واژه نامه قهوه: جعبه عطر قهوه Le Nez du Café

Le Nez du Café

کافه اکسسوری – این جعبه زیبا Le Nez du Café از محلول‌های معطر مایع است که یک اسباب‌بازی مناسب برای مهمانی شام است ، البته یک اسباب‌بازی گران‌قیمت.

این جعبه شامل سی‌وشش عطر است که هرکدام به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که یکی از سی‌وشش رایحه رایج در قهوه را نشان می‌دهند.

هر شیشه عطر دارای یک شماره است و پس از بوییدن آن می‌توانید حدس بزنید رایحه آن چیست ، که در جزوه همراه آن آورده شده است.

همانند همه این کارهای بویایی ، با تمرین خیلی بهتر می‌شوید.

این یک بازی درخشان برای بازی با گروهی از دوستان است و می‌تواند روشن‌کننده باشد که ببیند وقتی هیچ سرنخ تصویری یا ساختاری وجود ندارد ، مردم چگونه بوی یکسان را متفاوت تفسیر می‌کنند.

این کیت به‌عنوان بخشی جدایی‌ناپذیر از صلاحیت Q Grader استفاده می‌شود.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Le Nez du Café

This beautiful box (Le Nez du Café) of liquid aromatic solutions is the perfect dinner-party toy, albeit a relatively pricey one.

The box contains thirty-six vials, each designed to represent one of the thirty-six most common aromas in coffee, both positive and negative (the latter the result of defects).

Each vial has a number, and after smelling it you can have a go at guessing which aroma it is, detailed in the accompanying booklet.

As with all such olfactory tasks, you get a lot better with practice.

It is a brilliant game to play with a group of friends and it can be illuminating to see how differently people interpret the same smell when there are no visual or textural clues.

The kit is used as an integral part of the Q Grader qualification.

The same company makes similar boxes for the worlds of wine and whisky.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

ویژگی و تاریخچه قهوه موسمی

قهوه موسمی

کافه اکسسوری – در سال ۱۶۰۰ قهوه راه خود را به اروپا باز کرد، ابتدا از طریق بندر ونیز، ایتالیا و باز از طریق دریا سفر کرد و سفر کرد و سفرهای دیگری نیز انجام داد. در روزهای قبل پست FedEx، مردم مشتاقانه منتظر حمل‌ونقل جدید با شکل نه چندان عالی برخی از موارد بودند و در این هنگام قهوه موسمی خارج از این وضعیت غیرمترقبه متولد شد.

دانه‌های قهوه، در کشتی‌های بزرگ قایقرانی چوبی، مسیر خود را از طریق دریا در پیش گرفتند که می‌تواند تا ۶ ماه طول بکشد تا از هند و سایر مناطق رشد قهوه گرمسیری به اروپا برسد.

در قسمت زیرین این بسته‌های چوبی، شرایط تاریک، مرطوب و نرم می‌توانست قهوه را قبل از رسیدن به بندر اروپا، مرطوب و حتی کپک‌زده کند.

ازآنجاکه قهوه فقط در مناطق گرمسیری رشد می‌کند، این افراد سرنخ خاصی پیدا نکردند که طعم قهوه تازه و تمیز چیست. آن‌ها از قهوه همانطور که بود استقبال کردند و از تفاوت دیگری خبر نداشتند.

دانه قهوه موسمی در کشتی حبوبات رطوبت خود را از دست می‌دادند و متورم می‌شدند و رنگ آن‌ها به رنگ زرد کمرنگ تغییر می‌دهند (در این شرایط دانه‌های قهوه تازه و غیرقابل شستشو سبز می‌شوند) و با تأثیر بسیار خوبی بر روی طعم، بیشتر اسیدیته خود را از دست می‌دادند.

این قهوه با طعم بی‌نظیر خاکی، همراه با اسیدیته کم، به‌سرعت به نوشیدنی ارجح تبدیل شد.

تولید قهوه موسمی در هند

با بهبود روش‌های حمل‌ونقل و کشتی‌ها، طعم قهوه تغییر کرد. دیگر دانه‌های قهوه تحت این شرایط نبودند. قهوه تازه، در حال حاضر طعم روشن‌تر، تندتر، اسیدی‌تر و خاکی کمتری داشت.

آن‌ها گفتند: «چه اتفاقی برای قهوه ما افتاد؟» همه روش‌های عالی و جدید حمل‌ونقل که لوازم خوب را حفظ کردند به‌جای بهبود، مشکلی ایجاد کردند.

مردم ناراحت بودند و دوباره می‌خواستند قهوه‌ای را که عاشقشان شده بود دوباره بخواهند. طعم اصلی این قهوه از بین رفته بود، اما نه برای همیشه.

در هند اکنون یک فرایند مشترک به نام قهوه موسمی وجود دارد که این طعم را دوباره تولید می‌کند. پس از شستشوی دانه‌های قهوه، به‌جای فرآیند خشک شدن معمولی، در فصل مونسون (بادهای موسمی) روی کف انبار پخش می‌شوند.

