کافه اکسسوری – خشککن مکانیکی Mechanical drying تا حدودی شبیه یک دستگاه برشته کننده است که متشکل از یک درام چرخان بزرگ است که گرما روی آن اعمال میشود.
بااینحال، دمای هوا بسیار پایینتر است، بنابراین شاید خشککن مقایسه بهتری باشد.
بهطور سنتی، بیشتر قهوهها در فضای باز خشک میشوند، با تکیه بر آفتاب، چه در پاسیوهای بزرگ بتونی و چه در تختخوابهای بلند.
از خشککنهای مکانیکی اغلب در کشورهایی استفاده میشود که بارندگی باعث دشواری یا سرعت بخشیدن به روند کار میشود.
خشککردن مکانیکی معمولاً کماهمیت تلقی میشود و این کاملاً بیدلیل نیست، زیرا غالباً خشککنها خیلی داغ هستند و این باعث میشود کیفیت قهوه به خطر بیفتد.
بااینحال، بحثی وجود دارد که بهخوبی مورداستفاده قرار میگیرد، یک خشککن مکانیکی بیشترین تکنیک خشککردن قهوه را کنترل میکند.
همچنین این اعتقاد وجود دارد که «استراحت» حاصل از شبهای خنک نیز برای فرایند خشک شدن مفید است. تحقیقات در این برهه از زمان بینتیجه به نظر میرسد.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Mechanical drying
A mechanical drier is somewhat like a roaster: it is a big rotating drum to which heat is applied.
However, the temperatures involved are a lot lower, so perhaps the tumble dryer is a better comparison.
Traditionally, most coffee is dried out in the open, relying on sunshine, whether on big concrete patios or raised beds.
Mechanical driers are often used in countries where rainfall makes this difficult or to speed up the process.
Mechanical drying is often seen as inferior, and this is not completely unwarranted, as often the driers are too hot, which risks compromising the quality of the coffee.
However, there is an argument that, used well, a mechanical drier offers the most controllable and quality-focused drying technique.
There is also the belief that the “resting” provided by cool nights is beneficial to the drying process, too. The research appears inconclusive at this point in time.
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.