استفاده از بلاکچین برای افزایش درآمد کشاورز

بلاکچین

کافه اکسسوری – یک شرکت اشتراک جدید بو دادن قهوه به نام Coffee Shift از فناوری بلاکچین برای ارسال مستقیم پول مصرف‌کنندگان به تولیدکنندگان قهوه استفاده می‌کند.

این شرکت مبتنی بر Bay Bay مدل خود را به‌عنوان ابزاری برای رفع نابرابری که در بخش قهوه مشاهده می‌کند .

از طریق ساده‌سازی جریان عرضه و کاهش بالقوه وابستگی تولیدکنندگان قهوه به واسطه‌های مالی، اقدام می‌کند.

Coffee Shift ادعا می‌کند که علاوه بر پرداخت مستقیم الکترونیکی به تولیدکنندگان،

هر تولیدکننده‌ای که قهوه را به سیستم مجهز به بلاکچین بفروشد، کسری از ارزش سهام خود شرکت را به دست می‌آورد.

کشاورزانی که به ما می‌فروشند در شرکت ما شریک می‌شوند. آن‌ها سهام خود را از طریق سیستم دریافت می‌کنند.

تایلر پینکارد، بنیانگذار و مدیرعامل Coffee Shift در این خصوص می‌گوید:

«این شبیه برنامه‌های سهام عدالت است که به کارگران اینجا در سیلیکون ولی داده می‌شود. مالکیت جزئی در این شرکت به معنای آن است که آن‌ها می‌توانند در موفقیت سهیم شوند وقتی Coffee Shift موفق شود.»

پینکارد درباره این اقدام گفت: «یکی از تجربیات موردعلاقه من بازدید از یک مزرعه کار قهوه بود.

در طی آن مفهوم تغییر قهوه به وجود آمد. صاحب آن مزرعه اکنون یکی از بنیانگذاران این شرکت است.»

ردیابی و تسهیل داده‌های مالی

Coffee Shift در حال حاضر از فناوری بلاکچین برای ردیابی و تسهیل داده‌های مالی استفاده می‌کند .

ینکارد می‌گوید که درنهایت ممکن است این شرکت استفاده از این فناوری را برای شفافیت انتخاب کند که ممکن است مصرف‌کنندگان باوجدان بیشتری را به خود جلب کند.

«درحالی‌که ما در حال یافتن راه‌هایی برای ارائه این سطح از شفافیت در آینده هستیم،

اجرای ما در حال حاضر بلاکچین برای تسهیل حواله‌های بین‌المللی مستقیم به کشاورز و تسهیل توانایی مشتریان برای تغذیه مالی کشاورز است.»

از طریق این سیستم‌عامل، مشتریان می‌توانند وجه اضافی یا نکاتی را مستقیماً برای کشاورزانی که بیشتر از قهوه آن‌ها لذت می‌برند، ارسال کنند.

این شرکت نوپا در حال انجام یک کمپین WeFunder باهدف ایجاد تأسیسات بو دادن در ایالات‌متحده است که توسط واکر هدایت می‌شود. پس‌ازآن، Coffee Shift قصد دارد مدل خود را گسترش دهد .

طی یک تا دو سال آینده کشاورزی را که در کاستاریکا و کنیا که قهوه پرورش می‌دهند، شامل شود.

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دم آوری و عصاره گیری قهوه با پارچه

قهوه با پارچه

کافه اکسسوری – در دم‌آوری قهوه هیچ محدودیتی وجود ندارد و با ساده‌ترین وسایل همچون تهیه قهوه با پارچه هم می‌توان یک قهوه متفاوت تهیه کرد و از طعم آن لذت برد. زندگی من به رشد، پرورش و کشف دوباره قهوه در رابطه با روش‌های مختلف دم قهوه اختصاص یافته است. من گذشته را با خاطرات کم نور از مادرم در حال تهیه قهوه به یاد می‌آورم. این خاطرات به من کمک می‌کند تا روش‌های دم‌آوری قهوه را دوباره از نو بسازم.

تاریخچه

حدود سال ۱۹۷۵ بود که می‌دیدم مادرم صبح زود برای تهیه قهوه بیدار می‌شود. او از یک ظرف مسی با اندازه متوسط ​​استفاده می‌کرد که قسمت بالای ظرف را با پارچه ماسلین که به لبه ظرف بسته شده بود، می‌پوشاند. این پارچه آسیاب‌های قهوه را می‌پوشاند، صاف می‌کرد و فیلتر می‌کرد. وی از پودر قهوه از قبل آسیاب شده مخلوط روبوستا و عربیکا بوداده استفاده می‌کرد. بسته به تعداد اعضای خانه، او چند قاشق غذاخوری در قسمت پارچه‌ای غوطه‌ور در ظرف قرار می‌داد و آب جوش را به‌صورت دورانی بر روی آن می‌ریخت و بعد از ۳ تا ۵ دقیقه انتظار، پارچه را برمی‌داشت و با یک قاشق غذاخوری فشرده می‌کرد تا آخرین قطره‌های قهوه نیز در ظرف بریزد و از تفاله قهوه باقی‌مانده نیز به‌عنوان کمپوست در زیر گلدان‌ها استفاده می‌کرد.

حال بگذارید مقداری قهوه با پارچه و به روش مادرم درست کنیم.

مرحله نخست: قهوه را خرد کنید

برای هر فنجان قهوه‌ای که می‌خواهید درست کنید یک قاشق غذاخوری پودر قهوه آسیاب شده قرار دهید. من از ترکیب ۸۰٪ Arabica و ۲۰٪ Robusta استفاده می‌کنم؛ اما شما از هر قهوه یا مخلوطی که ترجیح می‌دهید استفاده کنید.

مرحله دوم: پارچه ماسلین تهیه کنید

یک پارچه ماسلین سفید یا یک پارچه پنیر چندمنظوره برای ظرف یا گلدان سرامیکی خود تهیه کنید.

مرحله سوم: قهوه را در بالای پارچه قرار دهید

مطمئن شوید که پارچه با یک نخ به درستی روی لبه محکم شده است، سپس پارچه را به سمت پایین فشار دهید تا بتواند آسیاب‌ها را نگه‌داشته و آب داغ ریخته شود.

مرحله چهارم: آب داغ را به محلول قهوه اضافه کنید

آب داغ را با حرکت دورانی بریزید و از تماس خود با آب گرم محافظت کنید. هنگامی‌که آب از طریق پارچه به گلدان ریخته شد، زمان آن است که قهوه باقیمانده را فشرده کنید. فرایند بین ریختن آب گرم و انتقال قهوه داغ به یک فنجان تقریباً ۳-۵ دقیقه طول می‌کشد.

مرحله پنجم: پارچه آسیاب قهوه را فشار دهید

با استفاده از انبر آشپزخانه پارچه را فشار داده و در صورت لزوم دم‌کرده قهوه را صاف کنید.

مرحله ششم: جوشانده قهوه را در یک فنجان سرامیکی بریزید

جوشانده قهوه را به‌آرامی در یک فنجان بریزید. در صورت نیاز می‌توانید از صافی استفاده کنید. تفاله خیس‌خورده را درون گلدان باغ خود بریزید. با شستشوی پارچه با آب تمیز می‌توانید از پارچه مجدداً استفاده کنید.

مرحله آخر: شیر و شکر را اضافه کنید تا مزه دار شود

شیر و شکر را اضافه کنید تا مزه دار شود. در صورت نیاز می‌توانید قهوه را دوباره گرم کنید.

منبع: I need coffee

تنظیم و گردآوری الف. جلال

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.