Osma Pro برای قهوه کلد برو طراحی شد

Osma Pro

کافه اکسسوری – تیم کوچک مهندسین و طراحان مستقر در کالیفرنیا که سال گذشته سیستم نوآورانه و قابل‌حمل Osma برای قهوه کلد برو و چای را به بازار عرضه کرده است توجهات خود را به یک دستگاه پیشخوان تر از قبل به نام Osma Pro معطوف کرده است.

Osma Pro شکل دستگاه اسپرسو دارد اما عملکرد آن بسیار متفاوت است. با توجه به اصول گردش مجدد مایعات در Osma نسخه اولیه، فناوری اصلی Osma Pro به‌طور واضح‌تری بر اثر میکروسکوپیت ایجاد شده توسط گردش مجدد متمرکز است.

در این حالت، میکرو کاویتاسیون به شکل‌گیری و فروپاشی میکرو حباب‌های CO2 آزادشده توسط قهوه تازه در تماس با آب اشاره دارد. انرژی حاصل از میکروسکوپیتاسیون در هنگام استخراج به سه روش مداوم به قهوه داخل پورتافیلتر Osma Pro اعمال می‌شود.

عملکرد قهوه ساز کلد برو

یکی از این موارد از طریق گردش مجدد مایعات از مخزن درون قهوه است که با هر بار عبور حباب بیشتر از قهوه استخراج می‌شود. دیگری از طریق فشاری است که با شکوفه قهوه به‌تدریج افزایش می‌یابد تا ۱۰ بار قبل از کامل شدن دم، بالا می‌رود. به گفته این شرکت، راه سوم؛ سازگاری است که توسط پمپ تولید می‌شود و از طریق مایع منتقل می‌شود تا به تشکیل میکروبول در داخل بستر قهوه کمک کند.

«دستگاه‌های اسپرسو سنتی از پمپ‌های فشارثابت برای فشار دادن آب گرم به قهوه کاملاً آسیاب و بسته‌بندی‌شده استفاده می‌کنند. گرما و فشار، طعم‌دهنده‌ها و ترکیبات معطر را از قهوه و جریان آب بیرون می‌کشد و از فیلتر پورتافیلتر به‌عنوان اسپرسو خارج می‌شوند.»

«روند کار ما ازاین‌جهت است که ما از گرما استفاده نمی‌کنیم متفاوت است و ما پمپ خود را برای تولید فشار نوسانی طراحی می‌کنیم که تشکیل میکرو حباب‌ها را از CO2 دردانه‌های قهوه تسهیل می‌کند. تشکیل و فروپاشی این حباب‌ها ترکیبات طعم‌دهنده و معطر لوبیا را استخراج می‌کند. این حباب‌ها همچنین به احساس دهان و کرما سرسخت ما کمک می‌کنند.»

ویزگی های Osma Pro

درحالی‌که عملکرد داخلی آن کاملاً متفاوت است، اما Osma Pro ازنظر جسمی شبیه دستگاه اسپرسو سنتی است. دستگاه از پورتافیلترهای استاندارد سازگار با E61 و سبدهای ۵۸ میلی‌متری استفاده می‌کند که در آن‌ها یک بستر قهوه توزیع می‌شود و دقیقاً مانند آن چیزی است که برای اسپرسو استفاده می‌شود.

Osma Pro حداکثر ۱۲ اونس قهوه سرد تولید می‌کند تا حداقل ۲۰ درصد عملکرد استخراج در کمتر از دو دقیقه داشته باشد.

روث در خصوص این دستگاه می‌گوید: «هدف نهایی ما این است که لبه قهوه را به جلو سوق دهیم و به پیشرفته‌ترین افراد در قهوه ابزار جدیدی ارائه دهیم تا حتی بیانگرتر و خلاق‌تر باشند و Osma Pro طرفدار تجسم ناب آن هدف است.»

سرگروه دستگاه از فولاد ضدزنگ ساخته‌شده است و پانل‌های خارجی از آلومینیوم ساخته شده‌اند و پایه آن به‌صورت چوب گردو یا استیل است. میله‌های برنجی سینی قطره‌ای را تشکیل می‌دهند که در آن مخزن انتخاب کاربر قرار می‌گیرد و لوله‌های داخل آن همه سیلیکون درجه غذایی است.

قیمت یک دستگاه از قبل سفارش داده شده در اورگان ۶۹۵ دلار تعیین شده است. روث گفت که قیمت‌های بالاتر احتمالاً افزایش می‌یابد زیرا ویژگی‌های اضافی برای تولید در مقیاس بزرگتر در دستگاه گنجانده شده است. طبق اعلام این شرکت، برنامه ریزی شده برای اجرای برنامه از محدودیت اولیه، ماه آینده آغاز می‌شود.

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

بررسی قهوه در پاناما – ۱

قهوه در پاناما

کافه اکسسوری – حتی اگر قهوه در پاناما از اوایل قرن ۲۰ رشد کرده باشد، در ۲۰ سال گذشته فقط به‌عنوان کشوری که قهوه باکیفیت تولید می‌کند شهرت پیدا کرده است.

