تولید قهوه و کاهش سموم دفع آفات

سموم دفع آفات

کافه اکسسوری – چندین شرکت بزرگ تجارت و برشته سازی قهوه در جهان باهدف کاهش تدریجی استفاده از سموم دفع آفات در تولید قهوه به یک طرح تحقیقاتی پیوسته‌اند.

این طرح با نام ابتکار تحقیق و توسعه Ecoffee (توسط گروه ECOFFEE ارائه می‌شود) توسط آژانس پیشگام تحقیقات کشاورزی گرمسیری فرانسه CIRAD با پشتیبانی بنیاد Agropolis صورت می‌گیرد.

شرکت‌های بزرگ بو دادن ایالات‌متحده و اروپا که به این تلاش می‌پیوندند شامل Illycaffè، Jacobs Douwe Egberts، Lavazza Group، Nestlé، Paulig، Starbucks و Tchibo هستند. سه غول قهوه سبز که به این طرح پیوستند شامل مرکون، اولام و ایکام هستند.

سه موسسه تحقیقاتی کشاورزی که به Ecoffee پیوستند شامل Universidade Federal de Viçosa در برزیل، بنیاد NicaFrance متمرکز در نیکاراگوئه و موسسه علوم کشاورزی و جنگلداری Highlands Western Vietnam هستند.

درمجموع، این سازمان‌ها از هدف بلندمدت جاه طلبانه از بین بردن روش استفاده از سموم دفع آفات – ازجمله علف‌کش‌ها، قارچ‌کش‌ها و حشره‌کش‌ها – در کشاورزی معمول قهوه پشتیبانی می‌کنند.

CIRAD امروز در اطلاعیه ابتکار عمل گفت: تلاش Ecoffee برای حمایت از محیط‌زیست، تنوع زیستی و مردم در مزارع قهوه و اطراف آن طراحی‌شده است.

این گروه خاطرنشان کرد که جدول زمانی در دست ساخت است، اگرچه برنامه گسترده این است که فعالان صنعت و محققان برای ایجاد یک سری مطالعات پایه به‌عنوان ممیزی استفاده از سموم دفع آفات در حال حاضر درزمینهٔ تولید قهوه درگیر شوند. انتظار می‌رود در حال حاضر مطالعات در چهار کشور «نماینده» تولیدکننده قهوه: برزیل، ویتنام، مکزیک و نیکاراگوئه انجام شود.

همچنین یک شبکه بین‌المللی از مزارع و محققان برای آزمایش و ارزیابی رویکردهای کشاورزی غیر سموم دفع آفات وجود خواهد داشت. در این سال، CIRAD قصد دارد ضمن ایجاد کارگاه‌های آموزشی جهت مشارکت متخصصان، با سیستم‌عامل‌های اصلی پایداری درگیر شود و شروع به بررسی راه‌حل‌های فعلی و بالقوه کاهش آفت‌کش‌ها کند.

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

آشنایی با مزایای قهوه سرد دم

قهوه سرد دم

کافه اکسسوری – قهوه سرد دم یکی نوشیدنی‌های است که امروزه شیوع بالایی پیدا کرده است. بعضی‌اوقات نوشیدن یک فنجان گرم قهوه برای شروع روز متداول است اما اگر در یک محیط گرم زندگی می‌کنید یا تابستان است، ممکن است هرگز تمایل به قهوه گرم پیدا نکنید. در این شرایط قهوه سرد دم می‌تواند جایگزین مناسب برای نوشیدنی شما باشد.

علم پشت قهوه سرد دم

قهوه سرد دم پدیده جدیدی نیست. این روش سال‌هاست که وجود دارد اما تحت‌الشعاع روش سریع‌تر دم‌آوری گرم قرار می‌گیرد.

با این سبک قهوه، فرآیند استخراج متفاوت است. از آب سرد یا دمای اتاق برای خیساندن آسیاب‌های قهوه استفاده می‌شود. این فرآیند منجر به تولید یک مایع غلیظ تشکیل می‌شود. سپس این مایع صاف شده و رقیق می‌شود تا یک فنجان قابل‌خوردن قهوه دم‌کرده سرد ایجاد کند.

واکنش اجزای شیمیایی دانه‌های قهوه به آب سرد متفاوت است، بنابراین نوشیدنی متفاوت با دیگر روش‌های دم‌آوری دریافت می‌کنید.

کمبود گرما باعث می‌شود که روغن‌ها و اسیدهای خاصی آزاد نشوند. به همین دلیل، بسیاری از مردم معتقدند که این نوشیدنی قهوه برای شما بهتر از قهوه دم‌کرده گرم است.

فواید قهوه سرد دم و قهوه گرم

قهوه سرد و گرم هر دو فواید زیادی برای سلامتی دارند. بیشتر این مزایا برای هر روش تهیه یکسان است. فقط وقتی از خود بپرسید؛ «آیا قهوه دم‌کرده برای شما بهتر است»، متوجه چند مزیت اضافی می‌شوید.

آسان برای دستگاه گوارش

اگرچه دم‌کرده سرد به‌طورکلی از قهوه دم‌کرده معمولی قوی‌تر است، اما اثبات‌شده است که این نوشیدنی در کل در سیستم هضم شما آسان‌تر است. این نوشیدنی شامل تعداد زیادی پلی ساکارید خام است. این‌ها مولکول‌های قندی هستند که با تقویت ایمنی بر سیستم هضم تأثیر مثبت می‌گذارند. اگر اسیدیته قهوه معده شما را آزار می‌دهد، این مولکول‌ها به شما کمک می‌کند تا از تحریک روده‌ای که ممکن است با قهوه داغ تجربه کرده باشید جلوگیری کند.

اسیدی کمتر

قهوه سرد دم قلیایی‌تر از قهوه داغ است. قهوه داغ غلظت بیشتری از ترکیبات اسیدی را دارد. اگر مستعد ریفلاکس اسید یا سوزش معده هستید، قهوه دم‌کرده گرم می‌تواند این ناراحتی‌ها را تحریک کند؛ اما قهوه دم‌کرده سرد ممکن است یکی از موارد جالب در مورد این نوشیدنی نباشد.

به‌راحتی می‌توانید آن را سیاه بنوشید

در بحث دم‌کرده سرد در مقابل قهوه داغ، قهوه دم‌کرده سرد بدون تردید کمتر تلخ و روان است. این فرآیند تولید بهترین ترکیبات طعم‌دهنده دانه‌های قهوه را به همراه دارد و فلاونوئیدها و اسیدهای تلخ را در زمین‌ها باقی می‌گذارد. طعم جذاب‌تر به این معنی است که وسوسه کمتری برای افزودن خامه و شکر دارید.

اگر معمولاً روزانه ۲-۳ فنجان قهوه با خامه و شکر می‌نوشید، قهوه شما به‌سرعت ناسالم می‌شود. تنظیم یک فنجان سیاه دم‌کرده بسیار ساده‌تر از قهوه داغ است.

نوشیدن دم‌کرده سرد با یکسری فواید سلامتی همراه است؛ مانند تسریع سوخت‌وساز بدن و همچنین عملکرد نورون را افزایش دهد و روحیه شما را بهبود بخشد؛ اما هضم آن راحت‌تر، اسیدی‌تر و کمتر تلخ نسبت قهوه دم‌کرده گرم است.

منبع: home grounds

تنظیم و گردآوری الف. جلال

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.