روند قهوه و بررسی تغییرات در مصرف

روند قهوه

کافه اکسسوری – بیش از یک سال پیش، عادات مصرف قهوه اکثر آمریکایی‌ها توسط بیماری همه‌گیر COVID-19 کنار گذاشته شد. درحالی‌که ماندگاری رفتارهای جدید مصرفی در حال حاضر در حال آزمایش است، آشفتگی سال گذشته در گزارش روند قهوه ملی داده‌های قهوه (NCDT) انجمن ملی قهوه منعکس شده است.

در این سال تغییرات عمده‌ای در خود NCDT به وجود آمده است، زیرا در دو بخش منتشر می‌شود – نسخه بهار ۲۰۲۱ و یک به‌روزرسانی در پاییز که شامل تحقیق و مشارکت سازمان عضویت صنعت قهوه و انجمن قهوه تخصصی است.

NCA گفت این مشارکت برای ارائه تحقیقات بیشتر به‌منظور سودآوری صنعت قهوه در دوران COVID-19 طراحی شده است.

جمع‌آوری داده‌های جدید برای NCDT شامل نظرسنجی‌هایی با بیش از ۱۵۰۰ نفر از افراد ۱۳ سال به بالا توسط نمایندگان ملی بود که گزارش کردند در روز گذشته چیزی غیر از آب‌لوله‌کشی ننوشیده‌اند. این اطلاعات در ژانویه ۲۰۲۱، با شیوع همه‌گیر، جمع‌آوری شد.

به‌طورکلی، این اعداد سطح نسبتاً ثابتی را از مصرف قهوه در یک روز و کل حجم مصرف را نشان می‌دهد، اگرچه روش‌ها و مکان‌ها در مقایسه با نظرسنجی قبل از همه‌گیری سال گذشته دارای واریانس مشخص هستند.

نکته‌ای که به‌طورکلی در دو گزارش یکسان بود این است که آمریکایی‌ها مصمم بودند که به نوشیدن قهوه ادامه دهند. از کل پاسخ‌دهندگان، ۵۸٪ از آمریکایی‌ها نوشیدن قهوه در یک روز را گزارش کرده‌اند. این میزان از ژانویه سال ۲۰۲۰ فقط ۲٪ و نسبت به ۲۰۱۹ ۴٪ کاهش دارد، اگرچه یک درصد بالاتر از سطح ۲۰۱۷ است.

سرانه مصرف تقریباً ثابت و تقریباً دو تا سه فنجان در روز در هر نوشیدنی قهوه ثابت است. بر اساس گزارش روند قهوه ، این بدان معناست که آمریکایی‌ها به‌طور متوسط ​​۶۴۶ میلیون فنجان قهوه در روز می‌نوشند.

در ادامه برخی دیگر از آمار اصلی گزارش National Coffee Data Trends 2021 امسال وجود دارد:

۸۵٪ از افراد گفتند که حداقل یک فنجان قهوه در خانه می‌نوشند. این از ژانویه گذشته ۸ درصد و از سال ۲۰۱۷ ۱۰ درصد افزایش داشته است.

۲۳٪ عظیم از افراد قهوه‌خور در طول سال دستگاهی جدید برای دم آوری قهوه خریداری کرده‌اند.

سفارش آنلاین قهوه ۳۰ درصد افزایش داشت

مصرف قهوه در یک روز ژانویه با کاهش چشمگیر در مکان‌های دیگر مواجه شد، ازجمله:

کافی‌شاپ‌ها: -۳۳٪

محل کار: -۵۵٪

رستوران‌های کامل سرویس: -۵۰٪

رستوران‌های سرویس سریع: -۳۳٪

فروشگاه‌های راحتی و پمپ‌بنزین‌ها: -۲۰٪

با توجه به روند قهوه و روال مصرف و روند قهوه در داخل و خارج از خانه متفاوت است، ۴۱٪ از افراد گزارش کردند که نوع جدیدی از نوشیدنی قهوه را در طی همه‌گیری امتحان کرده‌اند. ۲۵٪ انواع جدید قهوه را برای تهیه و دم آوری قهوه خریداری کرده‌اند؛ و ۲۷٪ سعی کردند قهوه موردعلاقه خود را در خانه تکرار کنند.