آن‌ها به‌طور مستقیم باران نمی‌خورند، اما در عوض، رطوبت ناشی از هوای مرطوب را که می‌بینند، خیس می‌شوند.

این روند می‌تواند تا ۱۶ هفته طول بکشد، با استفاده مجدد از سفر طولانی و مرطوب، طعم قهوه موسمی همانند قبل می‌شود.

منبع: I need coffee

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

جمع آوری کمک رویداد تراکم بالا برای سلامتی

رویداد تراکم بالا

کافه اکسسوری – با آغاز به کار رویداد تراکم بالا ، لیگ باریستا نزدیک به ۴۰۰۰ دلار برای سازمان‌های غیرانتفاعی در جهت بهداشت در ورمونت جمع کرد.

رویداد تراکم بالا که هفته گذشته برگزار شد طیف گسترده‌ای از سخنرانان، مجریان و مربیان را به‌صورت آنلاین جمع کرد تا گفتگوها و آموزش‌های پشت سر هم را ارائه دهند.

از مهمانانی که در این رویداد رایگان شرکت کرده بودند، سؤال شد که آیا می‌خواهند کمک مالی ۵ دلاری یا مبلغ سفارشی به Grounds for Health که در حال حاضر برنامه‌های غربالگری و پیشگیری از سرطان دهانه رحم را در مناطق قهوه ساز در اتیوپی و کنیا برگزار می‌کند، اضافه کنند.

شرکت‌کنندگان درنهایت ۳۸۵۰ دلار برای سازمان درآمدزایی کردند.

لیگ باریستا، از زمان تأسیس در سال ۲۰۱۵ به‌طور مداوم گسترش‌یافته است، درنتیجه بیماری همه‌گیر ویروس کرونا که به‌طور چشمگیری تغییر شکل چشم‌انداز رویداد قهوه شد، رویداد تراکم بالا را راه‌اندازی کرد.

اگرچه این گروه هنوز هیچ رویداد حضوری را برای سال ۲۰۲۱ اعلام نکرده است.

اما درعین‌حال گزارش بازار تخصصی قهوه ۲۰۲۱ و کتابی درزمینهٔ برنامه‌ریزی رویدادهای قهوه را به میزبانی یک سری رویدادهای آنلاین باریستا تدوین کرده است.

 

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

روش تهیه قهوه کوبانو (قهوه کوبا)

قهوه کوبانو

کافه اکسسوری – قهوه کوبانو حداقل دو برابر قهوه آمریکایی است و یک مراسم صبحانه روزانه برای مردم کوبایی و آمریکایی کوبایی است.

در هر ساعت از شبانه‌روز در رستوران‌های بی‌شمار کوبایی که در میامی قرار دارند، مردم برای نوشیدن قهوه کوبایی صف‌آرایی می‌کنند و در فنجان‌های کاغذی با اندازه کوچک سرو می‌شوند.

قهوه کوبانو در انتهای وعده غذایی در تاکی‌ها (فنجان‌های ریز) که کوچک‌تر از فنجان دمیتاس هستند، سرو می‌شود.

روش قدیمی برای تهیه قهوه کوبایی در گلدان روی اجاق‌گاز است، هرچند واقعیت این است که کوبایی‌های این کشور اغلب قهوه خود را در سازندگان اسپرسو ایتالیایی (موکاپات) درست می‌کنند.

در آموزش زیر از دستگاه موکاپات استفاده خواهیم کرد.

قهوه

شما می‌توانید با استفاده از قهوه‌ریز و تقریباً پودر شده، طعم قهوه کوبا را تقریباً تخمین بزنید. قهوه به سبک کوبا همچنین در مخلوط اسپرسو به‌طور گسترده‌ای موجود است.

کوبایی‌ها از قهوه خود با مقادیر زیاد قند لذت می‌برند. من این دستور قهوه را به این شکل اضافه کردم که به‌طورکلی تهیه می‌شود، اما اگر می‌خواهید قند را ترک نکنید، خوب است.

فرآیند

موکاپات را برداشته و لیوان فیلتر فلزی را از نیمه پایینی آن جدا کنید. آب سرد یخ را در ظرف زیرین تا پیچ موجود در قسمت داخلی بریزید.

فنجان فیلتر فلزی را بر نیمه پایین قرار دهید و خیلی محکم با آسیاب قهوه آغشته کنید و سطح آن را در بالا قرار دهید. بخش‌های موکاپات را به هم بچسبانید و روی یک مشعل گرم (گرمای زیاد) قرار دهید.

درحالی‌که مراقب اسپرسوساز هستید، یک فنجان فلزی بگیرید و برای هر فنجان حدود یک قاشق چایخوری قند بریزید.

به‌عنوان اولین ترفندهای قهوه کوبانو ، به‌اندازه کافی آب بریزید تا قند را در فنجان فلزی مرطوب کنید. قند و قهوه مرطوب شده را به‌شدت مخلوط کنید تا به یک خمیر سبک تبدیل شود.

