واژه نامه قهوه: جعبه عطر قهوه Le Nez du Café

Le Nez du Café

کافه اکسسوری – این جعبه زیبا Le Nez du Café از محلول‌های معطر مایع است که یک اسباب‌بازی مناسب برای مهمانی شام است ، البته یک اسباب‌بازی گران‌قیمت.

این جعبه شامل سی‌وشش عطر است که هرکدام به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که یکی از سی‌وشش رایحه رایج در قهوه را نشان می‌دهند.

هر شیشه عطر دارای یک شماره است و پس از بوییدن آن می‌توانید حدس بزنید رایحه آن چیست ، که در جزوه همراه آن آورده شده است.

همانند همه این کارهای بویایی ، با تمرین خیلی بهتر می‌شوید.

این یک بازی درخشان برای بازی با گروهی از دوستان است و می‌تواند روشن‌کننده باشد که ببیند وقتی هیچ سرنخ تصویری یا ساختاری وجود ندارد ، مردم چگونه بوی یکسان را متفاوت تفسیر می‌کنند.

این کیت به‌عنوان بخشی جدایی‌ناپذیر از صلاحیت Q Grader استفاده می‌شود.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Le Nez du Café

This beautiful box (Le Nez du Café) of liquid aromatic solutions is the perfect dinner-party toy, albeit a relatively pricey one.

The box contains thirty-six vials, each designed to represent one of the thirty-six most common aromas in coffee, both positive and negative (the latter the result of defects).

Each vial has a number, and after smelling it you can have a go at guessing which aroma it is, detailed in the accompanying booklet.

As with all such olfactory tasks, you get a lot better with practice.

It is a brilliant game to play with a group of friends and it can be illuminating to see how differently people interpret the same smell when there are no visual or textural clues.

The kit is used as an integral part of the Q Grader qualification.

The same company makes similar boxes for the worlds of wine and whisky.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

ویژگی و تاریخچه قهوه موسمی

قهوه موسمی

کافه اکسسوری – در سال ۱۶۰۰ قهوه راه خود را به اروپا باز کرد، ابتدا از طریق بندر ونیز، ایتالیا و باز از طریق دریا سفر کرد و سفر کرد و سفرهای دیگری نیز انجام داد. در روزهای قبل پست FedEx، مردم مشتاقانه منتظر حمل‌ونقل جدید با شکل نه چندان عالی برخی از موارد بودند و در این هنگام قهوه موسمی خارج از این وضعیت غیرمترقبه متولد شد.

دانه‌های قهوه، در کشتی‌های بزرگ قایقرانی چوبی، مسیر خود را از طریق دریا در پیش گرفتند که می‌تواند تا ۶ ماه طول بکشد تا از هند و سایر مناطق رشد قهوه گرمسیری به اروپا برسد.

در قسمت زیرین این بسته‌های چوبی، شرایط تاریک، مرطوب و نرم می‌توانست قهوه را قبل از رسیدن به بندر اروپا، مرطوب و حتی کپک‌زده کند.

ازآنجاکه قهوه فقط در مناطق گرمسیری رشد می‌کند، این افراد سرنخ خاصی پیدا نکردند که طعم قهوه تازه و تمیز چیست. آن‌ها از قهوه همانطور که بود استقبال کردند و از تفاوت دیگری خبر نداشتند.

دانه قهوه موسمی در کشتی حبوبات رطوبت خود را از دست می‌دادند و متورم می‌شدند و رنگ آن‌ها به رنگ زرد کمرنگ تغییر می‌دهند (در این شرایط دانه‌های قهوه تازه و غیرقابل شستشو سبز می‌شوند) و با تأثیر بسیار خوبی بر روی طعم، بیشتر اسیدیته خود را از دست می‌دادند.

این قهوه با طعم بی‌نظیر خاکی، همراه با اسیدیته کم، به‌سرعت به نوشیدنی ارجح تبدیل شد.

تولید قهوه موسمی در هند

با بهبود روش‌های حمل‌ونقل و کشتی‌ها، طعم قهوه تغییر کرد. دیگر دانه‌های قهوه تحت این شرایط نبودند. قهوه تازه، در حال حاضر طعم روشن‌تر، تندتر، اسیدی‌تر و خاکی کمتری داشت.

آن‌ها گفتند: «چه اتفاقی برای قهوه ما افتاد؟» همه روش‌های عالی و جدید حمل‌ونقل که لوازم خوب را حفظ کردند به‌جای بهبود، مشکلی ایجاد کردند.

مردم ناراحت بودند و دوباره می‌خواستند قهوه‌ای را که عاشقشان شده بود دوباره بخواهند. طعم اصلی این قهوه از بین رفته بود، اما نه برای همیشه.

در هند اکنون یک فرایند مشترک به نام قهوه موسمی وجود دارد که این طعم را دوباره تولید می‌کند. پس از شستشوی دانه‌های قهوه، به‌جای فرآیند خشک شدن معمولی، در فصل مونسون (بادهای موسمی) روی کف انبار پخش می‌شوند.

آن‌ها به‌طور مستقیم باران نمی‌خورند، اما در عوض، رطوبت ناشی از هوای مرطوب را که می‌بینند، خیس می‌شوند.

این روند می‌تواند تا ۱۶ هفته طول بکشد، با استفاده مجدد از سفر طولانی و مرطوب، طعم قهوه موسمی همانند قبل می‌شود.

منبع: I need coffee

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.