کافه اکسسوری – مدرک Q Grader که توسط موسسه کیفیت قهوه اداره میشود، معتبرترین صلاحیت در صنعت قهوه است.
این دوره شامل یک دوره آزمون فشرده است که توانایی فرد را در چشیدن و درجهبندی قهوه آزمایش میکند.
برای تبدیلشدن به Q کارشناس باید ۲۲ آزمون انفرادی را پشت سر گذاشت.
این موارد از انتخاب مقدار نمک و شکر محلول در آبهای آزمایشی گرفته تا آزمونهای دانش عمومی و امتیازدهی قهوه را شامل میشود.
با رشد و بلوغ این صنعت، صلاحیتهای موجود در قهوههای ویژه در حال شیوع بیشتری هستند.
صلاحیت این گواهینامه در تمام قهوههای تجاری و نهفقط قهوههای خاص قابلاستفاده است.
همچنین یک صلاحیت R Grader وجود دارد که بر نظم درجهبندی و درک گونههای روبوستا و قهوهای که تولید میکند تمرکز دارد.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Q Grader
Administered by the Coffee Quality Institute, the Q Grader qualification is the most prestigious in the coffee industry.
It consists of an intensive weeklong course and exam that tests the individual’s ability to taste and grade coffee.
Twenty-two individual tests must be passed to become a Q Grader.
These cover everything from picking out the amount of salt and sugar dissolved in test waters to general knowledge tests and coffee scoring.
Qualifications in speciality coffee are becoming more prevalent as the industry grows and matures.
The Q Grader qualification has applicability across all commercial coffee and not just speciality coffee.
There is also an R Grader qualification, which focuses on the discipline of grading and understanding the Robusta species and the coffee it produces.
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.