روز: فروردین ۲۸, ۱۴۰۰

Natural process

واژه نامه قهوه: فرآوری طبیعی Natural process

کافه اکسسوری – فرآوری طبیعی Natural process (قهوه فرآوری شده خشک) قدیمی‌ترین و سرراست‌ترین روش فرآوری است. گیلاس قهوه برداشت‌شده و سپس قرار است با میوه و پوست سالم و دانه‌های قهوه داخل آن خشک شود. دانه‌های قهوه و گیلاس قهوه با هم خشک می‌شوند و در پایان مراحل خشک شدن جدا می‌شوند. این یک …

واژه نامه قهوه: فرآوری طبیعی Natural process ادامه »

پردازش و فرآوری قهوه

تعریف پردازش و فرآوری قهوه – قسمت اول

کافه اکسسوری – معمولاً در مورد فرآیندهای مختلفی که در مبدأ به‌عنوان بخشی از سفر قهوه‌ها از دانه به فنجان استفاده می‌شود، سؤال می‌شود که پردازش و فرآوری قهوه یکی از این مراحل است. پردازش و فرآوری قهوه تمام مراحل درگیر را از زمان برداشت یک گیلاس (با دست یا ماشین) تا لحظه خشک شدن …

تعریف پردازش و فرآوری قهوه – قسمت اول ادامه »

X