ماه: اسفند ۱۳۹۹

پلتفرم جهانی قهوه

قهوه پایدار در پلتفرم جهانی قهوه

کافه اکسسوری – در آنچه «اقدامی برای پیشبرد شفافیت بخش و خرید قهوه پایدار» توصیف شده است، پلتفرم جهانی قهوه (GCP) گزارش خود را در مورد خرید پایدار قهوه با افزودن چهار طرح پایداری جدید گسترش داده و از فروشندگان و خرده‌فروشان بیشتری دعوت می‌کند تا در برنامه بعدی شرکت کنند. چهار طرح جدید – …

قهوه پایدار در پلتفرم جهانی قهوه ادامه »

قهوه‌ی تانزانیا

آشنایی با ویژگی های قهوه‌ی تانزانیا

کافه اکسسوری – قهوه‌ی تانزانیا کلیمانجارو محصول کشاورزان در دامنه کوه آتشفشانی کلیمانجارو است که در دامنه ارتفاعی ۱۲۰۰-۲۴۰۰ متر از سطح دریا رشد می‌کند. تانزانیا پس از اتیوپی و کنیا یکی از بزرگ‌ترین صادرات قهوه به خارج از آفریقا است و این به دلیل پیشرفت عمده در تکنیک‌های مزرعه و فرآوری در طی یک …

آشنایی با ویژگی های قهوه‌ی تانزانیا ادامه »

Honduras

واژه نامه قهوه: هندوراس Honduras

کافه اکسسوری – هندوراس Honduras که دیرتر به مهمانی پرورش قهوه در آمریکای مرکزی رسیده است، اکنون بزرگ‌ترین تولیدکننده قهوه در منطقه است. به تجربه من، قهوه‌های عالی هندوراس دارای میوه و اسیدیته پیچیده‌ای (غالباً گرمسیری) هستند. خریداران سبز غالباً نسبت به قهوه از این منشأ احتیاط می‌کنند، گرچه شرایط برای رشد قهوه بسیار عالی …

واژه نامه قهوه: هندوراس Honduras ادامه »

قهوه ساز اروپرس

دم کردن قهوه با قهوه ساز اروپرس

کافه اکسسوری – قهوه ساز اروپرس یک دستگاه دم‌آوری قهوه است که در هنگام مسافرت یا حتی به‌عنوان راه‌حل شما برای تهیه قهوه با کیفیت عالی، خروجی بسیار خوبی را ارائه می‌دهد. این دستگاه شباهت‌هایی با چندین روش تولید قهوه دیگر دارد. اروپرس از یک پیستون برای مجبور کردن آب برای عبور از میان قهوه …

دم کردن قهوه با قهوه ساز اروپرس ادامه »

پایداری قهوه

افزایش تأثیر پایداری قهوه

کافه اکسسوری – بزرگترین شرکت‌های تولید قهوه در جهان تعهدات خود را به‌طور شفاف گزارش نمی‌دهند و برای اطمینان از پایداری قهوه برای کشاورزان بسیار کم کار می‌کنند. این‌ها در میان یافته‌های گزارش‌های جدید قهوه است – آخرین گزارش از مجموعه‌ای از سازمان‌ها درزمینهٔ پایداری: Conservation International، Hivos، Oxfam بلژیک و Solidaridad. گزارش از Ethos …

افزایش تأثیر پایداری قهوه ادامه »

دم آوری با فرنچ پرس

اشتباهات دم‌آوری با فرنچ پرس

کافه اکسسوری – شما سزاوار این هستید که یک فنجان قهوه با عطروطعم عالی بنوشید؛ اما برای اینکه قهوه خود را با طعم و عطر عالی بنوشید باید چندین مورد را در خصوص دم‌آوری با فرنچ پرس مد نظر قرار دهید. در این مقاله رایج‌ترین اشتباهات را در دم‌آوری با فرنچ پرس و راه‌های رفع …

اشتباهات دم‌آوری با فرنچ پرس ادامه »

Heat exchanger

واژه نامه قهوه: مبدل حرارتی Heat exchanger

کافه اکسسوری – دستگاه‌های اسپرسو تمایل دارند که آب جوش را به یکی از دو روش گرم کنند. گزینه‌ها یک دیگ فلزی ضخیم است که با یک عنصر گرم می‌شود (پیشرفته‌ترین آن‌ها دما را تا یک درجه تنظیم می‌کند) یا مبدل حرارتی Heat exchanger. در یک مبدل حرارتی، یک لوله کوچک با قطر بسیار باریک …

واژه نامه قهوه: مبدل حرارتی Heat exchanger ادامه »

تقویت قهوه

راهکارهایی برای بهبود و تقویت قهوه

کافه اکسسوری – بسته به میزان قند موجود در قهوه، فنجان شما ممکن است همیشه سلامت شما را تأمین نکند. بااین‌حال، این طلای سیاه صبح می‌تواند تفاوت بین یک روز عالی و یا احساس آن باشد که هنوز باید در رختخواب باشید. در این یادداشت شما را برخی توصیه‌های سالم برای بهبود و تقویت قهوه …

راهکارهایی برای بهبود و تقویت قهوه ادامه »

Ngorongoro

فروش سهام قهوه Ngorongoro Tanzania در حراج

کافه اکسسوری – با انعکاس سال‌ها بهبود کیفیت توسط گروهی از تولیدکنندگان قهوه در تانزانیا، قیمت حراج در اولین حراج مجموعه خصوصی مجموعه اتحاد برای قهوه Ngorongoro Tanzania (ACE) افزایش یافت و پیشنهاد برتر ۶۵ دلار برای هر پوند بود. حراج قهوه سبز، رویداد اصلی و متمرکز سالانه بازار قهوه Ngorongoro بود که به دلیل …

فروش سهام قهوه Ngorongoro Tanzania در حراج ادامه »

قهوه روبوستا

قهوه روبوستا و ویژگی هایی آن

کافه اکسسوری – قهوه روبوستا همواره حضوری شوم در دنیای قهوه داشته است و این یک‌سو تفاهم بزرگ است و اکنون زمان آن رسیده است که تنوع این گونه قهوه را در آغوش بگیریم و به این گیاه فرصتی عادلانه بدهیم. در این یادداشت به این گونه قهوه و تفاوت‌های آن با قهوه عربیکا می‌پردازیم؛ …

قهوه روبوستا و ویژگی هایی آن ادامه »

X