روز: اردیبهشت ۳, ۱۴۰۰

Nutate

واژه نامه قهوه: ذره ذره Nutate

کافه اکسسوری – ذره ذره Nutate نوعی اصطلاح نسبتاً مدرن برای راه یافتن به قهوه است؛ و بر اساس نظر مت پرگر، قهرمان جام جهانی آبجو در استرالیا ۲۰۱۲، به یک روش خنک‌کننده اشاره دارد. به‌طورمعمول، یک باریستا در یک حرکت ذره ذره Nutate تا زمانی که قهوه ساییده فشرده شود تا حد ممکن سطح …

واژه نامه قهوه: ذره ذره Nutate ادامه »

قهوه کاسنی

دم‌آوری و تهیه قهوه کاسنی

کافه اکسسوری – طعم قهوه کاسنی برشته مانند قهوه است اما طعم و مزه‌ای دارد که به‌طورمعمول کمی مغذی یا چوبی توصیف می‌شود، بسته به نوع گیاه، می‌تواند طعم تلخ غالب وجود داشته باشد. وقتی قهوه عربیکا بوداده با کاسنی در یک فنجان از طعم و مزه ۷۰:۳۰ مخلوط شود تا حد امکان به بوی …

دم‌آوری و تهیه قهوه کاسنی ادامه »

X