کافه اکسسوری – قهوه کوبانو حداقل دو برابر قهوه آمریکایی است و یک مراسم صبحانه روزانه برای مردم کوبایی و آمریکایی کوبایی است.
در هر ساعت از شبانهروز در رستورانهای بیشمار کوبایی که در میامی قرار دارند، مردم برای نوشیدن قهوه کوبایی صفآرایی میکنند و در فنجانهای کاغذی با اندازه کوچک سرو میشوند.
قهوه کوبانو در انتهای وعده غذایی در تاکیها (فنجانهای ریز) که کوچکتر از فنجان دمیتاس هستند، سرو میشود.
روش قدیمی برای تهیه قهوه کوبایی در گلدان روی اجاقگاز است، هرچند واقعیت این است که کوباییهای این کشور اغلب قهوه خود را در سازندگان اسپرسو ایتالیایی (موکاپات) درست میکنند.
در آموزش زیر از دستگاه موکاپات استفاده خواهیم کرد.
قهوه
شما میتوانید با استفاده از قهوهریز و تقریباً پودر شده، طعم قهوه کوبا را تقریباً تخمین بزنید. قهوه به سبک کوبا همچنین در مخلوط اسپرسو بهطور گستردهای موجود است.
کوباییها از قهوه خود با مقادیر زیاد قند لذت میبرند. من این دستور قهوه را به این شکل اضافه کردم که بهطورکلی تهیه میشود، اما اگر میخواهید قند را ترک نکنید، خوب است.
فرآیند
موکاپات را برداشته و لیوان فیلتر فلزی را از نیمه پایینی آن جدا کنید. آب سرد یخ را در ظرف زیرین تا پیچ موجود در قسمت داخلی بریزید.
فنجان فیلتر فلزی را بر نیمه پایین قرار دهید و خیلی محکم با آسیاب قهوه آغشته کنید و سطح آن را در بالا قرار دهید. بخشهای موکاپات را به هم بچسبانید و روی یک مشعل گرم (گرمای زیاد) قرار دهید.
درحالیکه مراقب اسپرسوساز هستید، یک فنجان فلزی بگیرید و برای هر فنجان حدود یک قاشق چایخوری قند بریزید.
بهعنوان اولین ترفندهای قهوه کوبانو ، بهاندازه کافی آب بریزید تا قند را در فنجان فلزی مرطوب کنید. قند و قهوه مرطوب شده را بهشدت مخلوط کنید تا به یک خمیر سبک تبدیل شود.
در ضمن، یکبار اسپرسوساز را از حرارت بردارید تا قسمت بالای آن تقریباً سهچهارم ظرف را پر کند. با این کار از سوختن و / یا سرریز شدن بر روی اجاقگاز جلوگیری میشود.
پس از اتمام دمآوری قهوه، آن را بهآرامی درون فنجان فلزی بریزید درحالیکه آن را بهآرامی با خمیر شکر مخلوط میکنید. اگر بهدرستی انجام شود، خمیر شکر هنگامیکه با سایر قهوهها مخلوط شد، یک کف را ایجاد میکند.
قهوه کوبانو با شیر
پسرعموی آرام، کافه کوبانو ، کافه کن لوچ است که به آن leche con cafe گفته میشود، زیرا درواقع شیر با قهوه است. یک فنجان بخارپز از این بخش شیرین و آرامشبخش که با نان برشتهشده یا کراکر کوبایی سرو میشود یک صبحانه معمولی کوبایی است.
شیر را در یک ظرف گرم کنید. Cafe con leche معمولاً با شیر کامل یا مخلوطی از شیر کامل و تبخیر شده ساخته میشود، اما هر شیر دیگری این کار را انجام خواهد داد مانند شیر سویا و دیگر شیرهای گیاهی.
شیر داغ را درون لیوان بریزید و آن را تقریباً تا بالا پر کنید. در یک فنجان کافه کوبانو را اضافه کنید و هم بزنید و از آن لذت ببرید.
منبع: I need coffee
تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.