Moka pot

واژه نامه قهوه: موکاپات Moka pot

کافه اکسسوری – دستگاه موکاپات Moka pot از ۸۰ سال گذشته وجود داشته است و مانند خود اسپرسو در ایتالیا اختراع‌شده است.

آلفونسو بیالتی (۱۹۷۰-۱۸۸۸) این طرح (کار لوئیجی دی پونتی) را در سال ۱۹۳۳ به دست آورد و بیالتی صنعتی هنوز همان مدل را با نام تجاری Moka Express تولید می‌کند.

موکاپات به دلیل توانایی تولید یک نوشیدنی اسپرسو بر روی اجاق‌گاز خانگی محبوبیت زیادی پیداکرده است.

این دستگاه اجازه می‌دهد تا با گرم شدن آب در محفظه پایین گلدان همراه با بخار، فشار ایجاد شود.

وقتی بخار به نقطه بحرانی رسید، آب را از طریق بستری از قهوه آسیاب شده به بالا منتقل می‌کند و محفظه بالایی را با قهوه تازه و دم‌کرده پر می‌کند.

طرح‌های مختلف قبل از آنکه آب از طریق قهوه بالا برود، به مقدار گرما و فشار متفاوتی نیاز دارند و شکایت مشترکی که به نظر می‌رسد این است که طعم قهوه سوخته است.

واقعیت این است که آب خیلی گرم شده و بیش‌ازحد قهوه را استخراج می‌کند.

یک ترفند ساده استفاده کمتر از آب در محفظه پایین است.

این بدان معنی است که تجمع بخارآب سریعتر قادر به انتقال آب به بالا و قهوه قبل از افزایش دمای آن است.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Moka pot

This stovetop brewing device has been around for the past 80 years, and, like espresso itself, was invented in Italy.

Alfonso Bialetti (1888–۱۹۷۰) acquired the design (the work of Luigi De Ponti) in 1933, and Bialetti Industrie still produces the very same model under the trade name Moka Express.

The moka pot has found great popularity due to its ability to produce an espresso-esque drink on the domestic stove.

The design allows pressure to build up as the water heats in the bottom chamber of the pot along with steam.

When the steam gets to critical point, it forces the water up through a bed of ground coffee and fills the top chamber with strong, freshly brewed coffee.

Different designs require a different amount of heat and pressure before the water makes its way up through the coffee, and a common complaint directed at the pot is that the coffee can taste burnt.

The reality is that the water has just gotten too hot and is overextracting the coffee.

A simple trick is to use less water in the bottom chamber; this means the buildup of steam is more quickly able to move the water up and through the coffee before its temperature rises too high.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X