واژه نامه قهوه: پاکامارا Pacamara

Pacamara

کافه اکسسوری – پاکامارا Pacamara یک نوع قهوه با اندازه دانه درشت است که محبوبیت آن در حال افزایش است و نتیجه عبور از رقم Pacas و دانه فیل Maragogype است.

پاکامارا خود جهش بوربون است که از السالوادور منشأ گرفته و به نام یک خانواده باسابقه از پرورش‌دهندگان قهوه در این کشور نامگذاری شده است.

پاکامارا نیز از السالوادور سرچشمه می‌گیرد و به دلیل کیفیت جام بالا، با موفقیت در ریشه‌های دیگر کاشته شده است.

نه‌تنها برای اندازه آن تعجب‌آور است، پاکامارا می‌تواند ویژگی‌های متمایزی داشته باشد.

من اغلب یادداشت‌های گلی را به همراه دوز مناسبی از شکلات و میوه‌های قرمز در مقدار زیادی پاکامارا پیدا می‌کنم.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Pacamara

Pacamara is a coffee variety with a large bean size that is growing in popularity and is the result of the crossing of the Pacas variety and the Maragogype elephant bean.

Pacas itself is a Bourbon mutation that originates in El Salvador and is named after a long-etablished family of coffee growers in the country.

Pacamara, too, originates in El Salvador and, due to the high cup quality, has been successfully planted in other origins.

Surprising not only for its size, Pacamara is capable of distinctive flavour characteristics.

I often find floral and hoppy notes combined with a fair dose of chocolate and red fruit in Pacamara lots.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

منشأ و بازار تخصصی قهوه -۲

بازار تخصصی قهوه

کافه اکسسوری – تهیه قهوه از مناطق در حال ظهور ممکن است راهی برای پاسخگویی به تقاضای آینده و پاسخگویی به انتظارات فزاینده از بازار تخصصی قهوه باشد.

چالش‌ها و فرصت‌های موجود برای کباب کردن

خریداران و رستوران‌های مخصوص قهوه باید در رده‌های بالاتر قرار بگیرند؛ گرچه قهوه‌هایی از منشأهای خاص (تک خاستگاه) کلاسیک به‌حساب می‌آیند، فهرستی از انواع جدیدتر باید در دسترس علاقه‌مندان کنجکاو قرار گیرد.

رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها باید مدام در جستجوی سلیقه‌های جدید باشند. دیل می‌گوید: «تازه بودن می‌تواند کافی باشد، اما کسی به سراغ شما می‌آید که به دنبال کیفیت است.»

صرف جدید بودن یک قهوه به این معنی نیست که از بین می‌رود. بعضی‌اوقات ممکن است درک منفی از یک کشور نقش‌آفرینی کند – به‌خصوص اگر این کشور دارای سابقه جنگ، فساد یا بیماری باشد.

رستری ها می‌توانند در اینجا با آموزش داستان پشت قهوه و تغییر روایت، در آموزش مصرف‌کننده نقش داشته باشند.

دیل خاطرنشان می‌کند، اگر این اتفاق بیفتد و قهوه به‌خوبی عمل کند، ارزش آن بالا می‌رود و تولیدکننده و رستر برای پذیرفتن این خطر حمایت می‌شود.

مناطق تولید قهوه برای جستجوی موارد خاص در بازار تخصصی قهوه

بسیاری از مناطق از سراسر جهان در حال تولید قهوه خاص خود هستند، یا حجم تولید موجود خود را بهبود می‌بخشند؛ که در زیر به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

آسیا و اقیانوس آرام در بازار تخصصی قهوه

برای ریچارد، قهوه‌های استثنایی از اندونزی مانند جاوا، سولاوسی، فلورس و سوماترا؛ خارج می‌شوند. درحالی‌که اندونزی یک تولیدکننده قهوه باسابقه است، این منطقه اخیراً شروع به صادرات قهوه‌های ویژه قابل‌توجه در حجم کمتر می‌کنند.

دیل تحت تأثیر قهوه‌ای که اخیراً از تایلند خارج می‌شود تحت تأثیر قرار گرفته و می‌گوید که آن‌ها دارای «قهوه‌های باکیفیتی هستند که طعم تند، شکلاتی دارند … این‌یک قهوه سنگین، غنی، شیرین و قابل‌انعطاف است.»

در چین، بیشتر قهوه‌ها از استان یوننان جنوبی (South Yunnan) می‌آید که دارای آب و هوایی مشابه کلمبیا و اندونزی است. این قهوه‌ها ازنظر کیفیت افزایش یافته‌اند.

دیل می‌گوید، «اولین نمونه‌ها … قابل‌مقایسه با نمونه [برزیلی] بسیار خوب بودند، اما هیچ‌چیز هیجان‌انگیزتر از این نیست که ما شاهد پیشرفت‌های پویایی ازنظر مسائل منفی کمتر، نقص کمتر، [و همچنین] نوآوری بیشتر در پردازش، بیشتر نوآوری در طعم و مزه قهوه‌ها و شفافیت بیشتر در مورد تنوع و تک خاستگاه بودن آن‌ها هستیم.»

آمریکای مرکزی و جنوبی در بازار تخصصی قهوه

کشورهای آمریکای جنوبی و مرکزی سابقه طولانی در تولید قهوه باکیفیت دارند. بااین‌حال، برخی مناطق مستقر در حال تغییر رویکرد خود برای تولید، آوردن نسل جدیدی از تولیدکنندگان و تمرکز خود به سمت قهوه‌های خاص هستند.

ریچارد می‌گوید که کشورهایی مانند السالوادور … قهوه بسیار باکیفیت تولید می‌کنند و نیاز فزاینده توجه به جزئیات را هنگام پردازش و داستان قهوه درک می‌کنند.

ما شاهد هستیم که نسل جوان شگفت‌انگیز دوباره به سمت تولید باز می‌گردند. این نسل جوان … بازاریابی شگفت‌انگیز و پردازش بسیار دقیق را به ارمغان می‌آورد.

قهوه‌ای فوق‌العاده پیچیده، بسیار شیرین، با اسیدیته بیش از انتظارات که از این منطقه انتظار داریم.

وی همچنین از گواتمالا نام برد، که به گفته وی تحت تأثیر زنگ‌زدگی برگ و بحران قیمت قهوه قرار گرفته است.

«بااین‌حال، این کشور دارای آب‌وهوای بسیار کوچک است و بنابراین بسیار مقاوم است. گواتمالا را می‌توان یک کشور سنتی قهوه ساز دانست و از بسیاری جهات چنین است. بااین‌حال، این کشور در سال‌های اخیر در زیرساخت‌های ویژه قهوه سرمایه‌گذاری بیشتری می‌کند.»

بازار تخصصی قهوه ازنظر کیفیت و ردیابی تقاضای زیادی دارد اما می‌تواند در ازای آن قیمت مناسبی را ارائه دهد.

این امر، باعث ایجاد انگیزه در مناطق در حال ظهور برای تولید قهوه می‌شود – نه به‌عنوان کالایی با هزینه کم، بلکه به‌عنوان یک محصول باکیفیت بالا و دارای توانایی پاسخگویی به تقاضای ویژه مصرف‌کننده و تقویت اقتصاد.

منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.