قهوه ویتنامی

روش دم آوری قهوه ویتنامی

کافه اکسسوری – به نظر می‌رسد که در آمریکا سعی می‌کنیم همه کارها را خیلی سریع انجام دهیم. در اینجا یک ایده قهوه دیگر وجود دارد که به شما اجازه می‌دهد برای یک یا دو دقیقه متوقف شوید و از اوقات آرام لذت ببرید، یا فقط مدتی را با دوستان بگذرانید. فرهنگ قهوه ویتنامی از زمانی ناشی می‌شود که این کشور مستعمره فرانسه بود، اما ریشه‌های عمیقی نیز در خود دارد که چهارمین کشور صادرکننده قهوه است.

اگر از یک رستوران ویتنامی دیدن می‌کنید و قهوه سفارش می‌دهید، ممکن است تعجب کنید که آن‌ها یک فنجان را برای شما به ارمغان می‌آورند که بخشی از آن پر از شیرینی، چگالش شده و مقداری آب گرم است. قهوه کجاست؟

ابزاری که این کار را انجام می‌دهد قهوه ویتنامی است. این یک فنجان کوچک فلزی است که در بالای جام قهوه قرار دارد. با سوراخ‌های ریز در قسمت پایین که به‌عنوان فیلتر عمل می‌کند.

در رستوران و فرهنگ قهوه ویتنامی ، آن‌ها قبلاً چند قاشق چایخوری قهوه اضافه کرده‌اند و به‌طور سنتی این ترکیبی از قهوه بوداده تیره و کاسنی بوداده است.

طرز تهیه قهوه ویتنامی

آن‌ها فیلتر را روی قهوه محکم می‌کنند (در قسمت پایین پیچ می‌خورد)، شیرین شده و چگالش را به فنجان قهوه اضافه می‌کنند و آن را برای شما سرو می‌کنند.

برای تهیه این قهوه، یک‌چهارم لیوان فلزی کوچک را از آب جوش پر کنید. بعدازاین کار با دو چرخش کامل فیلتر را شل کرده و سپس آن را به سمت بالا هدایت کنید که حدود ۴ اونس آب در آن قرار گیرد. سپس باید حدود ۴ دقیقه طول بکشد تا کاملاً از بین برود.

بعد از اتمام این کار، هم بزنید تا شیرینی کارامل مانند، در انتهای آن را با قهوه سیاه، قوی در قسمت بالا مخلوط شود.

این باید شبیه بستنی قهوه‌ای غنی، خامه‌ای، صاف و ذوب شده باشد. درحالی‌که می‌توانید آن را گرم بنوشید که به آن ca phe sua nong می‌نامند که ریشه در فرهنگ قهوه ویتنامی دارد، اما به‌طور سنتی بر روی یخ ریخته می‌شود که به آن ca phe sua da گفته می‌شود.

منبع: I need coffee

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X