واژه نامه قهوه: تابش Radiation

Radiation

کافه اکسسوری – هنگامی‌که یک قهوه را تفت می‌دهید اساساً آن را می‌پزید و درست مانند گرم کردن غذا Radiation ، روش‌های مختلفی وجود دارد که می‌توانید یک قهوه را بپزید.

دو روش متداول مورداستفاده همرفت و هدایت است: اعمال گرما یا از طریق استفاده از هوای گرم (همرفت) یا با ساختن ظرفی مانند یک طبل گرم (رسانایی) که گرما را به لوبیا منتقل می‌کند.

دستگاه‌های مختلف بو دادن می‌توانند با مقدار هر نیروی پخت‌وپز بازی کنند (به‌عنوان‌مثال می‌توانید یک کوره‌ای داشته باشید که هوا را بیشتر هدایت کند یا یک طبل بیشتر باشد) و فرایندهای مختلف روش پخت لوبیا را تغییر می‌دهد و طعم آن را تغییر دهید است.

سریع‌ترین کوره‌ها، کسانی هستند که از همرفت استفاده می‌کنند. استفاده از اشعه کمتر معمول است، مانند اجاق مایکروویو خانگی. تابش باعث لرزش مولکول‌های آب در غذا می‌شود و سپس گرم می‌شود و غذا پخته می‌شود.

آنچه در اینجا به‌خصوص جالب‌توجه است، امکان گرم شدن بیشتر در تمام حبوبات است، زیرا مرکز هم‌زمان با خارج گرم می‌شود. تفاوت دقیق در تولید تشعشع طعم‌دهنده به‌ویژه مستند نیست، اما این فناوری بو دادن به‌طور فزاینده‌ای در حال کاوش و با نتایج عالی است.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Radiation

When you roast a coffee you are essentially cooking it and, just like heating food, there are various ways in which you can cook a coffee.

The two most commonly used methods are convection and conduction: the application of heat either through the use of hot air (convection) or by making a container such as a drum hot (conduction), which then transfers heat to the beans.

Different roasting machines can play around with the amount of each cooking force (you could, for example, have a roaster that is more air driven or one that is more drum driven), and the different processes alter the way in which the bean is cooked and how it tastes.

The fastest roasters, though, are those that use convection.

Less common is the use of radiation, as in the domestic microwave oven.

The radiation vibrates the water molecules in the food, which then heat up and cook the food.

What is especially interesting here is the potential for more even heating throughout the beans, as the centre gets heated at the same time as the outside.

The exact differences in flavour radiation produces are not particularly well documented, but this roasting technology is increasingly being explored and with great results.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

روش تهیه قهوه عالی با دستگاه موکاپات

دستگاه موکاپات

کافه اکسسوری – دستگاه موکاپات نمادی از فرهنگ قهوه ایتالیایی است که بلافاصله قابل‌تشخیص است و یکی از معروف‌ترین دستگاه‌های دم‌آوری قهوه در جهان است. طراحی نمادین، ​​سهولت استفاده و دسترسی گسترده به آن، آن را به یک نقطه ورود قهوه مخصوص تبدیل کرده است.

درحالی‌که اغلب از آن برای ایجاد یک قهوه شدید و سنگین در خانه استفاده می‌کنند، موکاپات درواقع بسیار متنوع است. باکمی آزمایش، تولیدکنندگان خانگی می‌توانند از آن برای کشف قهوه‌های خاص و حتی بازآفرینی نوشیدنی‌های معروف کافی‌شاپ استفاده کنند.

بنابراین، خواه یک موکاپات را خریداری کرده‌اید و یا سال‌ها آن را دارید، در ادامه بخوانید که چگونه با آن قهوه عالی دم کنید.

اجزای دستگاه موکاپات

قبل از اینکه به چگونگی بهبود دم‌آوری قهوه با موکاپات بپردازیم، بیایید اجزای آن را بررسی کنیم.

بیشتر قهوه سازهای موکاپات از آلومینیوم یا فولاد ضدزنگ ساخته شده‌اند و از سه قسمت تشکیل شده‌اند: یک محفظه پایین، یک سبد فیلتر (جایی که قهوه آسیاب شده را قرار می‌گیرد) و یک محفظه جمع‌آوری بالایی.

در حالت ایدئال باید از آن‌ها روی اجاق‌گاز یا اجاق‌های القایی استفاده کرد. اگر اجاق‌گاز برقی دارید، ممکن است برای اطمینان از رسیدن به دمای مطلوب دم به دنبال مدل دیگری بگردید.

چگونه قهوه درست می‌شود؟

برای دم کشیدن قهوه با استفاده از دستگاه موکاپات ، ابتدا با افزودن آب گرم به محفظه پایین شروع کنید. معمولاً در حدود سه‌چهارم به سمت بالا یک سوپاپ اطمینان وجود دارد – آب را داخل آن بریزید تا زمانی که فقط به پایین شیر برخورد کند.

سبد فیلتر را با مقادیر قهوه پر کنید تا سطح آن کم شود، اما آن‌ها را کم نکنید. پس‌ازآن، آن را به محفظه پایین بیاندازید (باید کاملاً در شکاف قرار بگیرد) و محفظه بالایی را در جای خود پیچ ​​کنید. موکاپات کاملاً مونتاژ شده را روی اجاق‌گاز خود قرار دهید.

