قطره‌چکان دستی Simplify The Brewer رونمایی شد

Simplify The Brewer

کافه اکسسوری – شرکت فروش تجهیزات قهوه ژاپنی Bathtub Coffee از قطره‌چکان دستی به نام Simplify The Brewer رونمایی کرد.

دستگاه Simplify The Brewer که توسط Ryo John Ito طراحی‌شده است این هفته در Kickstarter به هدف مالی خود دست یافت و بیش از ۱۶۰۰۰ دلار درآمد کسب کرد. خود این کارخانه روشی سریع و پایدار در دما را ارائه می‌دهد که در کمترین زمان ممکن از کاربر سؤال می‌کند.

طبق گفته ایتو، Simplify The Brewer در کمتر از ۲ دقیقه زمان دم، یک فنجان تمام‌شده را تولید می‌کند درحالی‌که نیازی به حرکت مارپیچی یا حرکتی ریختن و هم زدن آسیاب دیگر نیست.

دستورالعمل ساده‌سازی نیاز به ریختن ۲۳۰ گرم آب در طی یک بستر قهوه ۱۵ گرمی در مدت‌زمان حدود ۳۰ ثانیه، بدون نیاز به مرحله شکوفه یا مانور، تولید قهوه بعد از ۹۰ ثانیه اضافی یا بیشتر به پایان می‌رسد.

ایتو اخیراً در این خصوص گفت: «این ساده‌ترین راه دم کردن به‌طور برابر برای همه است. حرکت حلزونی [یا] مارپیچی برای مبتدیان و همچنین برای حرفه‌ای‌ها انجام کامل یک حرکت مکرر دشوار است. [با ریختن مارپیچ] طعم و مزه هر بار کمی متفاوت خواهد بود.»

این دستگاه از سه استراتژی برای سرعت بخشیدن به میزان جریان مایع از طریق دستگاه استفاده کرده است: یک سوراخ گسترده و ۴۰ میلی‌متری در پایین آن وجود دارد.

دریچه‌های هوای سخاوتمندانه‌ای که قهوه ساز روی ظرف قرار می‌گیرد و اجازه می‌دهد هوای گرم خارج شود و از تجمع فشار هوای مقاوم در برابر جریان جلوگیری می‌کند و حداقل تماس بین فیلتر کاغذ و قهوه ساز را به حداقل برسانید.

طبق گفته ایتو، درحالی‌که جریان مایع را به سمت پایین هدایت می‌کنیم، فضای خالی بین فیلتر و دیواره Simplify The Brewer نیز هوای گرم را حفظ می‌کند و باعث پایداری دما در هنگام دم می‌شود.

قرار است تولید Simplify The Brewer در ماه آینده در تأسیسات تولیدی ژاپن آغاز شود و پیش‌بینی می‌شود از ماه مه تحویل حامیان شود و پس‌ازآن با قیمت ۳۵ دلار فروش خرده‌فروشی آنلاین به‌صورت منظم انجام شود.

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

نکاتی درباره قهوه سنتی ترکیه

قهوه سنتی ترکیه

کافه اکسسوری – قهوه سنتی ترکیه به معنای مادربزرگ است که بعد از صبحانه یکی از نوشیدنی‌های شیرین و لذت‌بخش ترکیه محسوب می‌شود.

این به معنی قهوه تیره و غنی است که در یک ظرف سنتی سرو می‌شود که به معنای قرن‌ها تاریخ است؛ بنابراین ممکن است تعجب کنید که چرا می‌خواهیم آن را به‌عنوان یک رویکرد جدید معرفی کنیم.

در این مقاله به دستورالعمل‌های جدیدی می‌پردازیم که غنای قهوه ترک را با نوآوری عصر مدرن ترکیب می‌کند.

ازآنجاکه، شما عاشق قهوه هستید یا باریستایی که سعی در جلب رضایت مصرف‌کنندگان دارید.

این آزمایش هم ترسناک و هم هیجان‌انگیز است؛ و یا طرفدار موج سوم هستید و قهوه دوستان موج سوم بیش از همه در مورد قهوه کنجکاو هستند.

قهوه سنتی ترکیه چیست؟

قهوه ترک یک نوشیدنی فوق‌العاده شیرین، تیره و دارای طعم بسیار قوی است.

شکر درون قهوه پخته می‌شود و عطروطعمی عمیقی از کارامل ایجاد می‌کند که باعث می‌شود یک دنباله چسبنده در گلو شما ایجاد شود.

رسوب‌ها بسیار خوب هستند و معمولاً در قهوه باقی می‌مانند تا در انتها مستقر شود و در گرما عصاره‌گیری شود.

اگر می‌خواهید یاد بگیرید که چگونه آن را به طور منظم درست کنید، ما در اینجا به دستورالعمل آن اشاره می‌کنیم.

دلایل زیادی برای این کار وجود دارد. روش سنتی این فرصت را به شما می‌دهد تا از اوقات فراغت از قهوه بعدازظهر لذت ببرید.

قهوه ترکیه ۱.۲: ارتقاء

قهوه سنتی ترکیه شیرین و کارامل شده است، اما فقط حدود یک‌سوم فنجان شما درواقع قهوه است. ناامیدکننده، درست است؟

یک‌سوم بالا، اگرچه خوشمزه است، اما اکثراً کف است و یک‌سوم پایین حاوی رسوبات قهوه است.

بااین‌حال، یک مشکل ساده وجود دارد. اجازه دهید قهوه قبل از ریختن حدود ۵ دقیقه بنشیند تا قهوه‌ای با رسوب کمتر و فوم ترشح‌شده بیشتر تولید شود؛ و ازآنجایی‌که قهوه ترکی بسیار داغ است، هنوز هم در نوشیدن درجه حرارت بسیار خوبی است.

قهوه ترک اسپانیایی

در آن دسته از نوشیدنی‌هایی که اسپرسو ممکن است تحت‌فشار قرار بگیرد یا کم‌مصرف باشد، قهوه ترک بهترین راه‌حل است. این نوشیدنی اسپانیایی که از فروشندگان قهوه به سبک تایلندی سرقت شده است، بسیار محبوب شد.

ریزش شیر در قهوه سنتی ترکیه

اگر رسیدن به کاراملیزه دشوار است، یا گاهی اوقات برداشتن آن از سطح بالا غیرممکن است، وحشت نکنید زیرا این بهترین چیز بعدی است. در حقیقت، اگر قهوه ترک را کمی تلخ می‌بینید، حتی ممکن است این نسخه را ترجیح دهید.

ریختن کف شیر نرم در بالای قهوه باعث صرفه‌جویی و حفظ تمامیت قهوه شما می‌شود و حتی تلخی قهوه ترک را کاهش می‌دهد.

قهوه ترکی بستی و گردو

وقت آن است که کمی رادیکال شویم! اکنون می‌خواهیم قهوه ترکی را در یک نوشیدنی پیچیده‌تر مخلوط کنیم و از نظر نوشیدنی، منظور استفاده از نوعی دسر است.

هنگام دم کردن قهوه خود سنتی باشید و پس از آماده شدن، آن را روی بستنی در یک لیوان بریزید. با خامه شلاق زده، گرد و کاکائو.

قهوه ترک در این همه سال نه‌تنها تاریک است، بلکه دست‌نخورده باقی‌مانده است و آزمایش‌های اینچنین با آن به نتایج جالب و دلپذیری ختم می‌شود.

دیگر وقت آن رسیده است که این قهوه را با افزودنی‌های مختلف گسترش دهیم.

منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.