دومین اجلاس خرده‌فروشی قهوه برگزار می شود

خرده‌فروشی قهوه

کافه اکسسوری – انجمن تخصصی قهوه در حال تکرار اجلاس خرده‌فروشی قهوه است. یک گردهمایی آنلاین و رایگان که برای کمک به خرده‌فروشان قهوه در دوران همه‌گیری بیماری COVID-19 و فراتر از آن طراحی‌شده است.

دومین اجلاس خرده‌فروشی قهوه سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۲ تا ۲۳ ژوئن به‌وقت تابستان اروپای مرکزی (CEST) برگزار می‌شود.

انجمن غیرانتفاعی مستقر در کالیفرنیا و انگلیس اولین اجلاس خرده‌فروشی قهوه را در ماه آوریل برگزار کرد و طیف وسیعی از محتوای ویدئویی زنده و ضبط‌شده با خرده‌فروشی را با تحلیلگران و متخصصان صنعت خرده‌فروشی قهوه و اطراف آن ارائه داد. در کنار این رویداد رایگان، اجلاس شامل یک کتابخانه منابع آنلاین رایگان است.

یانیس آپاستولوپولوس، مدیرعامل SCA، در اعلامیه‌ای گفت: «چالش‌های جدید برای تجارت خرده‌فروشی به‌صورت تقریباً هفتگی در حال ظهور است و ادامه تسهیل دسترسی آزاد به دانش و منابع برای جامعه جهانی تخصصی قهوه همچنان تمرکز اصلی SCA است.»

درحالی‌که تأثیرات همه‌گیری در سراسر بخش جهانی قهوه همچنان طنین‌انداز است، بسیاری از خرده‌فروشان قهوه، در اوایل سال ۲۰۲۰، یک‌شبه ضررهایی را متحمل شدند، زیرا کسب‌وکارها به‌طور داوطلبانه یا با دستور دولت تعطیل شدند.

خرده‌فروشان دانا بلافاصله به فروش آنلاین و استراتژی‌های حاشیه‌ای متکی شدند، بااین‌حال در ماه مه گذشته، داده‌های Yelp نشان داد که ۶۰ درصد تعطیلات رستری‌ها در ایالات‌متحده دائمی شده است. در سال جدید، یک برآورد حاکی از آن است که یک‌چهارم ارزش بازار خرده‌فروشی قهوه ایالات‌متحده در سال ۲۰۲۰ از بین رفته است. همین گروه تقریباً ۳۰٪ کاهش در فروش کافی‌شاپ در سراسر اروپا را تجربه کرده است.

داده‌های جدیدتر حاکی از آن است که مصرف قهوه ویژه در کل ایالات‌متحده ممکن است در طی همه‌گیری دچار فشار ناچیز به سمت پایین شده باشد، به‌طوری‌که مصرف قهوه مخصوص بین سال‌های ۱۸-۲۰۱۷ و ژانویه ۲۰۲۱ ۵ درصد کاهش یافته است.

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

تأثیر بسته‌بندی قهوه بر عطر قهوه – ۱

بسته‌بندی قهوه

کافه اکسسوری – تفت دادن قهوه برای نشان دادن رایحه‌ای غنی و مطلوب، به زمان، تلاش و کاملاً آزمون‌وخطا نیاز دارد. بااین‌حال، پس از رسیدن به آنجا، باید اطمینان حاصل کنید که مصرف‌کنندگان می‌توانند از آن در خانه یا کافه‌ها لذت ببرند. اینجا جایی است که بسته‌بندی قهوه وارد عمل می‌شود. با استفاده از مواد و ویژگی‌های مناسب، می‌توانید رایحه قهوه خود را به‌اندازه کافی حفظ کنید تا مصرف‌کنندگان همان یادداشت‌های مزه‌ای را که روی کیسه لیست می‌کنید، تجربه کنند.

برای درک بیشتر عطر و نحوه محافظت از بسته‌بندی قهوه ، با یو یوکی، مدیر فروش در قهوه MTPak صحبت کردیم. این چیزی است که ما در خصوص بسته‌بندی قهوه پیدا کردیم.

