کافه اکسسوری – آیا تابهحال دانهای بسیار بور و ظاهری در میان تمام دانههای قهوهای موجود در قیف یا کیسه قهوه بوداده مشاهده کردهاید؟ این یک کوکر Quaker است و شما نمیخواهید که آنجا باشد.
این دانهای است که هنگام برداشت از گیلاس نارس به دست آمده است.
روش فرآیند مرطوب تقریباً میتواند کوکرها را از بین ببرد، زیرا آنها وقتی در آب غوطهور هستند به سمت بالا شناور میشوند.
روش فرآوری طبیعی، تشخیص آنها را دشوارتر میکند و بنابراین اغلب در قهوههایی که به این روش فرآوری میشوند، یکی را تشخیص میدهید.
اگر کوکر میبینید، آن را از دوز یا کیسه خود خارج کنید و آن را روی دسته کمپوست قفل کنید – و یک فنجان قهوه خوشمزهتر نوش جان کنید.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Quaker
Have you ever spotted a very blond-looking bean among all the brown beans in a hopper or bag of roasted coffee? This is a quaker, and you don’t want it to be there. This is a seed that came from an underripe cherry during harvesting. The wet-process method is able to almost eliminate quakers, as they generally float to the top when submerged in water. The natural processing method makes them harder to spot, and so it is often in coffees processed this way that you spot one. If you see a quaker, snatch it out of your dose or bag and chuck it on the compost heap – and enjoy a tastier cup of coffee.
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.