کافه اکسسوری – مبدأ Origin به اصطلاحی کلیدی در قهوه تبدیلشده است. به نظر من اشاره به مبهم بودن بالقوه این اصطلاح ارزشمند است.
در اصل، «مبدأ» اصطلاحی سرراست است و به مبدأ یک قهوه اشاره دارد: «از کجا آمده است؟»
ازنظر تاریخی، بهخصوص در سنت اسپرسوی ایتالیا، قهوههای بسیاری از کشورها باهم مخلوط شدهاند. در بسیاری از موارد، منشأ دقیق اجزای سازنده مخلوط راز سازنده است.
برعکس، حرکات تخصصی و «موج سوم» بر قابلیت ردیابی و پیدایش تأکید دارند و میکوشند ریشه آنچه مینوشید را ترسیم کرده و بین طعم و «داستان» قهوه ارتباط برقرار کنند.
اصطلاح «منشأ منفرد» بهطور گستردهای مورداستفاده قرار گرفته و در سراسر چشمانداز خردهفروشی قهوه بارزتر شده است.
این اصطلاح به معنی کیفیت است و کنجکاوی نوشیدنی را برای کشف امکانات طعم قهوه جلب میکند.
بااینحال، یک قهوه از هر کشور منفرد ازلحاظ فنی از یک منشأ واحد است، ازآنجاکه قهوه از یک کشور است.
بااینوجود، قهوه میتواند ترکیبی از بسیاری از قهوههای متنوع از بسیاری از مزارع باشد.
تعدادی از رسترهای مخصوص در حال حاضر تقریباً بهطور انحصاری پیشنهادهای تک منشأ دارند و این اصطلاح در این زمینه بهطور فزایندهای برای نشان دادن یک قهوه از انواع خاصی از گیاه قهوه، از یک مزرعه خاص در نظر گرفته شده است.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Origin
Origin has become a commonly used term in coffee. I think it is valuable to point out the potential vagueness of the term.
In essence, “origin” is a straightforward term.
It refers to the point of origin of a coffee: “Where does it come from?” Historically, especially in the Italian espresso tradition, coffees from many countries have been blended together.
In many cases, the exact origin of the components in the blend is the secret of the maker.
Contrarily, the speciality and “third wave” movements place an emphasis on traceability and provenance, seeking to outline the origins of what you are drinking and to draw connections between flavour and the coffee’s “story”.
The term “single origin” has become widely used and is becoming more prominent throughout the coffee-retailing landscape.
The term implies quality and appeals to the drinker’s curiosity to explore the flavour possibilities of coffee.
However, a coffee from any single country is technically from a single origin, inasmuch as the coffee is from one country.
The coffee, however, could be a blend of many diverse coffees from many farms.
A number of speciality roasters now have almost exclusively single-origin offerings, and the term in this context is increasingly intended to denote a coffee from a specific variety of coffee plant, from a specific farm.
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.