در ضمن، یک‌بار اسپرسوساز را از حرارت بردارید تا قسمت بالای آن تقریباً سه‌چهارم ظرف را پر کند. با این کار از سوختن و / یا سرریز شدن بر روی اجاق‌گاز جلوگیری می‌شود.

پس از اتمام دم‌آوری قهوه، آن را به‌آرامی درون فنجان فلزی بریزید درحالی‌که آن را به‌آرامی با خمیر شکر مخلوط می‌کنید. اگر به‌درستی انجام شود، خمیر شکر هنگامی‌که با سایر قهوه‌ها مخلوط شد، یک کف را ایجاد می‌کند.

قهوه کوبانو با شیر

پسرعموی آرام، کافه کوبانو ، کافه کن لوچ است که به آن leche con cafe گفته می‌شود، زیرا درواقع شیر با قهوه است. یک فنجان بخارپز از این بخش شیرین و آرامش‌بخش که با نان برشته‌شده یا کراکر کوبایی سرو می‌شود یک صبحانه معمولی کوبایی است.

شیر را در یک ظرف گرم کنید. Cafe con leche معمولاً با شیر کامل یا مخلوطی از شیر کامل و تبخیر شده ساخته می‌شود، اما هر شیر دیگری این کار را انجام خواهد داد مانند شیر سویا و دیگر شیرهای گیاهی.

شیر داغ را درون لیوان بریزید و آن را تقریباً تا بالا پر کنید. در یک فنجان کافه کوبانو را اضافه کنید و هم بزنید و از آن لذت ببرید.

منبع: I need coffee

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

واژه نامه قهوه: لاته آرت Latte art

Latte art

کافه اکسسوری – الگوهای تزئینی یا لاته آرت Latte art که سطح سفید قهوه تازه آماده شده شما را آراسته‌اند، معمول‌تر شده‌اند.

این شکوفایی نهایی در تهیه قهوه اغلب به یک نوشیدنی دلالت می‌کند که کارکنان می‌دانند چه‌کاری انجام می‌دهند و همچنین در مورد تهیه قهوه مراقبت کرده‌اند.

مطالعه‌ای که من با روانشناس آزمایشی دانشگاه آکسفورد، چارلز اسپنس نشان داد که مشتریان مایل به پرداخت هزینه بیشتری برای یک قهوه با لاته آرت هستند، لزوماً به این دلیل که فکر می‌کنند ازنظر کیفی بهتر است.

اما به این دلیل که تشخیص می‌دهند انرژی و کار بیشتری صرف شده است این توهم وجود دارد که یک فنجان زیبا همیشه یک فنجان خوب است.

ظاهر آن مطمئناً نشان‌دهنده شیر بخارپز است، اما در مورد کیفیت قهوه موجود در آن بسیار کم به ما می‌گوید.

تسلط بر هنر لاته دشوار است و عملکردهایی که باریستاها قادر به‌سادگی با ریختن شیر بخارپز شده در قهوه؛ بسیار قابل‌توجه است.

مسابقات جهانی هنر لاته هرگز نتوانسته جمعیتی قابل‌توجهی را به خود جلب کند.

دو روش اصلی ریختن آزاد و اچ است.

ریختن آزاد مستلزم ریختن شیر بخارپز به اسپرسو و الگویی است که بدون ابزار اضافی ایجاد شده است.

این مسئله به زمان، مهارت، موقعیت و کیفیت بخار شیر بستگی دارد.

اچینگ به شما امکان می‌دهد با استفاده از ابزاری بسیار شبیه خلال‌دندان روی سطح خود نقاشی کنید و ترکیبی از این دو می‌تواند الگوهای خیره‌کننده‌ای ایجاد کند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Latte art

Patterns adorning the surface of your freshly prepared flat white have become ever more commonplace.

This final flourish in coffee preparation often signifies to a drinker that staff know what they are doing and that they have taken care over the making of the coffee.

A study I worked on with the Oxford University experimental psychologist Charles Spence indicated that customers are willing to pay more for a coffee with latte art, not necessarily because they think it is qualitatively any better, but because they recognize that more energy and craft have gone into the preparation of the drink.

The flipside of this is the illusion that a beautiful cup is always a good cup.

The appearance certainly indicates well-steamed milk, but it tells us very little about the quality of the coffee within.

Latte art is hard to master, and the feats certain baristas are capable of simply by pouring steamed milk into coffee can be quite remarkable.

The World Latte Art Championship never fails to draw a crowd.

The two main methods are free pouring and etching.

Free pouring requires that steamed milk be poured into the espresso and a pattern created with no additional tools.

It is a matter of timing, skill, positioning, and milk-steaming quality.

Etching allows you to draw on the surface using a tool a lot like a toothpick.

