راه های کاهش ضایعات قهوه خانگی

کافه اکسسوری – در طول همه‌گیری بیماری Covid-19، با کاهش فروش کافی‌شاپ، مصرف قهوه خانگی افزایش‌یافته است.

بااین‌حال، بیشتر دم کردن قهوه در خانه اغلب به معنای آزمایش بیشتر است که می‌تواند به معنی ضایعات قهوه خانگی بیشتر باشد.

از استفاده از آسیاب متفاوت تا آزمایش روش‌های کاملاً جدید دم‌آوری می‌تواند به این معنی باشد که قهوه شما بیش‌ازحد معمول هدر می‌رود.

این نه‌تنها هزینه بیشتری برای شما دارد، بلکه برای محیط‌زیست نیز بدتر است. ادامه مطلب را بخوانید تا بدانید چگونه می‌توانید زباله‌ها را به حداقل برسانید.

چقدر قهوه خانگی هدر می‌دهید؟

برای مبتدیان، هنگام انتقال قهوه از دستگاه آسیاب به دستگاه قطره‌چکان یا فرنچ پرس، ممکن است چند قاشق در اینجاوآنجا بریزید.

بعلاوه، اگر هنگام کالیبراسیون دستگاه آسیاب قهوه را خیلی ریز خرد کنید، ممکن است مجبور شوید آن را دور بریزید. گرچه به نظر نمی‌رسد قهوه بیش‌ازحد هدر می‌دهید، اما می‌تواند این میزان اضافه شود.

علاوه بر این، این شامل قهوه‌ای نیست که پس از دم کشیدن از بین می‌رود، ازجمله قهوه‌ای که سرد شده است یا طعم آن باب میل شما نیست.

تنها در انگلستان هرسال حداکثر نیم میلیون تن قهوه به محل دفن زباله می‌رود. تخمین زده می‌شود این میزان ۱.۸ میلیون تن انتشار کربن داشته باشد.

آنا نالیاتو و آلدر سانتوس صاحب قهوه‌خانه آنلاین در ناتینگهام انگلیس می‌گویند که مردم باید از تأثیر قهوه در کره زمین قدردانی کنند.

ما معتقدیم که مصرف‌کنندگان باید درک کنند که قهوه از یک فرآیند پیچیده ناشی می‌شود.

این کار با دانه فروتنی که در یک مزارع قهوه خاص در یکی از ۷۰ کشور مختلف در سراسر جهان چیده شده شروع می‌شود.

سپس شما فرآوری، برشته و حمل‌ونقل دارید … [این] تأثیر بسزایی در کره زمین دارد و نباید از آن چشم‌پوشی کرد.

الکس هندرسون صاحب مجموعه قهوه در منچستر انگلیس می‌گوید: «همه ما باید به زباله‌ها اهمیت دهیم و برای پایداری تلاش خود را انجام دهیم تا به دنبال روش‌هایی برای کاهش آنچه در سطل آشغال است، باشیم.»

بازیافت، کمپوست کردن و استفاده مجدد در صورت ممکن راه‌های بسیار خوبی برای اطمینان از تأثیر منفی ناشی از انتخاب شیوه زندگی و کاهش ردپای کربن است.

نکاتی برای کاهش ضایعات قهوه خانگی

نکته شماره ۱: فقط آنچه را که نیاز دارید خریداری کنید

قضاوت درست در مورد میزان نوشیدنی قهوه یکی از نکات کلیدی است.

آنا و الدر گفتند: «برنامه‌ریزی برای مقدار قهوه‌ای که در مدت‌زمان مشخصی مصرف خواهید کرد کلیدی برای جلوگیری از اتلاف است.»

او توصیه می‌کند لوبیای تازه قهوه را به مقدار کم خریداری کنید. این از خرید بیش‌ازحد قهوه‌ای که ممکن است درواقع از طعم آن بیزار باشید و یا خرید شما کهنه شود؛ جلوگیری می‌کند.

