معافیت هاوایی در استفاده از قارچ‌کش

قارچ‌کش

کافه اکسسوری – آژانس حفاظت از محیط‌زیست ایالات‌متحده (EPA) درخواستی را از وزارت کشاورزی هاوایی (HDOA) تأیید کرده است که اجازه می‌دهد از یک قارچ‌کش شیمیایی درنبرد در حال ظهور این ایالت علیه بیماری زنگ‌زدگی برگ قهوه استفاده شود.

زنگ برگ قهوه که تقریباً در هر کشور یا منطقه‌ای که طی ۱۵۰ سال گذشته قهوه در آن به‌صورت تجاری کشت می‌شود ظاهر شده است، برای اولین بار در ایالت هاوایی در اکتبر گذشته در جزیره مائو کشف شد. تا ماه نوامبر، این بیماری در جزیره بزرگ هاوایی، جایی که بسیاری از قهوه‌های تجاری ایالتی، ازجمله قهوه Kona، در آنجا رشد می‌کند، شناسایی شد.

این بیماری با توانایی از بین بردن سریع بخش‌های وسیع محصولات زراعی، حدود ۳ میلیارد دلار ضرر برای تولیدکنندگان در سراسر آمریکای لاتین ایجاد کرده است. تهدید در هاوایی، جایی که ارزش بازار قهوه سبز در فصل ۲۰۱۹-۲۰۱۰ ۱۰۲ میلیون دلار تخمین زده شد، با توجه به تخمین انجمن قهوه هاوایی، ارزش قهوه بو داده ۱۴۸ میلیون دلار است.

درخواست برای معافیت قارچ‌کش زنگ برگ قهوه

HDOA معافیت قارچ‌کش زنگ‌زدگی را در ماه مارس درخواست کرد. خود قارچ‌کش محصولی است که توسط شرکت شیمیایی چندملیتی آلمان BASF به نام Priaxor Xemium فروخته می‌شود و قبلاً برای استفاده در گیاهان قهوه توسط EPA تأیید نشده بود، اگرچه HBOA می‌گوید این قارچ‌کش معمولاً در تولید انواع سبزی‌های برگ‌دار مانند توت‌فرنگی، گوجه‌فرنگی، لوبیای سویا، گندم و سایر محصولات استفاده می‌شود.

معافیت اضطراری EPA به کشاورزان قهوه هاوایی اجازه می‌دهد از قارچ‌کش مارک‌دار به‌صورت موقت یک‌ساله استفاده کنند، مگر اینکه محصول تأییدیه EPA دائمی را برای استفاده در گیاهان قهوه دریافت کند.

فیلیس شیمابوکورو- گایزر، رئیس هیئت کشاورزی هاوایی در اعلامیه تصویب اضطراری گفت: «تولیدکنندگان قهوه هاوایی اکنون یک روش اضافه‌شده برای مبارزه با زنگ‌زدگی برگ قهوه دارند که مدیریت آن بسیار دشوار است.»

«تلاش‌های دیگر برای به حداقل رساندن آسیب و گسترش زنگ‌زدگی برگ قهوه شامل قرنطینه درحرکت گیاهان قهوه و مواد مرتبط با آن، واردات گیاهان قهوه مقاوم در برابر بیماری و توسعه استراتژی‌های مدیریت آفات است.»

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

ظهور قهوه نیترو در صنعت قهوه

قهوه نیترو

کافه اکسسوری – مفهوم قهوه نیترو این است که یک کنسانتره قهوه با اسید کم و دم‌کرده سرد گرفته و آن را با آب سرد و گاز نیتروژن مخلوط کنید. گاز نیتروژن یک گاز بی‌اثر است که تعادل pH قهوه را به روشی منفی تغییر نمی‌دهد، درعین‌حال بافت خامه‌ای نوشیدنی را فراهم می‌کند.

این سیستم‌ها چگونه کار می‌کنند؟

سیستم قهوه نیترو مانند یک کاسه عصاره گیری یا سیستم نوشابه کار می‌کند، جایی که قهوه Cold Brew «آماده نوشیدن» در یک قوطی یکبار مصرف یا قابل‌استفاده مجدد نگهداری می‌شود. از یک مخزن و تنظیم‌کننده بزرگ نیتروژن برای کنترل فشار گاز نیتروژن استفاده می‌شود تا قهوه و نیتروژن را به بافت شیر بکشاند.

در این سیستم، قهوه موجود در بشکه در خطوط شیر نیتروژن دار است. نیتروژن داخل بشکه همچنین به‌عنوان ماده نگهدارنده برای کمک به افزایش عمر محصول قهوه یا فرآورده توزیع شده عمل می‌کند.

اجزای اساسی سیستم قهوه نیترو

بشکه با قهوه

یک سیستم ذخیره‌سازی یا ذخیره‌سازی برای نگهداری Kegs

مخازن نیتروژن درجه غذایی یا یک مولد نیتروژن

تنظیم‌کننده فشار گاز نیتروژن

یک جعبه توزیع بشکه، مانند یخچال و محفظه شیر

سیستم‌های مخزن قهوه نیترو بزرگ هستند و گاز نیتروژن را تحت‌فشار زیاد نگه می‌دارند. ایمنی کلیدی است و مقرراتی وجود دارد که مخازن را باید به‌گونه‌ای زنجیر کرد تا واژگون نشوند. تنظیم‌کننده‌های گاز باید به یک فشار خاص تنظیم شوند و سپس در آن موقعیت تنظیم‌شده قفل شوند. در نظر گرفتن چگونگی تغییر مخازن در هنگام خالی بودن امری ضروری است.

گزینه‌هایی که باید در نظر گرفت سیستم‌های بدون مخزن هستند، مانند مولدهای ازت که از هوای اطراف ما نیتروژن استخراج و جمع می‌کنند. ژنراتورها می‌توانند بزرگ و گران‌قیمت باشند اما نیازی به مخازن ندارند. بسته به تولیدکننده، تولیدکننده‌های نیتروژن به یک برنامه نگهداری پیشگیرانه نیاز دارند که معمولاً هر شش ماه یکبار انجام می‌شود. مخازن و ژنراتورها سطح خلوص مشابهی را بین ۹۸٪ -۹۹.۵٪ دارند.

یکی دیگر از گزینه‌های مناسب، کمپرسور هوا مانند ماژول گاز نیتروژن BUNN است که قبل از استفاده از آن به‌عنوان منبع گاز نوشیدنی‌های نیتروژن دار، هوای اطراف را تمیز می‌کند. این نوع سیستم حدود ۷۸٪ نیتروژن وارد نوشیدنی می‌کند. این سیستم‌ها نیاز به مخازن، تنظیم‌کننده‌ها و ژنراتورها را کاهش می‌دهند و یک گزینه ارزان‌قیمت برای ژنراتورها هستند. بااین‌حال، خدمات سالانه در برنامه‌های با حجم متوسط ​​موردنیاز است. برخی نیز به‌طور خاص برای کار با فقط دستگاه‌های توزیع‌کننده BIB طراحی شده‌اند.

بخش قهوه نیترو نسبتاً جدید، مهیج و می‌تواند بسیار سودآور باشد.

منبع: daily coffee news

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.