امروزه، عمدتاً به لطف موفقیت قهوه گیشا، پاناما به دلیل تولید قهوه باکیفیت بالا که موردتوجه رسترها، خریداران و باریستاهای رقابت‌های بین‌المللی قهوه در سراسر جهان است، شناخته شده است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قهوه پاناما و چگونگی تبدیل شدن پاناما به یک تولیدکننده قهوه خاص، ادامه مطلب را بخوانید.

مناطق تولید قهوه در پاناما

پاناما به‌عنوان یک کشور استوایی واقع در امتداد «کمربند قهوه» از آب‌وهوای مطلوبی برای کشت گیاهان قهوه برخوردار است. طبق آمار USDA، بیش از ۸۰٪ قهوه‌های تولید شده در پاناما عربیکا است، درحالی‌که ۲۰٪ باقیمانده روبوستا است.

روبوستا عمدتاً در مناطق کم ارتفاع، ازجمله کوکل، پاناما اوسته، کلون، وراگواس، هررا، لوس سانتوس، بوکاس دل تورو، پاناما استه و داریین کشت می‌شود.

بااین‌وجود، ارتفاعات کوهستانی استان Chiriquí شرایط مناسبی را برای گیاه عربیکا فراهم می‌کند. شاید مشهورترین آن، شهر کوهستانی Boquete به دلیل کیفیت بالای عربیکای آن شهرت دارد، بخشی از آن به خاطر ارتفاع بین ۱۰۰۰ تا ۲۸۰۰ مترمربع است.

قهوه‌ای که در Chiriquí کشت می‌شود عمدتاً صادر می‌شود، درحالی‌که گیاه روبوستا که در مناطق دشت پاناما کشت می‌شود، عمدتاً برای مصارف محلی کشت می‌شود.

این کشور سالانه حدود ۲۰ میلیون کیلوگرم قهوه مصرف می‌کند که سرانه آن تقریباً ۵ کیلوگرم است. این میزان در بیشتر کشورهای تولیدکننده که مصرف آن‌ها اغلب بین یک تا سه کیلوگرم سرانه است، نسبتاً زیاد است.

استان CHIRIQUÍ

ارتفاعات کوهستانی استان چیریکی ارتفاعی ایدئال برای رشد گیاهان عربیکا را فراهم می‌کند. سه منطقه اصلی پرورش قهوه در Chiriquí عبارت‌اند از Boquete، Tierras Altas و Renacimiento.

این استان همچنین در امتداد قوس آتشفشانی آمریکای مرکزی (CAVA) واقع‌شده است که شامل Volcán Barú است و دارای بالاترین نقطه در کشور دارای ارتفاع ۳ هزار و ۴۷۴ متر از سطح دریا است.

Volcán Barú یک آتشفشان چینه‌ای فعال است که آخرین بار در قرن شانزدهم فوران کرد. این فوران که گمان می‌رود حدود ۴۵۰ سال پیش اتفاق افتاده باشد، خاک منطقه اطراف را با تفرا پر کرده است. درنتیجه، امروزه، خاک در مناطق اطراف آتشفشان غنی از مواد مغذی و حاصلخیز است و آن را برای رشد قهوه ایدئال می‌کند.

منطقه چیریکی نیز از شرایط آب و هوایی منحصربه‌فرد این کشور بهره‌مند است. پاناما بیش از ۱۰۰ «اقلیم کوچک» را در خود جای داده است، به این معنی که هوا اغلب از منطقه‌ای به منطقه دیگر متفاوت است.

کدام گونه‌های قهوه در پاناما پرورش می‌یابند؟

شرایط منحصربه‌فرد پاناما به تولیدکنندگان این امکان را می‌دهد تا انواع مختلفی با کیفیت بالا، ازجمله کاتویی، کاتورا، Maragogype، Pacamara و Mundo Novo و بسیاری دیگر را پرورش دهند. بااین‌حال، امروز، پاناما بیش از هر چیز بیشتر با یک نوع مرتبط است: قهوه گیشا.

علی‌رغم اینکه قهوه پانامایی با گیشا مرتبط است، این نوع از اتیوپی ناشی می‌شود و از دهه ۱۹۶۰ تنها در پاناما رشد می‌کند. گیشا دارای یک پروفیل فنجانی با شیرینی خوب و اسیدیته روشن است و اغلب دارای رایحه‌ای میوه‌ای و گل است.

Francisco Serracín مالک Don Pachi است. خانواده وی تقریباً ۱۵۰ سال در پاناما قهوه تولید کرده‌اند. او می‌گوید که پدر او، به نام Francisco Serracín (اما معروف به “Don Pachi”) بود که در وهله اول انواع گیشا را به پاناما معرفی کرد.

دون پاچی بنیانگذار چیزی به نام برنامه ویژه در وزارت توسعه کشاورزی پاناما بود. دون پاچی همچنین مدتی را در مرکز تحقیقات و تحقیقات آموزش کشاورزی گرمسیری (CATIE) در کاستاریکا گذراند و در آنجا بذر گیاهان مختلف گیاه گیشا را دریافت کرد که بعداً به پاناما آورد. وی سپس بذرها را بین سایر تولیدکنندگان توزیع کرد.

منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.