Mucilage

واژه نامه قهوه: موسیلاژ Mucilage

کافه اکسسوری – موسیلاژ Mucilage گوشت میوه قهوه است که به پوست اطراف دانه‌های قهوه می‌چسبد.

این موسیلاژ از جهات مختلف بسیار مهم است.

در طول رشد گیلاس روی درخت، این موسیلاژ است که برای محتوای قند اندازه‌گیری می‌شود.

هنگام چیدن گیلاس رسیده از درخت و چشیدن آن، همیشه تعجب‌آور است که میزان شیرینی آن چقدر است.

یک تجربه موردعلاقه من در Finca Los Pirineos در السالوادور اتفاق افتاد، جایی که با گشت‌وگذار در میان گیاهان قهوه، طیف وسیعی از گیلاس‌های رسیده را از برخی از انواع معروف قهوه که در آنجا رشد می‌کنند، چشیدیم.

تفاوت در عطروطعم مخاطی حیرت‌انگیز بود.

در طی روش‌های مختلف پردازش، این موسیقایی است که ما به آن علاقه داریم، اینکه چگونه خشک می‌شود و بر طعم لوبیا تأثیر می‌گذارد.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Mucilage

Mucilage is the flesh of the coffee fruit that sticks to the parchment surrounding the coffee beans.

This mucilage is very important in a number of ways.

During the development of the cherry on the tree, it is this mucilage that will be measured for sugar content.

When picking a ripe cherry off the tree and tasting it, it is always surprising to find just how sweet it is.

A favourite experience of mine took place at the Finca Los Pirineos in El Salvador, where, wandering among the coffee plants, we tasted a huge range of ripe cherries from some of the famous coffee varieties grown there.

The differences in the flavour of the mucilage were staggering.

During the various processing methods it is this mucilage we are interested in, how it dries and affects the flavour of the bean.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X