روز: اسفند ۱۴, ۱۳۹۹

Indonesia

واژه نامه قهوه: اندونزی Indonesia

کافه اکسسوری – خاکی و ادویه‌ای یادداشت‌هایی است که این قسمت از جهان یعنی اندونزی Indonesia بیشتر به خاطر قهوه معروف است. این را می‌توان به‌طور عمده به روش پردازش منحصربه‌فرد پوسته مرطوب نسبت داد، همچنین به‌عنوان giling basah نامیده می‌شود. این یک فرایند دومرحله‌ای است. قهوه بیشتر گیلاس را از بین می‌برد و با …

واژه نامه قهوه: اندونزی Indonesia ادامه »

دستگاه فرنچ پرس

تهیه قهوه با دستگاه فرنچ پرس

کافه اکسسوری – از بین همه روش‌های مختلف دم‌آوری قهوه، روشی که من بیشتر از آن استفاده کرده‌ام، دستگاه فرنچ پرس بوده است. فرنچ پرس که به‌عنوان یک ظرف غوطه‌وری شناخته می‌شود، روشی ساده برای تهیه یک فنجان قهوه خوشمزه و غنی است. فرنچ پرس یک روش تولید قهوه قابل‌حمل با تکنولوژی پایین است. بگذارید …

تهیه قهوه با دستگاه فرنچ پرس ادامه »

X