آروما چیست و چرا رنگ می‌بازد؟

رایحه همان چیزی است که وقتی دانه‌های قهوه بوداده ترکیبات عطروطعم فرار خود را آزاد می‌کنند، بو می‌کنیم و به‌طورکلی برای توصیف بوی قهوه دم کرده استفاده می‌شود.

بااین‌حال، درحالی‌که کلمه «رایحه» اغلب با بویایی همراه است، اما اغلب آنچه ما می‌توانیم در هنگام نوشیدن یک قهوه میل کنیم، عطر آن است.

این به این دلیل است که زبان انسان فقط می‌تواند تعدادی از طعم‌های اساسی حسی (به‌عنوان‌مثال تلخی، شیرینی و احساس دهان) را مشخص کند؛ بنابراین، بسیاری از رایحه‌های طعم دار پیچیده‌تر قهوه درواقع از حس بویایی گرفته شده‌اند.

ترکیبات طعم‌دهنده‌ای که می‌توانیم در رایحه قهوه، شناسایی کنیم، درواقع از پیش سازهای رایحه در طی فرآیند بو دادن و به‌ویژه در طول واکنش میلارد ایجاد می‌شوند. هنگامی‌که این اتفاق می‌افتد، انتشار زیادی از ترکیبات معطر وجود دارد. بعضی از آن‌ها دلپذیر هستند و برخی دیگر نه خیلی.

رایحه یک قهوه و میزان کمرنگی آن اغلب به‌عنوان شاخصی از طراوت استفاده می‌شود. به زبان ساده: هرچه ترکیبات معطر لوبیا بیشتر باشد، طراوت آن بیشتر است و (معمولاً) طعم بهتری دارد. ترشح اجزای فرار در قهوه به‌طور طبیعی اتفاق می‌افتد، اما برخی از عوامل محیطی می‌توانند روند کار را تسریع کرده و باعث کم‌رنگ شدن رایحه شوند.

متانتیول یکی از شاخص‌های شادابی در بسته‌بندی قهوه

همچنین از متانتیول به‌عنوان یکی از شاخص‌های شادابی استفاده می‌شود. متانتیول به‌خودی‌خود یک ماده شیمیایی تند است، اما در کمال تعجب، در قهوه، به‌عنوان یک ترکیب طعم‌دهنده عمل می‌کند که درواقع بوهای نامطلوب را پنهان می‌کند.

پل سونگر در کتاب خود، یک سؤال از طراوت، می‌گوید: «وقتی قهوه آسیاب شده در هوای آزاد قرار می‌گیرد، کاهش متانتیول را می‌توان در طی یک روز درک کرد و ۷۰٪ ظرف سه هفته از بین می‌رود.»

قرار گرفتن در معرض اکسیژن یا اکسیداسیون یکی از مهم‌ترین دلایل کم‌رنگ شدن رایحه در قهوه است.

Samo Smrke از دانشگاه علمی کاربردی زوریخ در این خصوص می‌گوید: «هنگامی‌که من در مورد طراوت شیمیایی صحبت می‌کنم، در مورد عطر قهوه صحبت می‌کنم زیرا عطر قهوه اساساً مواد شیمیایی است که در دانه‌های قهوه وجود دارد؛ بنابراین، از دست دادن طراوت شیمیایی به معنای از بین رفتن عطر، اکسیداسیون رایحه یا تغییر عطر است.»

طبق تحقیقات Smrke، دمای بالاتر نیز روند اکسیداسیون در قهوه بسته‌بندی شده را تسریع می‌کند. این باعث از دست رفتن برخی از ترکیبات فرار حساس‌تر قهوه می‌شود، مانند متانتیول یا بوتان ۲،۳ ione دیون (که اغلب با کره، کارامل، میوه و سایر یادداشت‌های مزه شیرین همراه است).

 

گرچه بهتر است دانه‌های قهوه را در یک مکان خشک و خنک نگهداری کنید، اما نباید آن‌ها را منجمد کرد. هنگام یخ‌زدایی، میعان منجر به رطوبت لوبیا می‌شود، کیفیت آن‌ها کاهش می‌یابد و برخی از ترکیبات فرار آن‌ها حل می‌شود. چند درجه زیر دمای اتاق بهترین است.

منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.