روز: اسفند ۶, ۱۳۹۹

Honey process

واژه نامه قهوه: فرآیند عسلی Honey process

کافه اکسسوری – اول‌ازهمه، در فرآیند عسلی Honey process ، هیچ عسلی درگیر نیست. این نام در عوض به گوشت چسبناک گیلاس قهوه اشاره دارد که موسلاژ نامیده می‌شود. هنگامی‌که قهوه پردازش و خشک می‌شود، می‌توانید تمام گیلاس را روشن بگذارید (فرآیند طبیعی نامیده می‌شود) یا تمام گیلاس را با استفاده از فرآیند شسته شده …

واژه نامه قهوه: فرآیند عسلی Honey process ادامه »

اروپرس به روش معکوس

دم آوری قهوه اروپرس به روش معکوس

کافه اکسسوری – هنگامی‌که از نوشیدن قهوه با قهوه ساز اروپرس صحبت می‌شود، دو روش اصلی وجود دارد. روش اول در مقاله «آموزش دم‌آوری قهوه با قهوه ساز اروپرس» به‌صورت مفصل و تصویری توضیح داده شده است که این روش به‌طور منظم دم کردن از بالا به پایین به‌صورت مستقیم است. روش دوم به‌عنوان دم‌آوری …

دم آوری قهوه اروپرس به روش معکوس ادامه »

X