وقتی آب در محفظه پایین شروع به جوشیدن می‌کند، بخار حاصل باعث ایجاد فشار می‌شود و آب را از طریق فیلتر به سمت بالا می‌برد. صداهای غرغره ای که در هنگام دم می‌شنوید ناشی از حرکت حباب‌های بخارآب به محفظه فوقانی است.

موکاپات از نظر تئوری عملکردی مشابه دستگاه‌های اسپرسو دارد. هر دو برای فشار دادن آب گرم شده از طریق قهوه آسیاب شده از فشار استفاده می‌کنند. بااین‌وجود تفاوت در این است که گلدان موکا دم را به سمت بالا هل می‌دهد و از آب فشار بالا برای دستیابی به زمان‌های تولید دم کوتاه‌تر اسپرسو استفاده نمی‌کند. این بدان معناست که درحالی‌که موکاپات اسپرسو تولید نمی‌کند، اما همچنان یک فنجان غنی، سنگین و شدید ایجاد می‌کند.

نکاتی برای تولید قهوه با دستگاه موکاپات

برای آگاهی بیشتر از اینکه چگونه یک شخص می‌تواند روش تولید خود را با گلدان موکا بهبود بخشد، من با نادیا باچور صحبت کردم. نادیا یک باریستا در آتاناسیو، یک کافی‌شاپ یونانی در پاناما است.

نادیا می‌گوید رایج‌ترین خطاهایی که مردم انجام می‌دهند مربوط به آب است نه قهوه. وی می‌گوید: «بیشتر موکاپات ها دارای یک دریچه اطمینان در محفظه پایین هستند. اگر آب را از این سطح بیشتر پر کنید، فشار زیادی ایجاد می‌شود.»

وی اضافه می‌کند که دیگر اشتباهات رایج در این است که دستگاه‌های قهوه ساز با استفاده از آب سرد، خاک آن‌ها را در سبد فیلتر له می‌کنند و در یک حرارت زیاد دم می‌کنند.

نادیا توصیه می‌کند با سایز متوسط ​​تا ریز شروع کنید. ریزتر از آن که برای ریختن بریزید اما نه به‌اندازه اسپرسو. استفاده از سایز آسیاب مناسب اسپرسو به استخراج بیش‌ازحد و یک فنجان تلخ منجر می‌شود.

وی می‌افزاید که اگرچه له کردن قهوه برای اسپرسو مهم است، اما برای موکاپات باعث ایجاد کانال می‌شود. کانال دهی درجایی که آب از شکاف‌ها یا کانال‌های موجود در بستر قهوه آسیاب شده عبور کند، به‌جای اشباع یکنواخت پوک است. این باعث کم شدن استخراج می‌شود.

سرانجام، نادیا می‌گوید که پر کردن محفظه پایین با آب داغ (به‌طور ایدئال تازه جوشانده شده) باعث تسریع در استخراج، مانع از سوختن قهوه می‌شود و از ایجاد طعم فلزی دم‌کرده جلوگیری می‌کند.

بعدازاینکه همه این کارها را انجام دادید، دستگاه موکاپات را روی یک اجاق‌گاز روی یک حرارت متوسط ​​و کم قرار دهید. در هنگام دم کشیدن، درب ظرف را باز بگذارید تا بتوانید آن را زیر نظر بگیرید.

هنگامی‌که شروع به ایجاد صداهای حباب‌دار کرد، بلافاصله آن را از روی حرارت برداشته و درب ظرف را ببندید، سپس آن را برای یک دقیقه یا همین حدود اجازه دهد تا دم بکشد.

ساخت نوشیدنی‌های کافه‌ای با دستگاه موکاپات

قهوه‌ای که در موکاپات درست می‌شود غالباً غنی و شدید همراه بااحساس دهان سنگین و غلیظ است. اکثر موکاپات ها نیز به‌طور پیش‌فرض از نسبت قهوه به آب حدود ۱: ۷ استفاده می‌کنند. درنتیجه، این یک نوشیدنی ایجاد می‌کند که بین دو تا سه برابر قهوه فیلتر معمولی متمرکز است.

درنتیجه، اگر دستگاه اسپرسو ندارید می‌توانید از قهوه‌ای که با موکاپات دم می‌شود برای بازسازی نوشیدنی‌های مبتنی بر اسپرسو در خانه استفاده کنید. Andrés Zuluaga، رئیس باریستای Dos Cucharas در پاناما، پیشنهاد می‌کند که شیر گرم را در مطبوعات فرانسه با بالا بردن و پایین آوردن سریع پیستون به مدت حدود ۱۵ ثانیه، کف کنید.

سپس می‌توانید این را با قهوه دم‌کرده در موکاپات ترکیب کنید و یک کاپوچینو یا لاته خانگی درست کنید. افزودن نوشیدن شکلات و شیر چیزی شبیه به ماکیاتو ایجاد می‌کند و همچنین می‌توانید آن را با آب گرم رقیق کرده و یک آمریکایی خانگی ایجاد کنید.

منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری الف. جلال

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.