روز: خرداد ۲۸, ۱۴۰۰

Sensory science

واژه نامه قهوه: علوم حسی Sensory science

کافه اکسسوری – اولین معرفی واقعی من به دنیای علوم حسی Sensory science از طریق کار استاد روانشناسی تجربی دانشگاه آکسفورد چارلز اسپنس بود. اساساً، اسپنس مطالعه می‌کند که چگونه هر چیز دیگری به غیر از غذا و نوشیدنی واقعی بر تجربه و درک شما از آن‌ها تأثیر می‌گذارد. این شامل انواع جزئیات مانند وزن …

واژه نامه قهوه: علوم حسی Sensory science ادامه »

ادویه‌جات

تاریخچه رابطه قهوه و ادویه‌جات

کافه اکسسوری – از قهوه ترک که با هل تهیه می‌شود تا لاته ادویه کدوتنبل، قهوه و ادویه‌جات تقریباً تا زمانی که مردم از قهوه لذت می‌برند، با یکدیگر ترکیب می‌شوند. امروزه، مصرف‌کنندگان قهوه از نوشیدنی‌های تهیه‌شده با ده‌ها ادویه‌جات مختلف ازجمله دارچین، زردچوبه و زنجبیل لذت می‌برند. بااین‌حال، رابطه بین قهوه و ادویه‌جات فقط …

تاریخچه رابطه قهوه و ادویه‌جات ادامه »

X