A combination of the two can yield stunning patterns.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

تاریخچه و فرهنگ قهوه اتیوپی

فرهنگ قهوه اتیوپی

کافه اکسسوری – وقتی بیشتر مردم درباره اتیوپی صحبت می‌کنند، بلافاصله به قهوه فکر می‌کنند. شاید شما هم شنیده باشید که اتیوپی محل تولد قهوه یا حداقل کشف آن بوده است. در این مقاله ما در مورد علف اتیوپی گله بز کلدی، مناطق قهوه اتیوپی و تمام طعم‌های فوق‌العاده آن‌ها و مراسم و فرهنگ قهوه اتیوپی – که هنوز هم بعد از صدها سال زنده مانده است – صحبت خواهیم کرد.

کالدی و بزهای او

فرهنگ قهوه اتیوپیاین فقط یک تنوع در داستان کالدی است: بیش از هزار سال پیش، کالدی، بزهایش را دید که به طرز عجیبی عمل می‌کنند. گفته می‌شد تقریباً روی پاهای عقب خود رقصیده‌اند.

پس از تحقیقات بیشتر، وی دید که آن‌ها در حال خوردن گیلاس قرمز برخی از بوته‌های وحشی هستند. جالب، من برخی از انواع توت‌ها را امتحان کردم و خیلی زود فهمیدم چرا بزهای او در حال رقصیدن هستند.

او چندین توت جمع کرد، آن‌ها را نزد همسرش برد و او آن‌ها را دید و کلدی را برای دیدن راهبان به خانقاه فرستاد.

راهب آن‌ها را کار شیطان اعلام کرد. صومعه خیلی زود با رایحه قهوه بوداده پر شد و راهبان برای یافتن منبع از اتاق‌های خود بیرون آمدند.

راهبان در تلاش برای تمیز کردن امرا، آن‌ها را خرد کردند و برای حفظ آن‌ها، آن‌ها را در یک پارچ بزرگ با آب داغ قرار دادند.

آن راهبان آن شب نوشیدنی داغ را نوشیدند و نذر کردند که هرروز آن را بنوشند و به نظر می‌رسید که یک درمان مناسب برای جلسات فداکاری در اواخر شب است.

افسانه‌های دیگری نیز وجود دارند که ادعا می‌کنند که انواع توت‌ها به‌صورت خام جویده می‌شوند. اگرچه خوب است که یک داستان ازنظر تاریخی دقیق باشد، واقعیت این است که همه داستان‌ها حاوی داستان‌های زیادی هستند که با کمی حقیقت پاشیده شده‌اند؛ اما چرا فرهنگ قهوه اتیوپی  و چنین داستان‌های عاشقانه را خراب می‌کنید؟

مناطق قهوه اتیوپی

امروزه مناطق بسیاری در اتیوپی وجود دارد که قهوه‌های چشایی بی‌نظیری را تولید می‌کنند. همه آن‌ها گونه‌های عربیکا هستند، دقیقاً مانند قهوه‌هایی که کالدی پیدا کرد.

منطقه قهوه اتیوپی هارار به دلیل داشتن میوه، عطر زغال‌اخته و همچنین ادویه و شیرین‌بیان بسیار معروف شده است.

قهوه منطقه سیدامو اتیوپی (جایی که ما Yirgacheffes را دریافت می‌کنیم) نیز مشهور است. برخی از نمونه‌های قابل‌توجه عبارت‌اند از: سیدامو، Idido Misty Valley (IMV)، لکمتی و انواع یورگاچف.

مراسم و فرهنگ قهوه اتیوپی

فرهنگ قهوه اتیوپیمراسم و یا فرهنگ قهوه اتیوپی بخشی از زندگی اتیوپی است که مراسمی طولانی و زیبا است. برای مهمان‌نوازی و احترام، بازدیدکنندگان تقریباً همیشه برای شرکت در این مراسم، فارغ از ساعت، دعوت می‌شوند.

این مراسم معمولاً توسط یک زن جوان تنها و در لباس سنتی و رنگارنگ انجام می‌شود. ابتدا جبنا، (یک گلدان قهوه تیره شکل عجیب‌وغریب است) در یک بستر چمن قرار داده می‌شود. کباب کردن در یک تابه بالای یک اجاق چوب یا زغال چوب انجام می‌شود.

دانه‌های قهوه اتیوپی را در قابلمه می‌ریزند. پس‌ازاینکه بوداده شد، قهوه اتیوپی در یک گودال و ملات ریخته می‌شود. سپس با آب گرم به جبنا اضافه می‌شود و سپس چندین بار با صافی صاف می‌شود.

برخی از قهوه‌ها بسیار سبک و برشته می‌شوند، برخی دیگر تیره‌تر هستند.

قهوه حاصل در فنجان‌های کوچک سرو می‌شود. بخش اعظم قهوه در اتیوپی با شکر سرو می‌شود، اما برخی از مناطق روستایی درواقع آن را با نمک سرو می‌کنند.

درهرصورت، شما شیر را در اینجا پیدا نمی‌کنید. همچنین ممکن است شما را به برخی از غذاهای موردعلاقه میان وعده‌های محلی که همراه با قهوه میل می‌شود، مهمان کنند.

