کافه اکسسوری – اسپرسو قهوهای است که تحتفشار دم میشود، اما فشار Pressure دقیقاً چه فشارهایی روی قهوه و نوشیدنی وارد میکند؟
دم کردن اسپرسو تحتفشار زیاد باعث بیرون آمدن CO2 از قهوه میشود و سپس بهصورت کرم بالای اسپرسو در میآید.
فشار به ما اجازه میدهد تا با داشتن نیروی کافی برای عبور آب از قهوهریز آسیاب شده، پتانسیل استخراج را افزایش دهیم.
بدون فشار، آب فقط گیر میکند. مقایسه طعمهای یک نوشیدنی دارای همان مقاومت در دو فشار کمی متفاوت، مثلاً ۷ بار و ۹ بار، جذاب است.
بهسختی میتوان علت دقیق این اختلافات را کشف کرد زیرا متغیرهای زیادی بهطور همزمان وجود دارد.
فشار نیز با آسیاب رابطه صمیمانهای دارد: خیلی ریز خرد کنید و مهم نیست که فشار از آب عبور کند. ممکن است یک نقطه شیرین وجود داشته باشد، اما این یکی از بسیاری از سؤالات بیپاسخ قهوه است.
روشهای دیگر مانند موکاپات و اروپرس فشار ایجاد میکنند اما در مقادیر بسیار کمتر و قابلاندازهگیری کمتر.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Pressure
Espresso is a coffee brewed under pressure, but what exactly is the pressure doing to the coffee and the drink?
Brewing espresso under high pressure drives the CO۲ out of the coffee, which then becomes the crema on top of the espresso.
The pressure allows us to grind finer and increase extraction potential by having enough force to pass the water through the finely ground coffee.
Without pressure, the water would just get stuck.
It is fascinating to compare the flavours of the same strength beverage at two slightly different pressures, say 7 bar and 9 bar.
The exact cause of these differences is hard to figure out as there are so many variables occurring at once. Pressure has an intimate relationship with the grinder, too: grind too fine and the water cannot pass through the puck, no matter the pressure.
There might be a sweet spot, but this is one of many unanswered questions in coffee.
Other methods like the moka pot and the Aeropress produce but in much smaller and less measurable amounts.
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.