Resting

واژه نامه قهوه: زمان استراحت Resting

کافه اکسسوری – مفهوم طراوت در قهوه آسان است. وقتی یک قهوه برداشت می‌شود، تازه‌ترین حالت Resting را دارد. با بیرون آمدن قهوه از سینی خنک‌کننده برشته، تازه بودن آن در اوج است.

قهوه تازه آسیاب شده قهوه‌ای است که بلافاصله قبل از دم کردن آسیاب می‌شود. این ایده طراوت به‌طور ذاتی با ایده‌های کیفیت پیوند خورده است؛ بنابراین تازه‌تر آیا بهترین است؟ نه کاملاً.

«تازه بهتر است» روایتی آسان و کاملاً درست است.

قهوه هجده ماه پیش برداشت‌شده به‌اندازه قهوه هفته گذشته برداشت نمی‌شود. قهوه بوداده دیروز طعم بهتری نسبت به قهوه بوداده یک سال پیش دارد و غیره.

بااین‌حال، بهترین نتایج جایی دراین‌بین Resting است و در بیشتر موارد، قهوه بسیار تازه مطلوب نیست.

قهوه‌ها می‌توانند کیفیت «دانه سبز» درست پس از برداشت را داشته باشند. آن‌ها اغلب فاقد شیرینی و اسیدیته ساختاری هستند.

قهوه‌ای که تازه تفت‌داده شده است، نیاز به از دست دادن CO2 دارد و اغلب چندین روز پس از بو دادن، «باز» ​​می‌شود.

درواقع، بسته به قهوه و سبک بو دادن، این اوج طعم می‌تواند بعد از بو دادن بسیار بیشتر شود، در بعضی موارد حدود سه تا شش هفته و کوره‌های برشته می‌توانند در مورد زمانی که فکر می‌کنند قهوه آن‌ها در بهترین حالت است مشاوره دهند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Resting

The concept of freshness in coffee is easy. When a coffee is harvested, it is at its most fresh.

Freshness from roast is at its height when the coffee is pulled out of the roaster’s cooling tray.

Freshly ground coffee is coffee that was ground immediately before being brewed. This idea of freshness has become intrinsically linked to ideas of quality.

So fresh is best …? Not quite. “Fresh is best” is an easy narrative and one that is broadly true.

Coffee harvested eighteen months ago does not score as well as coffee harvested last week.

Coffee roasted yesterday tastes better than coffee roasted a year ago, and so on. However, the best results lie somewhere in between, and, for the most part, very fresh coffee is not optimal.

Coffees can have a “green” quality just after being harvested; they are often a touch astringent and lack sweetness and structured acidity.

Coffee that has just been roasted needs to lose the CO۲ and will often “open up” several days after roast. In fact, depending on the coffee and the roasting style, this flavour peak can be much longer after roast, around three to six weeks in some cases.

The roaster will be able to advise on when they think their coffee is at its best.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X