این مراسم درواقع فقط برای میهمانان یا مراسم خاص نیست. به‌طورکلی، روزانه ۳ بار انجام می‌شود.

تهیه قهوه در این فرهنگ قهوه اتیوپی می‌تواند یک ساعت طول بکشد و نوشیدن آن نیز یک‌ساعتی به طول انجامد چون نوشیدن سه فنجان قهوه در این مراسم رسم است و این چیزی نیست که در کافی‌شاپ‌های زنجیره‌ای رخ می‌دهد که وارد و سریع خارج می‌شوید.

منبع: I need coffee

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

قهوه ایمپورتز مبادله قهوه را راه‌اندازی می‌کند

مبادله قهوه

کافه اکسسوری – قهوه ایمپورتز واردکننده قهوه سبز مستقر در مینیاپولیس، مبادله افسانه‌ای قهوه را راه‌اندازی کرده است، بستری که به‌وسیله آن رستری‌ها می‌توانند قهوه‌ها را تعویض کنند، یادداشت‌هایی تبادل و شاید حتی دوست جدیدی در صنعت قهوه و مبادله قهوه پیدا کنند.

«ما حسرت حجامت با مشتریان خود را نداریم. ما از سفر به کشورهای تولیدکننده قهوه و ایجاد خاطرات جدید با افراد جدید خوشحالیم.» مدیر بازاریابی قهوه ایمپورتز و واردکننده قهوه سبز، سام میلر در این خصوص می‌گوید: «هیچ‌چیز مانند حضور در یک مکان جدید، ملاقات با افراد جدید و رفتن پس از گذراندن وقت خوب با دوستان جدید نیست. امیدواریم این فرصتی باشد تا افراد بتوانند با دیگران ارتباط برقرار کنند و در مورد قهوه‌های خود بیشتر بدانند.»

این برنامه مبادله قهوه برای رستری‌های ایالات‌متحده و کانادا در دسترس است. رستری‌ها از طریق فرم Google ثبت‌نام می‌کنند، سپس یک رستر شریک منفرد به آن‌ها اختصاص می‌یابد.

از هر یک از شرکا یک کیسه کوچک قهوه تک خاستگاه را که انتخاب کرده‌اند تعویض می‌کنند و از آن‌ها خواسته می‌شود زمانی برای اتصال و به اشتراک گذاشتن یادداشت‌ها پیدا کنند.

برای تشویق یک‌زبان مشترک برای ارزیابی‌ها و مبادله قهوه ، کافه واردات فرم حجامت داخلی خود را که به‌عنوان کارت امتیاز حجامت تحلیلی شناخته می‌شود، تبلیغ می‌کند.

فرتهایم درباره مبادله قهوه می‌گوید: «ما در قهوه ایمپورتز این مورد را به‌عنوان ابزاری در دسترس قرار می‌دهیم؛ اما … در اینجا به خاطر داشته باشید که هدف برقراری ارتباط با شخص دیگری است. چشیدن چیزی که قبلاً نچشیده‌اید و ممکن است درباره روشی برای کباب کردن بحث کنید که قبلاً استفاده نکرده‌اید.»

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

قهوه لانگ بلک از تاریخچه تا دم آوری

لانگ بلک

کافه اکسسوری – اگر در یک کافی‌شاپ سفارش لانگ بلک بدهید شاید در نگاه اول آن را شبیه یک آمریکانو ببینید اما با کمی عمیق‌تر شدن به نوشیدنی خود متوجه خواهید شد که تفاوت وجود دارد.

درست مانند آمریکانو، لانگ بلک یک نوشیدنی مبتنی بر اسپرسو است. مواد تشکیل‌دهنده هر دو یکسان هستند: اسپرسو و آب گرم؛ اما تفاوت در آماده‌سازی است.

اما لانگ بلک چیست و چه چیزی آن را منحصربه‌فرد می‌کند و چگونه می‌توان یکی از آن‌ها را تهیه کرد؟ در این مقاله به این سؤالات پاسخ می‌دهیم.

چه چیزی لانگ بلک را ایجاد می‌کند؟

ازآنجایی‌که لانگ بلک یک نوشیدنی قهوه‌فروشی محبوب در استرالیا و نیوزیلند است، من برای تعریف این نوشیدنی و چگونگی تهیه آن به متخصصان این منطقه مراجعه کردم.

Levent Doganay یک متخصص قهوه در ملبورن استرالیا می‌گوید: «در استرالیا و نیوزیلند، لانگ بلک به‌طور سنتی با ریختن یک شات دوتایی از اسپرسو یا ریستریتو بیش از ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلی‌لیتر آب گرم از دستگاه اسپرسو ساخته می‌شود.»

تفاوت اصلی بین یک آمریکانو و لانگ بلک در نحوه مخلوط کردن آب گرم با اسپرسو است.

