کافه اکسسوری – این اصطلاح Rate of rise صنعت فنی به تغییر دمای لوبیا شما با داغتر شدن اشاره دارد و سرعت گرم شدن لوبیا را توصیف میکند.
اسکات رائو، متخصص و نویسنده قهوه، در دم کردن و بو دادن قهوه تأثیرگذار بوده و اصطلاح «نرخ سعود» را رواج داده است.
او رابطهای بین میزان افزایش مداوم افزایش و سوخاری بهتر ایجاد میکند.
این بدان معنی است که لوبیا در ابتدا با سرعت بیشتری و با ادامه برشته شدن، آهستهتر گرما میگیرد. بااینوجود این به یک تعادل خوب نیاز دارد.
اگر گرمای رست برعکس شود و حبوبات شروع به خنک شدن کنند، چیزی به نام «کباب پختهشده» به دست میآوریم که طعم آن صاف و ملایم است.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Rate of rise
This technical industry term refers to the change in temperature of your beans as they get hotter, describing the rate at which the bean is heating up.
Coffee expert and author Scott Rao has been influential in coffee brewing and roasting and has popularized the term “rate of rise”.
He draws a correlation between a continually decreasing rate of rise and a better roast.
This means the bean takes on heat more quickly at the beginning and more slowly as the roast goes on.
This requires a fine balance, however; if the heat of the roast begins to reverse and the beans start getting cooler, then we get something called a “baked roast”, which tastes flat and bland.
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.