کافه اکسسوری – تولیدکننده رستر آلمانی Probat این هفته سیستم عطر زدایی از اگزوز رستر به نام Proair را رونمایی کرد. Proair یک انژکتور پلاسمای سرد طراحیشده برای پاسخگویی به نیازهای تصفیه هوا از تجهیزات برشته سازی قهوه در اندازه متوسط و بزرگتر طراحی شده است.
به گزارش Probat، این سیستم کممصرف برای کاهش بوی اگزوز حاصل از برشته کنندههای قهوه بدون فناوری کاتالیزوری احیا یا اکسیداسیون حرارتی طراحی شده است و قادر به اصلاح جریان هوا تا ۲۲۰ هزار مترمکعب در ساعت است.
این شرکت اعلام کرده است که انژکتور Proair خود را میتوان در منطقه تولید نصب کرد و میتوان آن را در داخل یا خارج ساختمان نصب کرد.
به گفته Probat، انژکتور Proair با هدف انطباق با تنظیم کیفیت هوا، بهویژه در مناطق پرجمعیتتر، طراحی شده است تا اجزای بو را به سطوح دیگر که برای بینی انسان قابل درک نیست، کاهش دهد.
بوی کلی تقریباً ۵۰٪ کاهش مییابد و بویی که پس از اصلاح Proair باقی میماند «شیرینی و شکلات مانند قهوه سرد» توصیف میشود.
توسعه سیستم Proair با مشارکت Aerox انجام شده است، شرکتی که ۴۰ سال است راهحلهای اکسیژن به صنعت هواپیمایی را ارائه میدهد.
استفاده از غیر حرارتی پلاسما
فرآیند کاملاً غیرحرارتی پلاسما ابتدا هوای محیط را از طریق یک فیلتر سه مرحلهای برای تصفیه و سپس از طریق بخاری برای کنترل رطوبت از طریق یک سری ماژولهای پلاسمای سرد که عملکردی مشابه «طوفان رعدوبرق میکروسکوپی» دارند، جدا میکند.
طبق گفته این شرکت، هنگامیکه به مجرای خروجی رستر وارد میشود، «رادیکالهای آزاد اکسیژن» مولکولهای بو را در اثر تماس اکسید میکنند.
درگذشته تمرکز عمدتاً بر روی اصلاح هوای تفت داده شده بود.
توماس الشوف، مهندس تحقیق و توسعه Probat، در اعلامیه محصول جدید گفت، با تغییر قوانین و مقررات مربوط به انتشار بو، به همراه شریک خود Aerox این راهحل را برای کمک به مشتریان خود در از بین بردن اجزای بوی ناخواسته از هوا ایجاد کردیم.
انژکتور Proair درحالیکه فقط به انرژی و فضای کمی نیاز دارد، انتشار بو را حداقل ۵۰ درصد کاهش میدهد.
سه اندازه مختلف انژکتور Proair این هفته رسماً برای فروش عرضه میشود.
منبع: daily coffee news
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.