درحالی‌که یک آمریکانو با ریختن آب گرم بر روی اسپرسو ساخته می‌شود، برعکس این مسئله در مورد لانگ بلک صدق می‌کند.

این نوشیدنی با ریختن اسپرسو روی آب داغ، بیشتر ازآنچه معمولاً در یک آمریکانو است، کرمای بیشتری حفظ می‌کند.

به‌طورمعمول، یک لانگ بلک نیز با آب کمتری نسبت به یک آمریکانو تهیه می‌شود؛ بنابراین بیشتر متمرکز است، به این معنی که طعم اسپرسو برجسته‌تر است.

همان‌طور که از نام آن پیداست، از این نوشیدنی عموماً بدون شیر لذت می‌برند.

لونت می‌گوید: «آب اضافه‌شده باعث می‌شود که طعم قهوه باز شود و ویژگی‌های دانه قهوه و کباب را برجسته کند … [و می‌توانید] مدت طولانی‌تری از قهوه خود لذت ببرید.»

در خارج از استرالیا و نیوزیلند، این نوشیدنی معمولاً در منوهای کافه با نام دیگری تبلیغ می‌شود.

مولیا هندایانی صاحب Smile Koffie، یک کافه در غرب جاوا، اندونزی می‌گوید: «نام در کافه من kopi hitam (قهوه سیاه) است … [ما آن را به مشتریان می‌دهیم] وقتی می‌گویند سیاه یا آمریکانوی بلند می‌خواهند.»

چیزهایی که باید در مورد لانگ بلک در نظر بگیرید

در لانگ بلک مهم است که از قهوه مرغوب استفاده کنید. لونت می‌گوید که او از یک قهوه منفرد کلمبیایی استفاده می‌کند که برای اسپرسو مناسب است.

مولیا از دو ترکیب مختلف استفاده می‌کند: یکی عربیکا و دیگری روبوستا، هر دو از منطقه تمانگگونگ اندونزی.

در کنار اضافه کردن طعم‌دهنده‌های دیگر یا شیر به لانگ بلک، می‌توانید اسپرسو را نیز تغییر دهید تا به آن نوعی طعم متفاوت بدهید.

یکی از این تغییرات شامل افزودن یک شلیک متمرکز و دوتایی است.

با افزودن قهوه غلیظ‌تر، لانگ بلک جسورتر، اسیدی‌تر خواهد بود و کمی شفاف‌تر خواهد داشت.

طرز تهیه لانگ بلک

درحالی‌که تهیه یک لانگ بلک نسبتاً ساده است، مانند هر نوشیدنی، باید مراقب باشید. ریختن یک اسپرسو روی آب بسیار گرم، بر طعم و مزه این نوشیدنی تأثیر می‌گذارد.

همچنین این بدان معنی است که مشتریان باید منتظر خنک شدن نوشیدنی خود باشند و نمی‌توانند فوراً از آن لذت ببرند.

لونت توصیه می‌کند از آب گرم باد دمای حدود ۷۰ درجه سانتی‌گراد استفاده کنید. او می‌گوید که این امر به وضوح بیشتری در رنگ و طعم تمیز می‌انجامد.

همچنین این نوشیدنی را شیرین نگه می‌دارد و به آن کمک می‌کند تا لایه خامه را در قسمت بالای آن حفظ کند.

اگر آب در هنگام ریختن اسپرسو خیلی گرم باشد، کرما سریعتر از بین می‌رود.

این نوشیدنی ممکن است شبیه سایر نوشیدنی‌های مبتنی بر اسپرسو سیاه باشد، اما روش بی نظیر تهیه آن به بادی شفافی به آن می‌بخشد و آن را از آمریکانو جدا می‌کند.

منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری الف. جلال

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

واژه نامه قهوه: کوپی لوواک Kopi Luwak

Kopi Luwak

کافه اکسسوری – «آیا تابه‌حال قهوه‌ای را امتحان کرده‌اید که می‌دانید از دستگاه گوارش حیوان عبور می‌کند؟» برخی از گران‌ترین قهوه‌های جهان تحت عنوان کوپی لوواک Kopi Luwak قرار دارند که به معنی «قهوه سایوت» است.

ایده این است که گربه کوچک سایوت هنگام پرسه زدن در کف جنگل فقط بهترین (رسیده‌ترین) گیلاس را برای خوردن انتخاب می‌کند و سپس لوبیا در سیستم هضم گربه یک فرآیند ویژه را پشت سر می‌گذارد.

قهوه حاصل یک امر نادر و عجیب‌وغریب است که به دنبال آن داستان‌های زیادی شکل می‌گیرد و داستان بازاریابی به همین ترتیب ادامه دارد.

واقعیت خیلی کمتر خیالی است.

رفاه حیوانات یک نگرانی جدی است ، زیرا گربه‌های در قفس قهوه کم درجه‌ای را بازور دریافت می‌کنند.

