روز: فروردین ۱۴, ۱۴۰۰

واژه نامه قهوه: واکنش میلارد Maillard reaction

کافه اکسسوری – قهوه سبز نسوخته ، پیشنهادی خوش‌طعم نیست و طعم آن کمی شبیه چمن و غلات است. این یک ماده ناتمام است که دارای پتانسیل طعم‌دهنده است و این فرآیند بو دادن است که این پتانسیل را از طریق یک سری واکنش‌های شیمیایی پیچیده باز می‌کند. یکی از فرآیندهای اصلی تعیین طعم و …

واژه نامه قهوه: واکنش میلارد Maillard reaction ادامه »

قهوه کلمبیایی

قهوه کلمبیایی و ویژگی های آن

کافه اکسسوری – هیچ‌چیز نشان‌دهنده قهوه در روح آمریکایی بیشتر از خوان والدز و قهوه کلمبیایی کوهستانش نیست. تصور می‌شود که قهوه در دهه ۱۵۰۰ به همراه کاهنان Jesuit به کلمبیا رسیده‌اند. صادرات اولین دانه قهوه  در سال ۱۸۳۵ با بیش از ۲۰۰۰ کیسه آغاز شد. اکنون صادرات دانه‌های قهوه  در سراسر جهان به میلیون‌ها …

قهوه کلمبیایی و ویژگی های آن ادامه »

X