روز: فروردین ۳۰, ۱۴۰۰

Nicaragua

واژه نامه قهوه: نیکاراگوئه Nicaragua

کافه اکسسوری – قرن پرفرازونشیبی برای نیکاراگوئه Nicaragua بوده است و کشت قهوه بخشی از آن سفر است ، زیرا به‌ناچار گرفتار رویدادهای سیاسی و اقتصادی کشور شده است. امروزه ، فنجان‌های ردیابی و کیفیت بالا در حال شکوفایی هستند. تعدادی از انواع مختلف در مناطق مختلف نیکاراگوئه بسیار خوب رشد می‌کنند و طیف وسیعی …

واژه نامه قهوه: نیکاراگوئه Nicaragua ادامه »

فرآیند عسلی

فرآوری و پردازش قهوه – فرآیند عسلی

کافه اکسسوری – فرآیند عسلی با چندین نام وابسته به منشأ ازجمله “طبیعی پالپ شده” ، “نیمه شسته” و “نیمه لاواستو” انجام می‌شود. فرآیند عسلی تقریباً مستقیماً بین فرآیند شسته شده و طبیعی قرار می‌گیرد و می‌تواند قهوه‌هایی با شیرینی شدید ایجاد کند. در مرحله اول ، گیلاس‌های رسیده را می‌برند و به ایستگاه‌های شستشو …

فرآوری و پردازش قهوه – فرآیند عسلی ادامه »

X