علاوه بر این ، در تست‌های طعم کور ، قهوه‌های کوپی لوواک هرگز نمره بالایی کسب نکرده‌اند؛ اما یک داستان خوب یک‌چیز قدرتمند است.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Kopi Luwak

“Have you ever tried the coffee that gets … you know … ‘passed though’ an animal?”

Some of the most expensive coffee in the world comes under the label Kopi Luwak, which translates as “civet coffee”.

The idea is that the little civet cat chooses only the best (most ripe) cherries to eat as it wanders the forest floor, and that the beans then undergo a special processing in the cat’s digestive system.

The resulting coffee is an exotic and sought-after rarity, or so the marketing story goes.

The reality is far less fanciful. Animal welfare is a serious concern, as caged civet cats get force-fed low-grade coffee.

To top it off, in blind taste tests Kopi Luwak coffees have never scored highly.

A good story is a powerful thing.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

جنس فنجان قهوه و تأثیر آن بر طعم

فنجان قهوه

کافه اکسسوری – نوع و جنس فنجان قهوه نیز بر طعم قهوه تأثیرگذار است و این واقعیتی است که باید به آن توجه کنید.

برای دم‌آوری قهوه شما دانه قهوه و درجه برشته کاری قهوه خود را انتخاب کرده‌اید و قهوه را خریداری نموده‌اید و در کمال آن را دم کرده‌اید.

به نظر می‌رسد همه‌چیز ایدئال است و کار تمام است. ولی این آخر ماجرا نیست؛ چراکه شما قهوه را در فنجانی سرو می‌کنید.

بله درست حدس زده‌اید؛ نوع و جنس فنجان قهوه نیز بر طعم قهوه تأثیرگذار است.

بااین‌حال، انتخاب فنجان مناسب – و مواد مناسب – ازآنچه فکر می‌کنید مهم‌تر است.

برای لذت بردن از فنجان کامل خود، باید اطمینان حاصل کنید که موادی که انتخاب می‌کنید تأثیر نامطلوب در طعم قهوه نداشته باشد.

برای اینکه دریابید که برخی از متداول‌ترین مواد چگونه می‌توانند بر طعم قهوه شما تأثیر می‌گذارند، من با سیلویو چانگ، یک مدرس درجه Q و مؤسس شرکت Unseen Select Co در این خصوص صحبت کردم.

چرا موارد مهم است؟

بیشتر قهوه‌های آماده‌شده در لیوان‌های یکبار مصرف سرو می‌شوند. فقط در انگلیس، ۲.۵ میلیارد از آن‌ها هرسال استفاده می‌شود.

در ساخت آن‌ها ۱.۵ میلیارد لیتر آب تخمین زده می‌شود. درحالی‌که بسیاری از این فنجان‌ها قابل بازیافت هستند.

مصرف‌کنندگان در سراسر جهان بیش از گذشته از تأثیر خریدهای آن‌ها بر محیط‌زیست آگاه هستند.

درنتیجه، بسیاری از افراد روی گزینه‌های قابل استفاده مجدد تمایل دارند؛ اما کدام ماده بهترین است؟

درحالی‌که ترجیحات متفاوت خواهد بود، چند نکته مهم وجود دارد که این ماده را برای نوشیدن قهوه مفید می‌کند.

در حالت ایدئال باید سبک و ماندگار باشد و گرما را به‌خوبی حفظ کند.

همچنین مهم است که با به دام انداختن طعم‌های ماندگار در مواد خود یا ایجاد طعم نامطلوب و نامطلوب خاص خود، روی طعم قهوه شما تأثیر نگذارد.

ما چهار ماده اصلی مورداستفاده در ساخت فنجان قهوه – شیشه، فولاد ضدزنگ، پلاستیک تقویت‌شده و سرامیک را باهم مقایسه کردیم تا ببینیم که هرکدام چطور روی طعم یک فنجان قهوه تأثیر می‌گذارد.

شیشه

تعداد کمی از مواد به‌اندازه شیشه از نظر بصری جذاب هستند. براق و جذاب است و می‌توانید هنگام مصرف آن از نوشیدنی خود لذت ببرید.

اگر فنجان شما از شیشه‌ای گرم و مقاوم در برابر حرارت ساخته شده باشد، مهم نیست که قهوه شما چقدر داغ باشد.

اگر یک فنجان شیشه‌ای دو جداره را انتخاب کنید، آن‌قدر راحت است که بتوانید با دست در همه‌جا قهوه را حمل کنید.

بازیافت شیشه نیز به‌طورکلی بسیار آسان است.

سیلویو می‌گوید: «درحالی‌که فنجان‌های شیشه‌ای روی طعم قهوه تأثیر نمی‌گذارند؛ گرما را همچون فنجان‌های سرامیکی حفظ نمی‌کنند» ازآنجاکه درجه حرارت قهوه روی طعم آن تأثیر می‌گذارد.

خوب است که هنگام نوشیدن، مطمئن شوید که قهوه شما داغ باقی می‌ماند، اما نه مقیاس پذیر.