در میان نوشیدنی‌های قهوه خانگی، بهترین روش‌های دم کردن عبارت‌اند از:

دستگاه قهوه قطره‌ای: ۴۲٪

سیستم تک فنجان: ۲۴٪

دم‌سرد: ۱۰٪

فوری: ۸٪

نوشیدنی آماده (RTD): 8٪

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

تاریخچه چای لاته و روش تهیه آن

چای لاته

کافه اکسسوری – چای لاته گرم، شیری و معطر است و در بین بسیاری از کافه محبوبیت بالایی دارد. بااین‌وجود، علی‌رغم اینکه در کافی‌شاپ‌ها سرو می‌شود و به نام لاته نام‌گذاری شده است، اما درواقع هیچ قهوه‌ای در آن وجود ندارد.

چای یکی از قدیمی‌ترین نوشیدنی‌های در جهان است. منشأ آن هزاران سال پیش در هند بوده و طی دو قرن گذشته در سراسر جهان گسترش یافته است.

بااین‌وجود یک سؤال بزرگ باقی‌مانده است: چگونه نوشیدنی‌ای که هزاران سال از قدمت آن می‌گذرد در فهرست غذاهای کافی‌شاپ اینقدر محبوب شد؟

در اینجا توضیحی در مورد چای لاته، محل تولد آن و آینده آن را با هم می‌خوانیم.

چای لاته چگونه ساخته می‌شود؟

یک چای لاته با مخلوط کردن شیر بخارپز شده با چای سیاه که با ادویه‌جات ساخته می‌شود، درست می‌شود.

سپس نوشیدنی با کف پوشانده می‌شود. ادویه‌های مورداستفاده از کافه‌ای به کافه دیگر متفاوت خواهد بود.

برخی از کافی‌شاپ‌ها مخلوط چای با آرت و طراحی ایجاد می‌کنند و مواد را مخفی نگه می‌دارند. بااین‌حال، دیگران از یک شربت چای شیرین یا یک پودر استفاده می‌کنند و به آن‌ها اجازه می‌دهد نوشیدنی موردنیاز را به‌سرعت دم کنند.

درحالی‌که “نسبت شیر ​​گرم به کف یکسان است”، اما چای لاته “واقعی” نیست، زیرا در آن از قهوه اسپرسو استفاده نمی‌شود.

چای چیست؟

همان‌طور که دنیای غرب می‌داند چای هزاران سال است که در هند رشد کرده است.

کلمه چای از کلمه Hindustani برای همه و هر نوع چای منشأ گرفته است که از هزاران سال پیش در منطقه آسام رشد کرده است.

وقتی صحبت از چای در چای لاته به‌عنوان مخلوط خاصی از چای سیاه و ادویه‌جات می‌شود، منظورمان چای ماسالا است.

چای ماسالا با قرار دادن چای سیاه در آب و سپس مخلوط کردن آن با شکر، زنجبیل و شیر تهیه می‌شود؛ اما ممکن است ادویه‌های دیگری ازجمله هل، میخک، دارچین یا دانه‌های فلفل به آن اضافه شود.

چای لاته در هند

اعتقاد بر این است که چای ماسالا برای اولین بار در شبه‌قاره هند در حدود ۵۰۰۰ تا ۹۰۰۰ سال پیش ظهور کرد. برخی از داستان‌ها حاکی از آن است که منشأ آن از یک دربار سلطنتی در سیام به‌عنوان یک نوشیدنی در ارتباط با آیورودا، نوعی داروی جایگزین باستانی هند است.

درمان‌های آیورودا ازنظر تاریخی شامل استفاده از ترکیبات گیاهی، مواد معدنی و فلزات برای درمان بیماری یا درد بود.

اشکال اولیه چای ماسالا فقط حاوی چای سیاه همراه با ادویه‌ها و گیاهان بود. به لطف نفوذ استعمار انگلیس در هند، شیر فقط در دهه ۱۸۰۰ اضافه شد.

در تلاش برای تضعیف انحصار چای در چین، شرکت هند شرقی انگلیس تعداد زیادی مزارع را برای ایجاد منبع چای قابل‌کنترل ایجاد کرد.

امروزه هرساله بیش از ۸۰۰۰۰۰ تن چای در هند مصرف می‌شود. تخمین زده می‌شود که درازای هر فنجان قهوه ۳۰ فنجان چای مصرف شود.

بعلاوه، به‌طور متوسط ​​هرروز دو فنجان چای نوشیدنی می‌شود.

در سراسر هند، چای به طرز دیگری تهیه می‌شود. معمولاً مشاهده می‌شود که از شیر بوفالو لذت می‌برند زیرا گاو در آیین هندو مقدس است.

تاریخچه چای لاته تا حدودی مبهم‌تر است. اعتقاد بر این است که از دهه ۱۹۹۰ در قهوه‌خانه‌های غربی ظاهر شد، اما اطلاعات مستقیمی در مورد زمان ایجاد آن وجود ندارد.

محبوبیت آن در ۱۰ تا ۱۵ سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است. امروزه در اکثر فروشگاه‌های بزرگ کافی‌شاپ ازجمله استارباکس، دانکین دونات، قهوه کاستا و تیم هورتون موجود است.

تغییرات مدرن

چای لاته مدرن نوشیدنی است که موردتوجه بسیاری از افراد قرار می‌گیرد.

ازآنجاکه هر کافی‌شاپ هنگام تهیه چای لاته از دستورالعمل کمی متفاوتی استفاده می‌کند، تغییرات تعریف‌شده معمولاً معمول نیست.

به‌طورکلی با تغییر در نوع یا حجم ادویه‌های استفاده‌شده، مخلوط چای اصلاح می‌شود.

فراتر از این تغییرات، یک “نسخه” از چای لاته وجود دارد که به‌طور قابل‌توجهی محبوب‌تر است.

“چای کثیف” با افزودن یک شات اسپرسو به یک چای لاته ساخته می‌شود. اعتقاد بر این است که این اتفاق به‌طور تصادفی در دهه ۱۹۹۰ در لندن ایجادشده است.

آینده چای لاته

یکی از موارد موردتوجه در مورد چای لاته، میزان قند موجود در آن به‌طور متوسط ​​است. بسیاری از کافی‌شاپ‌ها، به‌خصوص زنجیره‌ای، آن‌ها را با مقدار زیادی شکر درست می‌کنند یا از شربت استفاده می‌کنند که سطح قند بالایی دارد.

ازآنجاکه به‌طورکلی این نوشیدنی حاوی مقدار زیادی قند است، موسسه خیریه Action on Sugar در انگلیس اظهار داشت که “نوشیدنی‌های با طعم گرم” مانند چای لاته باید “یک نوشیدنی گاه‌به‌گاه باشد، نه یک نوشیدنی” روزمره “.

بااین‌حال، با تمرکز مصرف‌کننده بر سلامتی، ممکن است روز به روز شاهد افزایش لاته های چای باشیم که با قند کم و طعم‌دهنده‌های کاملاً متفاوت ساخته می‌شوند.

آیا در دنیایی که سلامتی در اولویت مصرف‌کننده است، چای لاته در فهرست‌ها محبوبیت خواهد داشت؟ این مسئله بعداً بررسی خواهد شد.

درهرصورت، چای لاته دارای تاریخچه‌ای غنی و عطروطعمی است که اغلب از کافه‌ای به کافه دیگر متفاوت خواهد بود. اگر یکی را امتحان نکرده‌اید و درباره عطروطعم کنجکاو نیستید، شاید وقت آن رسیده است که به کافی‌شاپ محلی خود سر بزنید.

منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری الف. جلال

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.