واژه نامه قهوه: مکزیک Mexico

Mexico

کافه اکسسوری – به دلیل همجواری با ایالات‌متحده، بیشتر قهوه‌های مکزیک Mexico به همسایه شمالی این کشور فروخته می‌شود و به همین دلیل تعداد زیادی قهوه مکزیکی در سراسر جهان نمی‌بینید.

این کشور قادر به تولید طیف وسیعی از پروفایل‌های طعم‌دهنده با کیفیت بالا، از سبک و گلدار تا رسیده، تافی مانند و گرد است.

مکزیک یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان قهوه در جهان است و محصولات عمده آن از گونه‌های عربیکا است.

حتی در این صورت، قبل از بحران قهوه پس از برچیده شدن توافق‌نامه بین‌المللی قهوه ۱۹۸۹، تولید قهوه در مکزیک درواقع از ارتفاعات پایین آمده است.

کیفیت‌ترین محصول در مکزیک از مناطق ساحلی جنوبی هم‌مرز گواتمالا حاصل می‌شود.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Mexico

Due to close proximity to the United States, most of Mexico’s coffee is sold to the country’s northern neighbour, and for this reason you do not see a lot of Mexican coffee around the world.

The country is capable of producing a range of impressive, high-quality flavour profiles, from light and floral to ripe, toffee-like, and round.

Mexico is one of the largest producers of coffee in the world and the crops are predominantly of the Arabica species.

Even so, coffee production in Mexico is actually down from its heights, before the coffee crisis following the dismantling of the 1989 International Coffee Agreement.

The highest-quality crops in Mexico come from the southern coastal regions bordering Guatemala.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

سیر تکاملی آسیاب دستی قهوه

آسیاب دستی

کافه اکسسوری – همان‌طور که بسیاری از ما می‌دانیم، آسیاب قهوه دو دسته اساسی وجود دارد: آسیاب دستی و آسیاب برقی.

از هر قهوه ساز باتجربه‌ای در مورد تجهیزات ضروری برای تهیه قهوه خانگی سؤال کنید، آن‌ها به شما خواهند گفت که بر روی یک آسیاب سرمایه‌گذاری کنید.

درحالی‌که آسیاب برقی ممکن است در بین تولیدکنندگان مشتاق خانگی استقرار و محبوبیت بیشتری داشته باشد، در سال‌های اخیر موج جدیدی از آسیاب دستی «پرمیوم» ظاهر شده است.

من با تعدادی از تولیدکنندگان آسیاب و متخصصان قهوه صحبت کردم تا درباره چرایی بروز این روند اطلاعات کسب کنم.

جزئیات دقیق‌تر آسیاب

مهم‌ترین نکته در هر آسیاب، دستی یا برقی، نحوه شکستن لوبیا است.

برای استخراج، ما یک سایز یکنواخت می‌خواهیم و هرچه به یکنواختی نزدیک شویم، بهتر است.

اندازه‌های متناقض ذرات منجر به استخراج زیر یا بیش‌ازحد در فنجان می‌شود، بنابراین توانایی آسیاب کردن با دقت هرچه بیشتر امکان استخراج یکنواخت‌تر را فراهم می‌کند و این باعث ایجاد عطروطعم تمیز و متعادل می‌شود.

چرخ آسیاب دستی همیشه از نوعی سوراخ کننده استفاده می‌کند، درحالی‌که آسیاب برقی می‌تواند تیغه‌ای یا سوراخکاری باشد.

بااین‌حال، آسیاب‌های تیغه برقی به‌طورکلی ارزان‌تر هستند.

تفاوت عمده این دو ساده است؛ آسیاب‌های برقی، هرچقدر هم که بکوشید، قادر خواهند بود سریع‌تر آسیاب شوند.

انتظارات از آسیاب

آسیاب قهوه به روش دستی باید با روال معمول دم کردن شما مطابقت داشته باشد.

البته اگر در تهیه قهوه راحتی می‌خواهید، چرخ دستی برای شما مناسب نیست.

بااین‌حال، اگر می‌خواهید از “کار کردن” برای قهوه خود رضایت داشته باشید، ممکن است یک گزینه قابل‌تأمل باشد.

موارد دیگری نیز باید در نظر گرفته شود. به‌عنوان‌مثال، اگر فضای آشپزخانه بسیار محدودی دارید، آسیاب دستی مناسب‌تر خواهد بود.

بااین‌حال، هنگام مسافرت، آنچه واقعاً یک فنجان قهوه را از هم جدا می‌کند، توانایی خرد کردن دانه‌های شما است و چیزی که این تفاوت را برای شما ایجاد می‌کند یک آسیاب دستی قابل حمل است.

بااین‌حال، انتخاب آسیاب هرگز یک تصمیم ساده نیست. ممکن است به دنبال چیزی باشید که در سفر به همراه خود ببرید، یا ممکن است سال‌ها از نوع دستی استفاده کرده و می‌خواهید آن را ارتقا دهید.

اگر به دنبال چیزی چشمگیر هستید که در کوله‌پشتی شما جا بیفتد و ازنظر کیفیت نیز قابل‌قبول باشد، شاید یک آسیاب دستی «موج جدید» برای شما مناسب باشد.

منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری الف. جلال

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.