واژه نامه قهوه: اکسیداسیون Oxidation

کافه اکسسوری – اکسیژن یک‌چیز بسیار مفید است. بااین‌حال، این آفت ماندگاری و از بین رفتن محصولات غذایی است. قهوه به دو روش پیر می‌شود: مواد معطر را از دست می‌دهد و اکسید می‌شود. اکسیداسیون Oxidation جایی است که اکسیژن می‌آید و الکترون‌ها را می‌دزدد.

قهوه‌ای شدن میوه نمونه بارز آن است.

دیگر نیروها بر پیری یک قهوه تأثیر می‌گذارند، مانند گرما و نور، اما اکسیژن پدربزرگ است.

اگر یک ظرف قهوه بتواند حاوی کمتر از ۱ درصد اکسیژن باشد، طراوت قهوه برای مدت‌زمان شگفت‌انگیزی افزایش می‌یابد.

یک ظرف آلومینیوم با ایجاد یک سد اکسیژن بسیار چشمگیر، بیشترین عمر را به قهوه می‌دهد.

با ظروف شستشو و آب‌بندی‌شده نیتروژن، عمر قهوه از یک ماه یا به چند ماه یا حتی سال‌ها می‌رسد.

درحالی‌که می‌توان از لحظه تفت دادن قهوه، طراوت را به‌صورت عینی اندازه گرفت، وضعیت مطلوب قهوه – وقتی قهوه آن را در اوج خود نشان می‌دهد – ذهنی‌تر است.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Oxidation

Oxygen is a very useful thing. However, it is also the scourge of shelf life and the perisher of food products.

Coffee ages in two ways: it loses aromatics and it oxidizes.

Oxidation is where oxygen comes along and steals electrons.

Fruit going brown is a very visible example of this.

Other forces have an impact upon a coffee’s ageing, such as heat and light, but oxygen is the big daddy.

If a coffee container can be made to contain less than 1 percent oxygen, the freshness of the coffee is extended for amazing amounts of time.

An aluminium container will give the longest life to the coffee by creating an extremely impressive oxygen barrier.

With nitrogen-flushing and sealed containers, the life of the coffee goes from one month or so to several months, or even years.

While freshness can be objectively measured from the moment the coffee is roasted, the optimal condition of the coffee – when the coffee’s character it at its peak – is more subjective.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *