روز: فروردین ۲۹, ۱۴۰۰

اسپرسوی آمریکایی

رونمایی از تمبرهای اسپرسوی آمریکایی

کافه اکسسوری – سرویس پستی ایالات‌متحده که به دلیل تحویل به موقع خود شناخته‌شده است، سرانجام مجموعه‌ای از تمبرها را به اکسیر جادویی اختصاص داده است که به سوخت صنعت قهوه مدرن در ایالات‌متحده کمک کرده است: نوشیدنی‌های اسپرسو. این آژانس هفته گذشته مجموعه تمبرهای پستی ۵۵ سنت را منتشر کرد. هر کتابچه حاوی چهار …

رونمایی از تمبرهای اسپرسوی آمریکایی ادامه »

فرایند طبیعی

فرآوری و پردازش قهوه – فرایند طبیعی

کافه اکسسوری – فرایند طبیعی مسلماً قدیمی‌ترین و اصلی‌ترین شکل پردازش قهوه است و به‌طور سنتی برای فرآوری گیلاس در مقیاس تجاری (به‌عنوان‌مثال در برزیل) یا در مناطقی که دسترسی محدودی به منابع آبی دارند (به‌عنوان‌مثال اتیوپی) مورداستفاده قرار می‌گرفت. اغلب ممکن است این‌گونه باشد که قهوه فرآوری شده طبیعی نقص بیشتری در فنجان ایجاد …

فرآوری و پردازش قهوه – فرایند طبیعی ادامه »

X