوه مخصوص و تأثیر COVID-19 بر آن

کافه اکسسوری – بر اساس تجزیه‌وتحلیل اخیر از نویسندگان راهنمای معامله ویژه قهوه، حجم معاملات قهوه مخصوص با کیفیت بالا درنتیجه بیماری همه‌گیر COVID-19 کاهش یافت درحالی‌که حجم قهوه‌های مخصوص با کیفیت پایین افزایش یافت. پیتر دبلیو رابرتز و چاد تریویک گزارش ۱۹ صفحه‌ای را ثبت کردند که شامل اثرات همه‌گیر COVID-19 بر رفتارهای خرید …

بازار قهوه مخصوص و تأثیر COVID-19 بر آن ادامه »

مصرف قهوه

بررسی مصرف قهوه فیلتری و اسپرسو

کافه اکسسوری – شکی نیست که بازارهای قهوه ایالات‌متحده و اروپا بسیار متفاوت هستند. هم مقدار زیادی قهوه وارد می‌شود و هم مصرف قهوه بسیار بالاست. بر اساس گزارش‌های ICO میزان مصرف برای ۲۰۱۹/۲۰ نشان می‌دهد که اروپایی‌ها حدود ۲.۷ میلیارد کیلوگرم مصرف کرده‌اند، درحالی‌که ایالات‌متحده حدود ۱.۷ میلیارد کیلوگرم مصرف کرده است. بین آن‌ها، …

بررسی مصرف قهوه فیلتری و اسپرسو ادامه »

X