ماه: فروردین ۱۴۰۰

حراج Los Favoritos

آغاز فروش قهوه در حراج Los Favoritos

کافه اکسسوری – تولیدکننده مشهور تخصصی قهوه نیکاراگوئه Fincas Mierisch و ACE (Alliance for Coffee Excellence) مستقر در اورگن، برای راه‌اندازی مجدد حراج Los Favoritos مجدداً با یکدیگر همکاری کردند. این حراج که روز سه‌شنبه ۱۸ می، به دنبال داوری بین‌المللی به رهبری ACE برگزار می‌شود، شامل ریز قهوه‌های کوچک است که همگی حداقل ۸۸ …

آغاز فروش قهوه در حراج Los Favoritos ادامه »

فرآیند شسته شده

فرآوری و پردازش قهوه – فرآیند شسته شده

کافه اکسسوری – فرآیند شسته شده به‌طور گسترده در سراسر آمریکای لاتین و مناطقی از آفریقای شرقی مورداستفاده قرار می‌گیرد و نیاز به حذف گیلاس و موسیلاژ اطراف پوست با استفاده از اصطکاک، تخمیر و آب است. گیلاس‌های رسیده پس از چیدن، به یک آسیاب مرطوب منتقل می‌شود و در آنجا در یک ماشین تخلیه …

فرآوری و پردازش قهوه – فرآیند شسته شده ادامه »

Nicaragua

واژه نامه قهوه: نیکاراگوئه Nicaragua

کافه اکسسوری – قرن پرفرازونشیبی برای نیکاراگوئه Nicaragua بوده است و کشت قهوه بخشی از آن سفر است ، زیرا به‌ناچار گرفتار رویدادهای سیاسی و اقتصادی کشور شده است. امروزه ، فنجان‌های ردیابی و کیفیت بالا در حال شکوفایی هستند. تعدادی از انواع مختلف در مناطق مختلف نیکاراگوئه بسیار خوب رشد می‌کنند و طیف وسیعی …

واژه نامه قهوه: نیکاراگوئه Nicaragua ادامه »

فرآیند عسلی

فرآوری و پردازش قهوه – فرآیند عسلی

کافه اکسسوری – فرآیند عسلی با چندین نام وابسته به منشأ ازجمله “طبیعی پالپ شده” ، “نیمه شسته” و “نیمه لاواستو” انجام می‌شود. فرآیند عسلی تقریباً مستقیماً بین فرآیند شسته شده و طبیعی قرار می‌گیرد و می‌تواند قهوه‌هایی با شیرینی شدید ایجاد کند. در مرحله اول ، گیلاس‌های رسیده را می‌برند و به ایستگاه‌های شستشو …

فرآوری و پردازش قهوه – فرآیند عسلی ادامه »

اسپرسوی آمریکایی

رونمایی از تمبرهای اسپرسوی آمریکایی

کافه اکسسوری – سرویس پستی ایالات‌متحده که به دلیل تحویل به موقع خود شناخته‌شده است، سرانجام مجموعه‌ای از تمبرها را به اکسیر جادویی اختصاص داده است که به سوخت صنعت قهوه مدرن در ایالات‌متحده کمک کرده است: نوشیدنی‌های اسپرسو. این آژانس هفته گذشته مجموعه تمبرهای پستی ۵۵ سنت را منتشر کرد. هر کتابچه حاوی چهار …

رونمایی از تمبرهای اسپرسوی آمریکایی ادامه »

فرایند طبیعی

فرآوری و پردازش قهوه – فرایند طبیعی

کافه اکسسوری – فرایند طبیعی مسلماً قدیمی‌ترین و اصلی‌ترین شکل پردازش قهوه است و به‌طور سنتی برای فرآوری گیلاس در مقیاس تجاری (به‌عنوان‌مثال در برزیل) یا در مناطقی که دسترسی محدودی به منابع آبی دارند (به‌عنوان‌مثال اتیوپی) مورداستفاده قرار می‌گرفت. اغلب ممکن است این‌گونه باشد که قهوه فرآوری شده طبیعی نقص بیشتری در فنجان ایجاد …

فرآوری و پردازش قهوه – فرایند طبیعی ادامه »

Natural process

واژه نامه قهوه: فرآوری طبیعی Natural process

کافه اکسسوری – فرآوری طبیعی Natural process (قهوه فرآوری شده خشک) قدیمی‌ترین و سرراست‌ترین روش فرآوری است. گیلاس قهوه برداشت‌شده و سپس قرار است با میوه و پوست سالم و دانه‌های قهوه داخل آن خشک شود. دانه‌های قهوه و گیلاس قهوه با هم خشک می‌شوند و در پایان مراحل خشک شدن جدا می‌شوند. این یک …

واژه نامه قهوه: فرآوری طبیعی Natural process ادامه »

پردازش و فرآوری قهوه

تعریف پردازش و فرآوری قهوه – قسمت اول

کافه اکسسوری – معمولاً در مورد فرآیندهای مختلفی که در مبدأ به‌عنوان بخشی از سفر قهوه‌ها از دانه به فنجان استفاده می‌شود، سؤال می‌شود که پردازش و فرآوری قهوه یکی از این مراحل است. پردازش و فرآوری قهوه تمام مراحل درگیر را از زمان برداشت یک گیلاس (با دست یا ماشین) تا لحظه خشک شدن …

تعریف پردازش و فرآوری قهوه – قسمت اول ادامه »

روند قهوه

روند قهوه و بررسی تغییرات در مصرف

کافه اکسسوری – بیش از یک سال پیش، عادات مصرف قهوه اکثر آمریکایی‌ها توسط بیماری همه‌گیر COVID-19 کنار گذاشته شد. درحالی‌که ماندگاری رفتارهای جدید مصرفی در حال حاضر در حال آزمایش است، آشفتگی سال گذشته در گزارش روند قهوه ملی داده‌های قهوه (NCDT) انجمن ملی قهوه منعکس شده است. در این سال تغییرات عمده‌ای در …

روند قهوه و بررسی تغییرات در مصرف ادامه »

چای لاته

تاریخچه چای لاته و روش تهیه آن

کافه اکسسوری – چای لاته گرم، شیری و معطر است و در بین بسیاری از کافه محبوبیت بالایی دارد. بااین‌وجود، علی‌رغم اینکه در کافی‌شاپ‌ها سرو می‌شود و به نام لاته نام‌گذاری شده است، اما درواقع هیچ قهوه‌ای در آن وجود ندارد. چای یکی از قدیمی‌ترین نوشیدنی‌های در جهان است. منشأ آن هزاران سال پیش در …

تاریخچه چای لاته و روش تهیه آن ادامه »

X