روز: فروردین ۲۲, ۱۴۰۰

Mucilage

واژه نامه قهوه: موسیلاژ Mucilage

کافه اکسسوری – موسیلاژ Mucilage گوشت میوه قهوه است که به پوست اطراف دانه‌های قهوه می‌چسبد. این موسیلاژ از جهات مختلف بسیار مهم است. در طول رشد گیلاس روی درخت، این موسیلاژ است که برای محتوای قند اندازه‌گیری می‌شود. هنگام چیدن گیلاس رسیده از درخت و چشیدن آن، همیشه تعجب‌آور است که میزان شیرینی آن …

واژه نامه قهوه: موسیلاژ Mucilage ادامه »

قهوه چینی

بررسی کیفیت قهوه چینی – ۱

کافه اکسسوری – سطح زیر کشت قهوه چینی در سال ۲۰۱۶ بیش از ۱.۲ میلیارد مترمربع بود. در همان سال، چین بیش از ۱۴۰ هزار تن قهوه تولید کرد – تقریباً ۱.۵ درصد از کل قهوه‌های تولیدشده در جهان. تا همین اواخر، اکثر قهوه‌های چینی ارزان‌قیمت و عموماً باکیفیت پایین شناخته می‌شدند و صادرات آن …

بررسی کیفیت قهوه چینی – ۱ ادامه »

X