تحقیقات نشان می‌دهد که تشخیص طعم‌ها و عطرها در زیر ۵۰ درجه سانتی‌گراد سخت‌تر می‌شود، به این معنی که می‌خواهید قهوه خود را تا حد ممکن در بالای این آستانه نگه دارید.

فنجان‌های شیشه‌ای و لیوان‌ها نیز اغلب گرانتر از فنجان‌های سرامیکی، پلاستیکی یا فولادی هستند و درحالی‌که لیوان‌های شیشه‌ای در آشپزخانه یا کافی‌شاپ بسیار عالی به نظر می‌رسند.

اما برای افرادی که می‌خواهند قهوه را با خود جابه‌جا کنند، در حین تهیه، مواد کمتری دارند.

فولاد ضدزنگ

فولاد ضدزنگ تقریباً غیرقابل تخریب است. برخلاف شیشه، گرما را به خوبی حفظ می‌کند، زیرا فلز رسانای طبیعی گرما است و تمیز کردن آن نیز نسبتاً آسان است.

اگرچه می‌تواند از نظر بصری جذاب باشد، اما چربی و اثرانگشت به‌راحتی روی فولاد ضدزنگ ظاهر می‌شود.

فولاد ضدزنگ همچنین دارای طعم فلزی قوی است که می‌تواند بر طعم قهوه شما و همچنین سایر نوشیدنی‌ها تأثیر بگذارد. اگرچه این کار از بین نمی‌رود، اما باگذشت زمان و استفاده مکرر از آن محو می‌شود.

سیلویو خاطرنشان می‌کند اگرچه استیل به‌طورکلی بسیار مقاوم است، اما به‌مرورزمان متخلخل می‌شود.

این بدان معنی است که روغن‌های باقیمانده را از قهوه‌ای که از آن می‌نوشید را جذب می‌کند و باعث می‌شود با گذشت زمان طعم‌ها و بوهای خاصی به خود بگیرد.

وی می‌افزاید: اسیدیته موجود در قهوه می‌تواند باعث شود فلز ضدزنگ به‌مرورزمان تجزیه شود و ذرات میکروسکوپی مواد سمی بالقوه مانند نیکل را آزاد کند.

اگرچه احتمالاً این مسئله برای اکثر افراد مسئله‌ای جدی برای سلامتی ایجاد نمی‌کند، اما سیلویو هنوز توصیه می‌کند که مردم فقط از فنجان‌های استیل ضدزنگ و بطری‌ها برای آب استفاده کنند نه قهوه.

پلاستیک

ازآنجایی‌که ساخت آن ارزان و آسان است، پلاستیک مقاوم در برابر حرارت اغلب برای ایجاد فنجان، بطری و لیوان قهوه استفاده می‌شود.

اگرچه پلاستیک به‌اندازه فولاد ضدزنگ قوی نیست، اما برای قهوه داغ خوب عمل می‌کند.

بااین‌حال، فنجان‌های پلاستیکی معمولاً نسبت به فنجان‌های ساخته‌شده از مواد دیگر، مانند استیل ضدزنگ، دوام کمتری دارند.

علاوه بر این، پلاستیک همچنین می‌تواند بوها و طعم‌های ناخوشایند را به‌مرورزمان به دام بیندازد که در چگونگی طعم قهوه شما تأثیر می‌گذارد.

سیلویو می‌گوید: «درحالی‌که ممکن است بار اول متوجه آن نشوید، درنهایت، شما می‌توانید بگویید که قهوه شما طعم‌های مختلفی دارد.»

سرانجام، پلاستیک نیز ازنظر محیطی بسیار ناخوشایند است و بازیافت آن در برخی مناطق دشوار است.

حتی اگر یک فنجان پلاستیکی خریداری کنید و چندین بار از آن استفاده مجدد کنید، ممکن است درنهایت به محل دفن زباله برود.

سرامیک

فنجان‌های آشامیدنی سرامیکی بسیار محبوب هستند، زیرا ارزان و سبک هستند و گرما را به‌خوبی حفظ می‌کنند.

آن‌ها همچنین هیچ تأثیری در طعم مایع موجود در داخل خود ندارند و این باعث می‌شود آن‌ها برای قهوه ایدئال شوند.

لیوان‌های سرامیکی نیز به‌طورکلی ضد آب هستند و رنگ و طراحی خود را به‌خوبی حفظ می‌کنند.

سیلویو می‌گوید: «سرامیک هنوز بهترین گزینه برای قهوه است، زیرا دارای تمام خصوصیات مثبت سایر مواد است و هیچ‌کدام از این اشکالات را ندارد.»

در این میان طیف گسترده‌ای از مواد وجود دارد که می‌توانید انتخاب کنید.

درحالی‌که برخی ممکن است ازنظر بصری جذاب‌تر باشند و یا گرما را بهتر از سایرین حفظ کنند، اولویت شما باید انتخاب گزینه‌ای پایدار باشد که قهوه شما را گرم نگه دارد و بهترین طعم ممکن را بچشد.

منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.