روز: اسفند ۷, ۱۳۹۹

مجله رست

شماره جدید مجله رست منتشر شد

کافه اکسسوری – شماره ژانویه / فوریه ۲۰۲۱ مجله رست اکنون منتشر شده است و مقالات مفصلی در مورد چگونگی استفاده از بو دادن نمونه برای گرفتن تصویر بزرگ یک قهوه خاص، نقش مهندسی مواد غذایی در صنعت قهوه و تکامل مفهوم قهوه ویژه در آن انعکاس یافته است. در این شماره مجله رست شناسایی …

شماره جدید مجله رست منتشر شد ادامه »

تأثیر‌پذیری قهوه آزمایی

تأثیر‌پذیری قهوه آزمایی در دوران شیوع کووید ۱۹

کافه اکسسوری – متخصصان قهوه برای رعایت کیفیت، عطروطعم‌های یک قهوه، قهوه را مورد آزمایش قرار می‌دهند. قهوه آزمایی به‌طورمعمول به‌صورت گروهی انجام می‌شود، برای تقویت بحث و مقایسه بین تسترهای فردی یا دانش آموزان. اقداماتی که بسیاری از کشورها برای جلوگیری از شیوع coronavirus اعمال کرده‌اند، برگزاری جلسات قهوه آزمایی را دشوارتر از همیشه …

تأثیر‌پذیری قهوه آزمایی در دوران شیوع کووید ۱۹ ادامه »

X