کافه اکسسوری – درحالیکه ریشه آن در آفریقای شرقی است ، زنگزدگی برگ قهوه (CLR) Leaf rust قارچی است که تأثیر مخربی بر مناطق تولید قهوه در سراسر جهان داشته است.
اولین باری که CLR اثرات خود را به نمایش گذاشت ، در اواخر دهه ۱۸۰۰ بود که این قارچ تولید قهوه در سریلانکا را ۸۰ درصد کاهش داد.
سریلانکا قبل از ضربه قارچ ، بزرگترین تولیدکننده قهوه در جهان بود.
استفاده دقیق از قرنطینه این بیماری را برای مدتی طولانی از قاره آمریکا دور نگه داشت ، هرچند که در دهه ۱۹۷۰ در برزیل کشف شد.
مسیری دقیق که قارچ برای رسیدن به قاره آمریکا طی کرده مشخص نیست ، اما هاگ مانند گردوغبار بهراحتی میتوانند با چمدان ، افراد و گیاهان حرکت کنند.
روشهای مختلفی برای مبارزه با CLR وجود دارد ، چه از طریق مدیریت مزرعه ، قرنطینه یا استفاده از قارچکشها.
هیچیک از راهحلهای مبارزه با ضدعفونی نیستند ، و تولید انواع مقاوم در برابر بیماری همچنان یکی از گزینههای مناسب است.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Leaf rust
While its origins lie in East Africa, coffee leaf rust (CLR) is a fungus that has had a devastating impact on coffee-growing regions around the world.
The first time CLR showcased its effects was during the late 1800s when the fungus reduced Sri Lankan coffee production by 80 percent.
Before the fungus hit, Sri Lanka was the largest coffee producer in the world.
Careful use of quarantine kept the disease from the Americas for a long time, though it was discovered in Brazil in the 1970s.
The exact path the fungus took to make its way to the Americas is unknown, but the dust-like spores can easily travel on luggage, people, and plants.
There are a number of ways to combat CLR, whether through farm management, quarantine, or use of fungicides.
None of the combative solutions are foolproof, and the development of varieties resistant to the disease continues to be one of the most viable options.
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.