کافه اکسسوری – پاپوآ گینهنو Papua New Guinea بیشتر با میزهای حجامت واردکنندگان و همچنین در خوراکیهای مخصوص قهوه معروف است.
تقریباً تمام قهوهها توسط خردهمالکان تولید میشوند.
با مشکلات احتمالی مالکیتهای کوچک – ازجمله مهمترین آنها، کمبود منابع برای فرآوری خوب قهوه – میتوان با مشارکت کشاورزی، که همهچیز در مورد گردآوری تولیدکنندگان و تجمیع منابع و همچنین دستیابی به سهم بازار است، مقابله کرد.
این منشأ هنوز هم در حد «پر از پتانسیل» است: برخی از شرکتها برای کمک به بهبود کیفیت بهطور فعال در کشور کار میکنند، درحالیکه بسیاری دیگر بهشدت به منشأ تک خاستگاه آن توجه دارند.
اغلب، پاپوآ گینهنو تحت مبدأ اندونزی ثبت میشود، اما کیفیت جام منحصربهفرد است.
قهوههای خوب تمیز و روشن با میوههای پیچیده و کیفیت خامهای هستند.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Papua New Guinea
Papua New Guinea is popping up more and more on importers’ cupping tables as well as in speciality coffee roasteries.
Nearly all of the coffee is grown by smallholders.
The potential problems with smallholdings – most notably, the lack of resources to process coffee well – can be countered by cooperative farming, which is all about bringing producers together and pooling resources as well as achieving market share.
This origin is still very much in the “full of potential” bracket: some companies are actively working in the country to help improve quality, while many others are keeping a keen eye on the origin.
Often, Papua New Guinea is filed under the Indonesia origin, but the cup qualities are unique.
The good coffees are clean and bright with complex fruit and a creamy quality.
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.