به یاد داشته باشید که قهوه پس از برشته شدن ماندگاری کمی دارد.

نکته شماره ۲: قهوه خانگی خود را ذخیره کنید

نگهداری صحیح قهوه باعث می‌شود که سریع بیات نشود. نگهداری لوبیای تفت‌داده شده در کیسه قابل‌انعطاف پذیر و دارای دریچه یک‌طرفه، از آن‌ها در برابر عناصر مختلف محافظت می‌کند.

این دریچه به قهوه اجازه می‌دهد بدون اینکه در معرض هوای زیاد قرار گیرد، دی‌اکسید کربن را با خیال راحت آزاد کند.

این از قهوه شما در برابر اکسیژن، رطوبت و نور مستقیم خورشید محافظت می‌کند.

آنا و الدر توصیه می‌کنند «حداکثر برای دو ماه از یک ظرف ضد هوای محافظت‌شده در برابر نور و رطوبت مستقیم استفاده کنید.»

نکته شماره ۳: از یک دستورالعمل ثابت در قهوه خانگی استفاده کنید

روش‌های مختلفی برای دم کشیدن قهوه در خانه وجود دارد و هرکدام روشی منحصربه‌فرد برای لذت بردن از قهوه خود ارائه می‌دهند.

بااین‌حال، مهم نیست که کدام روش را ترجیح می‌دهید، استفاده از یک دستورالعمل دقیق و قابل تکرار مهم است.

نه‌تنها به شما کمک می‌کند تا نتایج مداوم ایجاد کنید، بلکه به این معنی است که قهوه کمتری را هدر می‌دهید.

انتخاب روش دم‌آوری همچنین در ریز خرد شدن قهوه شما تأثیر خواهد گذاشت، زیرا اندازه‌های خاص آسیاب با روش‌های مختلف دم‌آوری بهتر کار می‌کنند.

به‌عنوان‌مثال هنگام تهیه کار با فرنچ پرس، باید از اندازه آسیاب درشت‌تر استفاده کنید.

نکات دیگر برای در نظر گرفتن در مصرف قهوه خانگی

از مقیاس استفاده کنید. این کار به شما این امکان را می‌دهد که دستورالعمل مطابق دستور را دنبال کنید و مطمئن شوید که از نسبت قهوه به آب مناسب برای روش دم کردن خود استفاده می‌کنید.

حتماً تجهیزات خود را پس از دم کشیدن به درستی تمیز کنید. با اطمینان از عدم باقی ماندن روغن و طعم باقیمانده بر روی تجهیزات، طعم و مزه قهوه آن‌طور که باید می‌شود. الکس می‌گوید: «مهم است که اطمینان حاصل کنید که تجهیزات شما به‌خوبی نگهداری می‌شوند و به‌درستی تمیز شده‌اند. این باعث کاهش ضایعات و افزایش بهره‌وری می‌شود.»

آب خود را بررسی کنید. استفاده از آب با دمای بین ۶/۹۰ تا ۱/۹۶ درجه سانتی‌گراد، طعم قهوه شما را بهبود می‌بخشد.

دم کردن در خانه راهی عالی برای ارتباط بیشتر با دنیای قهوه‌های خاص است و به شما امکان می‌دهد تعدادی قهوه مختلف را به‌راحتی در خانه خود امتحان کنید و روش دم‌آوری انتخابی خود را تجربه کنید.

بااین‌حال، اگر مراقب نباشید، ممکن است منجر به هدر رفتن قهوه شود. با برنامه‌ریزی در مورد نحوه خرید، ذخیره و دم کردن قهوه، می‌توانید ضایعات قهوه خود را به حداقل برسانید.

این امر باعث می‌شود نوشیدن قهوه شما مقرون‌به‌صرفه باشد و بهتر است بگوییم برای محیط‌زیست نیز، بهتر است.

منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری الف. جلال

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *