قهوه پایدار در پلتفرم جهانی قهوه

پلتفرم جهانی قهوه

کافه اکسسوری – در آنچه «اقدامی برای پیشبرد شفافیت بخش و خرید قهوه پایدار» توصیف شده است، پلتفرم جهانی قهوه (GCP) گزارش خود را در مورد خرید پایدار قهوه با افزودن چهار طرح پایداری جدید گسترش داده و از فروشندگان و خرده‌فروشان بیشتری دعوت می‌کند تا در برنامه بعدی شرکت کنند.

چهار طرح جدید – پیامک‌های تأییدشده ECOM، Neumann’s NKG BLOOM و ورود AtSource تأییدشده Olam و AtSource Plus – تعداد طرح‌های شناخته‌شده توسط GCP را به ۹ می‌رساند. از کباب و خرده‌فروشان، ازجمله امضاکنندگان بیانیه ICO لندن، برای شرکت در دور بعدی گزارش GCP دعوت‌شده است که از ۵ فوریه آغاز شد.

چهار گروه از طرح‌های پایداری از طریق مکانیسم معادل‌سازی پلتفرم جهانی قهوه، یک مبنای اساسی برای پایداری را برآورده می‌کنند که شامل ارزیابی نحوه مطابقت طرح‌ها با الزامات کد قهوه پایه پلتفرم جهانی قهوه و نحوه اجرای آن‌ها در عمل است.

این برنامه گزارش با انتشار دومین “GCP Snapshot” که اطلاعات مربوط به پیشرفت شفاف و قابل‌اندازه‌گیری را در اختیار قهوه قرار می‌دهد، به اوج خود می‌رسد. عکس فوری پلتفرم جهانی قهوه در خریدهای قهوه پایدار ۲۰۱۸ اطلاعاتی راجع به گزارش‌های جمعی توسط JDE، Melitta، Nestlé، Strauss و Supracafé ارائه داد، بر اساس استانداردها و طرح‌های پایداری داوطلبانه شناخته‌شده توسط GCP ازجمله ۴C، Certifica Minas، Fairtrade، Rainforest / UTZ، CAFE Practices و نسپرسو AAA.

گلخا بویتراگو، مدیر برنامه‌ها و مشارکت‌های شرکتی پلتفرم جهانی قهوه، می‌گوید: «برای کشاورزانی که با تقاضای چندین طرح و برنامه پایداری روبرو هستند، این امیدوار است که منجر به کاهش تلاش شود زیرا در مورد پایداری پایه هماهنگی بیشتری وجود دارد.»

GCP در این خصوص می‌گوید: سایر طرح‌های پایداری نیز تحت مکانیسم معادل‌سازی ارزیابی می‌شوند و به‌زودی قابل شناسایی هستند.

منبع: stir tea coffee

نوشته دیوید فاکسل

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

آشنایی با ویژگی های قهوه‌ی تانزانیا

قهوه‌ی تانزانیا

کافه اکسسوری – قهوه‌ی تانزانیا کلیمانجارو محصول کشاورزان در دامنه کوه آتشفشانی کلیمانجارو است که در دامنه ارتفاعی ۱۲۰۰-۲۴۰۰ متر از سطح دریا رشد می‌کند.

تانزانیا پس از اتیوپی و کنیا یکی از بزرگ‌ترین صادرات قهوه به خارج از آفریقا است و این به دلیل پیشرفت عمده در تکنیک‌های مزرعه و فرآوری در طی یک دهه گذشته است.

به همین دلیل هم اکنون بیش از ۸ منطقه بزرگ در حال رشد در تانزانیا وجود دارد که در سراسر کشور تانزانیا پراکنده‌اند.

این قهوه بسیار خوش‌طعم است و به دلیل کمبود اسیدیته، در لاته و کاپوچینو بسیار خوب عمل می‌کند.

این قهوه به‌طورمعمول دارای اسیدیته کم و پایین‌تر از قهوه کنیا است. آن‌ها همچنین معمولاً دارای بادی ملایم‌تر هستند.

شما نت‌هایی از شکلات تیره و نکات جزئی از میوه شیرین را در آن مشاهده خواهید کرد.

قهوه‌ی تانزانیا کلیمانجارو که در دامنه بلندترین کوه آفریقا کشت می‌شود، یک دانه منحصربه‌فرد است و دارای اسیدیته کم و شگفت‌آور است.

بیشتر دانه‌های قهوه آفریقا به دلیل داشتن خاک‌های آتشفشانی با pH کم، دارای نت‌های میوه‌ای بسیار زیاد هستند، اما دانه قهوه تانزانیا کلیمانجارو طعمی شکلاتی و یکدست دارد.

قهوه تانزانیا قهوه‌ای سبک است و مناسب برای کسانی که نمی‌خواهند چیزی بیش‌ازحد سنگین یا بیش‌ازحد غنی داشته باشند.

محل کشت و محبوبیت قهوه‌ی تانزانیا کلیمانجارو

این قهوه در زیر سایه درختان موز، پرورش داده می‌شود و تا حدودی شبیه به قهوه همسایه خود، در شمال (کنیا) روشن، تمیز، پرخاشگرانه و پیچیده است.

مراحل درجه‌بندی در تانزانیا نیز همانند کنیا است، جایی که بر اساس اندازه لوبیا درجه‌بندی می‌شود و AA بزرگ‌ترین آن است و به دنبال آن A و B در زیر خط قرار دارد.

در ایالت متحده قهوه تانزانیا بسیار محبوب است و راز این محبوبیت در لوبیای این قهوه نهفته است چراکه بسیاری از طرفداران روش دم‌آوری غوطه‌وری بر این باورند که به دلیل رشد یک قهوه مجزا به جای دو لوبیای مسطح در داخل گیلاس، تمام ویژگی‌های گیلاس قهوه تنها در یک دانه است.

پروفایل قهوه‌ی تانزانیا کلیمانجارو

منبع: تانزانیا

پروفایل جام: روشن و پر جنب‌وجوش

تولید: (میلیون پوند) ۱۰۲ میلیون و ۳۶ هزار

صادرات: (میلیون پوند) ۸۳ میلیون و ۶۸۸ هزار

گونه‌های گیاه‌شناسی: بوربون، کنت، تیپیکا، کوه آبی

مناطق رو به رشد: کوه کلیمانجارو، ارتفاعات مرتفع بین دریاچه Nyassa و Tanjanyika.

پردازش مرطوب: بله

پردازش خشک: NA

ارتفاع: متر ۹۵۰-۱۹۰۰

زمان برداشت: نوامبر- فوریه

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

واژه نامه قهوه: هندوراس Honduras

Honduras

کافه اکسسوری – هندوراس Honduras که دیرتر به مهمانی پرورش قهوه در آمریکای مرکزی رسیده است، اکنون بزرگ‌ترین تولیدکننده قهوه در منطقه است. به تجربه من، قهوه‌های عالی هندوراس دارای میوه و اسیدیته پیچیده‌ای (غالباً گرمسیری) هستند. خریداران سبز غالباً نسبت به قهوه از این منشأ احتیاط می‌کنند، گرچه شرایط برای رشد قهوه بسیار عالی است، اما پس از برداشت قهوه همیشه شرایط برای خشک‌کردن آن چندان مناسب نیستند. این به‌سادگی با میزان بارندگی انجام می‌شود. خشک‌کردن با مشکل باعث می‌شود که یک قهوه تازه از زمان برداشت طعم عالی داشته باشد اما طعم‌دهنده‌ها به‌سرعت از بین می‌روند. این موضوع بخصوص با تولید بیشتر قهوه برای بازارهای ویژه به‌شدت موردتوجه قرار گرفته است. هندوراس یک منشأ قهوه هیجان‌انگیز است.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Honduras

Coming relatively late to the Central American coffee-growing party, Honduras is now the largest producer of coffee in the region. In my experience, excellent Honduran coffees have outstanding complex (often tropical) fruit and acidity. Green buyers are often wary of coffee from this origin as, although the conditions are excellent for growing coffee, they are not always so good for drying it once the coffee is harvested. This is simply to do with the amount of rainfall. Problematic drying means that a coffee can taste awesome when it is fresh from harvest, but that the flavours quickly fade away. This issue is being heavily focused upon, especially with more coffees being grown for the speciality market. This is an exciting coffee origin.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دم کردن قهوه با قهوه ساز اروپرس

قهوه ساز اروپرس

کافه اکسسوری – قهوه ساز اروپرس یک دستگاه دم‌آوری قهوه است که در هنگام مسافرت یا حتی به‌عنوان راه‌حل شما برای تهیه قهوه با کیفیت عالی، خروجی بسیار خوبی را ارائه می‌دهد.

این دستگاه شباهت‌هایی با چندین روش تولید قهوه دیگر دارد.

اروپرس از یک پیستون برای مجبور کردن آب برای عبور از میان قهوه استفاده می‌کند که برای کاربران فرنچ پرس آشنا خواهد بود.

فشاری که در عمل غوطه‌وری اروپرس رخ می‌دهد، شبیه دستگاه اسپرسو است؛ اما واضح بگوییم: این نه دستگاه اسپرسو است و نه یک فرنچ پرس.

در مقایسه با سایر روش‌های دم کردن، غنی بودن طعم آن را می‌توان با قهوه فرنچ پرس مقایسه کرد، درحالی‌که صافی آن بیشتر شبیه یک قهوه آمریکانو است.

در سیستم دم‌آوری قهوه ساز اروپرس با مجبور کردن عبور آب از میان قهوه تحت‌فشار، عصاره‌گیری انجام می‌شود و نتیجه آن نوشیدنی غلیظ قهوه است که می‌توانید با آن کارهای مختلفی انجام دهید و این دستورالعمل‌ها بر روی دم کردن قهوه و سپس رقیق کردن آن با آب داغ تا استحکام عادی تمرکز دارند.

مراحل دم‌آوری قهوه با قهوه ساز اروپرس

مرحله نخست: فیلتر را وارد قهوه ساز اروپرس کنید

یکی از فیلترهای اروپرس را انتخاب کرده و آن را در قسمت پایین کلاه‌سیاه فیلتر قرار دهید. در این مرحله، باید فیلتر را بشویید.

این کمک می‌کند تا فیلتر در جای خود ثابت شود و احتمال هرگونه عطروطعم کاغذی که در قهوه قرار دارد را به حداقل برساند.

مرحله دوم: قرار دادن محفظه فیلتر قهوه ساز اروپرس

محفظه فیلتر را در زیر محفظه دم‌آوری قرار داده و آن را در جای خود پیچانده و ثابت کنید. حالا محفظه دم‌آوری را بر روی فنجان بگذارید، سمت فیلتر باید به سمت پایین و بالای لیوان که از آن می‌نوشید، قرار می‌گیرد.

مرحله سوم: قهوه را اضافه کنید

با استفاده از قاشقچه‌ای که همراه اروپرس است، دو قاشق قهوه را برای لیوان ۱۶ اونسی اندازه بگیرید.

در انتخاب درجه آسیاب، می‌توانید کمی با استفاده از تمایلات و سلیقه‌های خود آزمایش کنید، اما به‌طور خلاصه، یک آسیاب بین اسپرسو و کمکس هدف مناسبی برای دم‌آوری است.

اگر قاشق چایخوری اروپرس را جایگزین کنید، دو قاشق غذاخوری برابر با ۲۰-۲۲ گرم قهوه است.

قیف همراه با اروپرس برای کمک در تهیه قهوه در محفظه دم کردن بدون ایجاد مشکل زیاد به شما کمک می‌کند. اگرچه این کاملاً ضروری نیست. درهرصورت، قهوه را درون محفظه قرار دهید.

مرحله چهارم: آب گرم

دستورالعمل‌های اروپرس نشان می‌دهد که از آب در دمای بین ۱۶۵ تا ۱۷۵ درجه فارنهایت (۷۴ تا ۸۰ درجه سانتی‌گراد) استفاده کنید.

در اینجا احساسی آزمایش کنید تا ببینید چه چیزی برای شما مفید است.

درواقع ما دریافتیم که آب نزدیک به نقطه‌جوش برای قهوه سبک رقیق بسیار مفید است. اطمینان حاصل کنید که آب کافی را گرم کنید تا لیوان خود را به ۱۶ اونس بازگرداند.

مرحله پنجم: آب و قهوه را هم بزنید

از علامت‌های موجود در استوانه استفاده کنید تا بفهمید چه مقدار آب درون محفظه دم می‌ریزد. ازآنجاکه ما قهوه به سبک رقیق را انجام می‌دهیم، از بالای علائم به‌عنوان راهنما استفاده خواهیم کرد.

در ابتدا فقط مقداری از آب را اضافه کنید تا قهوه‌های آسیاب شده کمی متورم شوند، سپس با همزن همراه آن را هم بزنید تا یکدست شود.

آب باقیمانده را اضافه کنید تا محتویان محفظه دم در بالای بیضی شماره ۲ قرار بگیرد. بگذارید حدود ۱۰ ثانیه آب و قهوه در حالت غوطه‌وری قرار بگیرند.

مرحله ششم: شیرجه بزنید

بعد از گذشت زمان کلی دم کردن بین ۴۵ تا ۹۰ ثانیه، پیستون را درون محفظه قرار دهید و مقدار پایدار نیرو را برای حرکت دادن پیستون به سمت پایین اعمال کنید.

اطمینان حاصل کنید که تمام راه را پایین می‌روید تا زمانی که فیلتر شروع به جمع‌کردن قهوه در قسمت انتهایی کند.

مرحله هفتم: اروپرس را کنار بگذارید و آب بستری اضافه کنید

قهوه ساز اروپرس را از روی لیوان خود بردارید و با توجه به سلیقه خود مقداری آب برای رقیق‌تر کردن قهوه به آن اضافه کنید. این کار الزامی نیست و تنها به سلیقه و ذائقه شما برمی‌گردد.

مرحله هشتم: لذت ببرید

از قهوه اروپرس خود لذت ببرید

منبع: I need coffee

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

افزایش تأثیر پایداری قهوه

پایداری قهوه

کافه اکسسوری – بزرگترین شرکت‌های تولید قهوه در جهان تعهدات خود را به‌طور شفاف گزارش نمی‌دهند و برای اطمینان از پایداری قهوه برای کشاورزان بسیار کم کار می‌کنند. این‌ها در میان یافته‌های گزارش‌های جدید قهوه است – آخرین گزارش از مجموعه‌ای از سازمان‌ها درزمینهٔ پایداری: Conservation International، Hivos، Oxfam بلژیک و Solidaridad. گزارش از Ethos Agriculture ارائه شده است.

این گزارش نشان می‌دهد که ۱۵ نفر از معامله گران و عمده‌فروشان کمک قابل‌توجهی به اهداف کلیدی توسعه پایدار سازمان ملل (SDG) نمی‌کنند که باعث بهبود معیشت و حفظ طبیعت می‌شود و هنوز شفافیت در تولید، تجارت و مصرف وجود ندارد. درحالی‌که برخی از شرکت‌ها سیاست‌های جامعی را اعمال می‌کنند، بسیاری از بازرگانان و رستری‌های بزرگ ذکرشده در گزارش همچنان در مورد تعهدات خود یا هرگونه پیشرفت در تعهدات مشخص عمل نمی‌کنند و فاقد استراتژی پایداری جامع با اهداف قابل‌اندازه‌گیری در طول زمان هستند. نویسندگان گزارش ادعا می‌کنند: «هیچ‌کس به‌اندازه کافی کار نمی‌کند.»

Stefaan Calmeyn، مدیر برنامه قهوه Oxfam بلژیک، می‌گوید: «شرکت‌های بزرگ قهوه باید درواقع ثابت کنند که زنجیره‌های تأمین آن‌ها از نقض حقوق بشر و جنگل‌زدایی آزاد هستند و آن‌ها در سرمایه‌گذاری در درآمد بالاتر کشاورزان، استانداردهای بهتر کار و سازگاری با تغییرات آب و هوایی سرمایه‌گذاری می‌کنند. سیاست‌ها کافی نیستند. اگر می‌خواهید ما باور کنیم که شما کار خوبی انجام می‌دهید، باید آن را نشان دهید.»

پایداری قهوه و موافقت نامه پاریس

بامبی سمروک، معاون رئیس بازارهای پایدار و استراتژی Conservation International می‌گوید: «ما ۱۰ سال فرصت داریم تا SDG ها و موافقت‌نامه آب‌وهوای پاریس را برآورده کنیم. یک نیاز فوری و یک فرصت قانع‌کننده وجود دارد که صنعت قهوه پیش‌قدم شود، سرمایه‌گذاری‌ها را برای جلوگیری از بدترین تأثیرات تغییر اقلیم انجام دهد و راه‌حل‌هایی برای تولید مناظر به نفع مردم، طبیعت و قهوه پیدا کند.»

پشت بسیاری از مشکلات پایداری قهوه ، قیمت پایین قهوه برای کشاورزان است. این کاملاً در تضاد با میلیاردهای حاصل از مصرف قهوه است که در ایالات‌متحده و اروپا متمرکز هستند. کشاورزان همچنین قادر نیستند در مزرعه خود سرمایه‌گذاری کنند یا تولید را پایدارتر کنند – این امر برای سازگاری با تغییرات آب و هوایی ضروری است.

Sjoerd Panhuysen، محقق در Ethos Agriculture، می‌گوید: «در بخش قهوه آگاهی عمومی وجود دارد که ما برای دستیابی به حتی ابتدایی‌ترین اهداف اقتصادی، اجتماعی و زیست‌محیطی بسیار دور هستیم. فعالیت‌های پایداری شرکت‌ها بیشتر تمرکز بر گسترش تولید قهوه در سطح مزرعه است. حتی اگر برخی از دستاوردهای خاص نیز حاصل شود، هرگز برای تغییر بخش کلی کافی نیست.»

اگر ارزش بیشتری که از قهوه تولید می‌شود به دست تولیدکنندگان قهوه برسد، ابتکارات چند ذی‌نفع به تعهدات الزام‌آور، مکانیزم‌های قوی که پیشرفت در این زمینه را تأیید می‌کند؛ بیشتر از بودجه‌های محدود، نیاز دارند، بنابراین ما می‌توانیم این تأثیرات ملموس را ببینیم.

منبع: stir tea coffee

نوشته دیوید فاکسل

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

اشتباهات دم‌آوری با فرنچ پرس

دم آوری با فرنچ پرس

کافه اکسسوری – شما سزاوار این هستید که یک فنجان قهوه با عطروطعم عالی بنوشید؛ اما برای اینکه قهوه خود را با طعم و عطر عالی بنوشید باید چندین مورد را در خصوص دم‌آوری با فرنچ پرس مد نظر قرار دهید.

در این مقاله رایج‌ترین اشتباهات را در دم‌آوری با فرنچ پرس و راه‌های رفع این مشکلات را با هم بررسی می‌کنیم و اگر بتوانید از بروز این مشکلات جلوگیری کنید، قهوه‌ای با طعمی شگفت‌انگیز خواهید داشت.

  1. شما از قهوه بد استفاده می‌کنید

درحالی‌که خطاهای موجود در این فرایند می‌تواند بر طعم قهوه فرنچ پرس تأثیر بگذارد، می‌تواند از کیفیت دانه قهوه‌ای که استفاده می‌کنید نیز باشد.

عطروطعم قهوه فرنچ پرس مستقیماً از دانه قهوه می‌آید، بنابراین برای تهیه قهوه با کیفیت از یک فروشگاه معتبر خرید کنید.

در این میان باید تفاوت بین دانه‌های قهوه عربیکا و روبوستا را بدانید. بسته به ترجیحات سلیقه خود، باید تصمیم بگیرید کدام یک را بیشتر دوست دارید.

دانه‌های عربیکا معمولاً شیرین‌تر بوده و بوی دلپذیر بیشتری دارند. روبوستا تلخ‌تر است، به این معنی که کافئین بیشتری خواهید داشت.

  1. شما از درجه آسیاب نامناسب استفاده می‌کنید

فیلتر فرنچ پرس به‌گونه‌ای طراحی‌شده است که بتواند قهوه‌ها را به‌درستی عصاره‌گیری و مانع از ورود آن‌ها به فنجان شود.

بسته به نوع مدلی که شما دارید، فیلتر به‌اندازه کافی مناسب نیست که بتواند تمام از ورود تمام ذرات به فنجان جلوگیری کند.

قبل از قرار دادن دانه‌های قهوه از طریق فیلتر، باید مطمئن شوید که آن‌ها درست به‌اندازه نمک دریایی هستند.

این اندازه به فرنچ پرس اجازه می‌دهد تا به‌طور مؤثری دم‌آوری شود و از آسیاب‌های شناور جلوگیری کنند.

  1. شما از آب خیلی گرم استفاده می‌کنید

دمای مطلوب آب برای یک فرنچ پرس در حدود ۲۰۲ درجه فارنهایت (حدوداً ۹۵ درجه سانتی‌گراد) است که کاملاً جوش نیست.

اگر فراتر از این دما باشد، مناسب دم‌آوری با فرنچ پرس نیست و باید منتظر بمانید تا دما تا میزان درست آن کاهش یابد.

اگر از آب خیلی گرم استفاده کنید، قهوه آسیاب شده را می‌سوزاند و روی طعم آن‌ها تأثیر منفی می‌گذارد.

برای اطمینان از بهترین طعم قهوه در فرنچ پرس خود، باید مراقب باشید که آن را در این محدوده دمای ایدئال نگه دارید تا یک نوشیدنی قهوه موفقیت‌آمیز حاصل شود.

  1. از مقیاس استفاده نمی‌کنید

یکی دیگر از موانع دم‌آوری با فرنچ پرس با کیفیت، نسبت قهوه به آب است.

شما به‌مرور زمان در مورد مقدار صحیح استفاده از آن ایده خوبی خواهید گرفت، اما مقیاس شما را قادر می‌سازد تا روی یک روش قابل اعتماد متمرکز شوید.

همه افراد دارای ترجیحات مختلف طعم و مزه هستند، اما شما باید برای اطمینان از بالاترین کیفیت قهوه، یک نسبت قهوه به آب ۱:۱۲ داشته باشید. مقیاس برای اندازه‌گیری به شما یک عدد ثابت می‌دهد.

  1. از یک تایمر استفاده نمی‌کنید

زمان در تهیه یک فنجان با کیفیت قهوه فرنچ پرس بسیار مهم است. اگر از حدس زدن استفاده می‌کنید تا تصمیم بگیرید چه مدت برای دم‌آوری نیاز است، شما قهوه‌ای مناسب نخواهید داشت.

بسته به اینکه آیا شما یک لیوان سبک، معمولی یا قوی می‌خواهید، باید تایمر خود را برای نتیجه دلخواه تنظیم کنید و هر بار که دم کرده‌اید، آن را ثابت نگه دارید.

بدون تایمر برای رعایت آن، قهوه شما طعم دقیقی را که می‌خواهید به شما نمی‌دهد.

  1. نگاه داشتن بیش‌ازحد قهوه در فرنچ پرس

اگر قهوه خود را بعد از اتمام مراحل تولید و دم‌آوری در فرنچ پرس نگه دارید، محصول نهایی شما بیش‌ازحد تلخ می‌شود.

شما باید مطمئن شوید که تمام قهوه دم‌آوری شده را از فرنچ پرس خارج کرده‌اید.

بهترین روش این است که مقداری را که می‌خواهید بنوشید، تهیه کنید و به‌محض انجام کار محتویات باقی‌مانده را استفاده نکنید.

  1. شما در همان ابتدا قهوه و آب را مخلوط می‌کنید

برای اطمینان از بهترین فنجان قهوه فرنچ پرس، باید اجازه دهید قهوه بدون هم زدن بنشیند.

اگر تصمیم دارید که مخلوط دم را در ابتدای کار ترکیب کنید، نمی‌توانید به همان اندازه طعم استخراج کنید.

هنگامی‌که آب می‌ریزید، مطمئن شوید که همه آن را رها کرده و سپس به آن دست نزنید.

وقتی اجازه دهید که دم‌آوری مسیر طبیعی خود را طی کنید، طعم قهوه شما تازه خواهد بود.

  1. فرنچ پرس خود را بعد از هر بار تمیز نمی‌کنید

اگر بعد از استفاده از آن، فرنچ پرس خود را تمیز نکنید، فنجان قهوه آینده شما اسیدی خواهد بود.

برای اطمینان از طعم تازه بودن تمام فنجان‌های قهوه‌تان، هر بار باید سیستم تمیز کردن را داشته باشید.

هنگام تمیز کردن، به دنبال دانه‌های آسیاب شده قدیمی و روغن‌های مضر و از بین بردن آن‌ها باشید.

نتیجه‌گیری

همان‌طور که دیدید، فکر و مراقبت زیادی وجود دارد که باعث می‌شود فنجان شخصی قهوه فرنچ پرس از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد.

حیاتی‌ترین عنصر سازگاری است که در مورد زمان تولید دم، مقیاس‌گذاری، کیفیت و درجه آسیاب، در هر مرحله از فرآیند اعمال می‌شود.

فرنچ پرس شما را قادر می‌سازد تا سلیقه موردنظر خود را کنترل کنید، بنابراین باید حتماً یک روش مطمئن پیدا کنید که برای شما مفید باشد.

منبع: homegrounds

نوشته جوانا دی

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

واژه نامه قهوه: مبدل حرارتی Heat exchanger

Heat exchanger

کافه اکسسوری – دستگاه‌های اسپرسو تمایل دارند که آب جوش را به یکی از دو روش گرم کنند. گزینه‌ها یک دیگ فلزی ضخیم است که با یک عنصر گرم می‌شود (پیشرفته‌ترین آن‌ها دما را تا یک درجه تنظیم می‌کند) یا مبدل حرارتی Heat exchanger. در یک مبدل حرارتی، یک لوله کوچک با قطر بسیار باریک درون دیگ بخار گرم قرار می‌گیرد. هنگامی‌که یک شات قهوه تولید می‌کنید، آب شیرین از طریق لوله کشیده می‌شود و آب‌کشیده شده تقریباً بلافاصله گرم می‌شود. مبدل‌های حرارتی هوشمندانه هستند اما چند مشکل بالقوه دارند. اگر مدت کوتاهی دم نکشید، آب مبدل حرارتی می‌تواند خیلی گرم شود. بعلاوه، مبدل حرارتی همچنان به یک منبع آب بسیار گرم نیاز خواهد داشت تا به‌عنوان منبع گرما عمل کند – اگر این دما در هنگام استفاده زیاد دستگاه کاهش یابد، آب دم‌کرده گرمای کمتری برای کشیدن خواهد داشت و همچنین افت خواهد کرد. La Spaziale، تولیدکننده اسپرسو ایتالیایی، دارای یک مبدل حرارتی اختراع شده مبتکرانه است که از بخار به‌جای آب استفاده می‌کند، درنتیجه منبع گرمای پایدارتری را فراهم می‌کند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Heat exchanger

Espresso machines tend to heat the brewing water in one of two ways. The options are a thick metal boiler that is heated with an element (the most advanced of these will regulate the temperature to within a degree) or a heat exchanger. In a heat exchanger, a small tube with a very narrow diameter sits inside a hot boiler. When you brew a shot, fresh water is pulled through the tube and the “stretched-out” water is heated almost instantaneously. Heat exchangers are clever but have a few potential problems. If you are not brewing for a short while, then the water in the heat exchanger can get too hot. Additionally, the heat exchanger will still require a body of very hot water to act as the heat source – if this temperature drops when the machine is receiving heavy use, the brew water will have less heat to draw upon and will drop also. La Spaziale, an Italian espresso manufacturer, has an ingenious patented heat exchanger that uses steam instead of water, thereby providing a more stable heat source.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

راهکارهایی برای بهبود و تقویت قهوه

تقویت قهوه

کافه اکسسوری – بسته به میزان قند موجود در قهوه، فنجان شما ممکن است همیشه سلامت شما را تأمین نکند. بااین‌حال، این طلای سیاه صبح می‌تواند تفاوت بین یک روز عالی و یا احساس آن باشد که هنوز باید در رختخواب باشید. در این یادداشت شما را برخی توصیه‌های سالم برای بهبود و تقویت قهوه تان آشنا می‌کنیم. توصیه‌هایی که فارغ از بهبود طعم برای سلامتی بدن شما نیز بسیار مفید خواهد بود.

  1. قهوه سیاه بنوشید.

آیا می‌دانید بسته به آنچه در قهوه شما می‌گذرد، می‌توانید ۶۳۰ کالری به بدن خود وارد کنید؟ در این میان قهوه سیاه از کالری کمتری برخوردار است. اگر شما قهوه سیاه دوست ندارید، چندین روش برای تهیه یک فنجان خامه‌ای با کالری وجود دارد.

  1. از شیر بادام استفاده کنید.

شیر بادام یک روش سالم برای روشن‌تر کردن قهوه است و تنها ۸۰ کالری را اضافه می‌کند. شیر بادام یک جایگزین عالی برای کرم‌های سنگین‌تر است، به‌خصوص برای کسانی که نمی‌توانند از لبنیات استفاده کنند.

  1. کرم‌های مصنوعی را فراموش کنید.

اگر از کرم‌های مصنوعی استفاده می‌کنید، مراقب چربی‌های ترانس موجود در قهوه خود باشید. برخی از آن‌ها ممکن است خوشمزه باشند، اما می‌توانند مقدار زیادی چربی ناسالم را به فنجان قهوه خود اضافه کنید. معمولاً بهتر است که آن‌ها را فراموش کرده و مواد شیمیایی و چربی‌های ناسالم را به کنار بگذارید.

۴. از دانه قهوه ارگانیک استفاده کنید.

بقایای سموم دفع آفات و روش‌های کشاورزی ناسالم را در قفسه سوپرمارکت‌ها رها کنید و لوبیاهای ارگانیک و سالم را انتخاب کنید.

  1. از دارچین استفاده کنید

دارچین نه تنها در قهوه خوشمزه است، بلکه قرن‌هاست که در داروها نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. اخیراً، دانشمندان مدرن در مورد خواص آنتی اکسیدانی قدرتمند آن اطلاعات با ارزشی کسب کرده‌اند. فقط مقدار کمی دارچین در فنجان شما یک طعم گرم و عمیق را اضافه می‌کند و باعث ایجاد قهوه سالم‌تر می‌شود.

  1. شکلات تیره

شکلات‌های تیره دارای بسیاری از مزایای خاص هستند، از جمله احتمالاً بهبود عملکرد مغز و همچنین یک مکمل عالی برای فنجان قهوه صبح شما است. یک عطر شکلات تیره و تراشیده شده را با شیر بادام برای داشتن یک عطروطعم یکدست به شما پیشنهاد می‌دهید.

  1. کره

باور کنید یا نه شما می‌توانید یک فنجان قهوه زیبا با فوم و بدون تجهیزات اضافی میل کنید و کره سالم راز این قهوه است. اگرچه عجیب به نظر می‌رسد، یک بار که آن را امتحان کنید و برای همیشه هوادار آن خواهید بود.

۸- از نوشیدن قهوه با معده خالی خودداری کنید.

اگرچه این دانش رایج نیست، اسیدهای موجود در قهوه در صورت نوشیدن آن با معده خالی می‌توانند کمی احساس سیری داشته باشند و این باعث می‌شود خوردن صبحانه سالم سخت‌تر شود. سعی کنید ابتدا غذای سالم بخورید، سپس از قهوه خود لذت ببرید.

  1. زردچوبه را به قهوه خود اضافه کنید.

زردچوبه یک آنتی اکسیدان قدرتمند و کاهنده التهاب است و دارای یک معطر خوشبو با خواص درمانی چندگانه است. مقداری زردچوبه به قهوه خود اضافه کنید تا طعمی سالم داشته باشید و از نوشیدن آن احساس خوبی داشته باشید.

  1. قهوه خود را با آب نارگیل مخلوط کنید.

آیا می‌دانید که آب نارگیل توانایی آبرسانی به بدن همچون نوشیدنی‌های ورزشی را دارد؟ این قدرت آبرسان را به قهوه خود اضافه کنید! قهوه نارگیل یخی در یک روز گرم بسیار عالی است و تهیه آن نیز آسان است.

شما می‌توانید با استفاده از یک چهارم فنجان قهوه در هر فنجان آب نارگیل و قرار دادن آن به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال یک قهوه سالم و مقوی داشته باشید.

  1. روغن نارگیل را اضافه کنید.

علاوه بر کره، روغن نارگیل فواید اسیدهای چرب با زنجیره متوسط ​​را نشان می‌دهد که ممکن است سیستم ایمنی بدن را تقویت کند؛ اما این افزودنی در قهوه بسیار خوش طعم است.

اضافه کردن چربی سالم به قهوه شما ممکن است سلامتی شما را تقویت کند، اما همچنین باعث غنی شدن آن شده و عطر و طعم عالی به قهوه می‌بخشد.

  1. شربت را در قهوه کاهش دهید

شربت‌ها از شکر و طعم دهنده ساخته شده‌اند، بنابراین اضافه کردن آن‌ها اساساً بخش بزرگی از قند را به قهوه اضافه می‌کند. این برای سلامت شما مفید نیست.

  1. استراحت و خواب بعد از نوشیدن قهوه

به دلیل عملکرد مغز شما، گرفتن ۲۰ دقیقه چرت زدن پس از نوشیدن قهوه به شما این امکان را می‌دهد تا از کافئین کارآمدتر عمل کند و باعث می‌شود احساس شما حتی بیشتر بیدار شود.

  1. کلاژن را به قهوه اضافه کنید

اگر به طور مرتب کرم کلاژن را به قهوه خود اضافه می‌کنید، پوست شما بهتر، هیدراته و جوانسازی می‌شود. با گذشت زمان، فواید مصرف مکمل کلاژن روی پوست شما نشان داده می‌شود و قهوه سالم این کار را انجام داده است.

  1. برای تقویت قهوه پروتئین اضافه کنید

رژیم‌های غذایی با پروتئین بالا ممکن است باعث کاهش وزن شوند، زیرا می‌توانند احساس گرسنگی کمتری در شما ایجاد کنند. اضافه کردن پروتئین به قهوه راحت‌تر از چیزی است که فکر می‌کنید. می‌توانید یک پودر پروتئین، کلاژن یا کره اضافه کنید و آن را بنوشید و از فواید آن برای سلامتی استفاده کنید.

  1. از ادویه‌جات استفاده کنید

برای طعم قهوه نیازی به استفاده از شربت‌های قندی یا مصنوعی نیست و می‌توانید از گزینه‌های سالم‌تر استفاده کنید. یکی از گزینه‌ها ادویه خوشمزه کدوتنبل قهوه است که با مزایای افزودنی دارچین و کره را در خود دارد.

با توجه به گزینه‌های پیشنهادی بالا شما می‌توانید در کنار تقویت قهوه خود، سلامت بدن خودتان نیز تثبیت کنید.

منبع: home grounds

نویسنده جوانا دی

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

فروش سهام قهوه Ngorongoro Tanzania در حراج

Ngorongoro

کافه اکسسوری – با انعکاس سال‌ها بهبود کیفیت توسط گروهی از تولیدکنندگان قهوه در تانزانیا، قیمت حراج در اولین حراج مجموعه خصوصی مجموعه اتحاد برای قهوه Ngorongoro Tanzania (ACE) افزایش یافت و پیشنهاد برتر ۶۵ دلار برای هر پوند بود.

حراج قهوه سبز، رویداد اصلی و متمرکز سالانه بازار قهوه Ngorongoro بود که به دلیل همه‌گیری در سال گذشته در رویداد سالانه «حجامت در دهانه» رونمایی شد. این مجموعه متشکل از تولیدکنندگان اطراف دهانه Ngorongoro در شمال تانزانیا به همراه برخی از شرکای بین‌المللی، این گروه سال‌به‌سال در تلاش برای بهبود کیفیت برای به نمایش گذاشتن منطقه پر از ارتفاع و حیات‌وحش در شمال شرقی تانزانیا است.

امسال، ACE غیرانتفاعی از طریق مجموعه حراج‌های خصوصی خود که به برنامه قهوه سبز Cup of Excellence در حال انجام است اما به قهوه‌های گروه‌های شریک فردی و نه تولیدکنندگان بزرگ یک کشور، کمک می‌کند تا یک برنامه حراج آنلاین ازنظر اجتماعی را از بین ببریم.

اعلامیه‌ ACE در خصوص قهوه Ngorongoro

مارک استل، بنیانگذار قهوه پورتلند و عضو بنیانگذار گروه قهوه Ngorongoro ، در اعلامیه‌ای از ACE گفت: «نتیجه حراج مجموعه خصوصی نتیجه هشت سال گذشته حجامت و رانندگی به‌سوی تعالی بوده است. هدف ما برای سال آینده داشتن پنج قهوه بالاتر از ۹۰ امتیاز است. ما به تانزانیا اعتقادداریم و ما می‌دانیم که در یکی از با ارزش‌ترین مناطق جهان هستیم.»

طبق ACE، بالاترین قیمت قبلی پرداخت‌شده در حراج Ngorongoro 15 دلار برای هر پوند بود. قهوه برنده در رویداد امسال، انواع گلدانی شسته شده Gesha از Acacia Hills Coffee Estate بود. پیشنهاد ۶۵ دلاری برنده این قرعه‌کشی توسط یک گروه چند ملیته برشته کننده‌ها، ازجمله قهوه‌های پارادایز (ایالات‌متحده)، قهوه Chromatic (ایالات‌متحده) قهوه هولیلی (کره جنوبی)، هاچ (کانادا)، کوره قهوه شهری (هنگ‌کنگ) و خانه تابستانی (تایلند) بودند.

آیدین کریستیناکیس، شریک اقاقیا هیلز، می‌گوید: «ما به‌عنوان تولیدکنندگان از این واقعیت که کسی آنقدر از حجامت قهوه ما لذت می‌برد بسیار فروتن است و آماده است تا ازنظر اقتصادی قدم بگذارد تا به ما امکان دستیابی به چنین قیمت‌های عالی را بدهد. ما واقعاً خوشحال هستیم. از همه‌کسانی که پیشنهاد می‌دهند و به‌ویژه از کسانی که درنهایت قهوه‌های ما را خریداری کردند متشکرم.»

دومین قهوه پردرآمد در این رویداد که از دارایی Ngila تهیه می‌شود، یک نوع کنت بود که بخشی از فرآوری پس از برداشت آن را در بشکه‌های شراب انجام داد و توسط فرآیند مخصوص بو دادن لس‌آنجلس Goodboybob باقیمت ۴۰.۳۰ دلار خریداری شد.

به‌طور متوسط ​​، ۲۶ قهوه موجود در برنامه حراج – هرکدام حداقل ۸۵ امتیاز کسب کردند و به‌طور متوسط ​​۸.۵۷ دلار برای هر پوند قیمت‌گذاری شدند.

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

قهوه روبوستا و ویژگی هایی آن

قهوه روبوستا

کافه اکسسوری – قهوه روبوستا همواره حضوری شوم در دنیای قهوه داشته است و این یک‌سو تفاهم بزرگ است و اکنون زمان آن رسیده است که تنوع این گونه قهوه را در آغوش بگیریم و به این گیاه فرصتی عادلانه بدهیم.

در این یادداشت به این گونه قهوه و تفاوت‌های آن با قهوه عربیکا می‌پردازیم؛ دو گونه قهوه که بیشترین میزان مصرف را در جهان قهوه دارند.

حتی اگر شما درباره قهوه چیزهای زیادی نمی‌دانید، این تصور را دارید که روبوستا به‌نوعی مسئول همه اشتباهاتی است که در دنیای قهوه رخ می‌دهد.

اگر این ذهنیت شماست، شرمنده نشوید. مدت‌ها من نیز همین نگرش را داشتم؛ اما همه‌چیز در دنیای قهوه تخصصی شروع به تغییر می‌کند.

قبل از نوشتن این مقاله، در اینستاگرام سؤال کردم که نظر مخاطبینم درباره روبوستا چیست. نظرات بسیار دوقطبی بودند. در اینجا چند پاسخ آورده شده است:

«این دنیای کاملاً جدیدی از طعم‌ها و امکانات است
خوشمزه و پیچیده است
آن‌هایی که از ارتفاع زیاد برخوردار هستند خوب هستند
اما آن‌ها همچنین این را گفتند …
تقریباً بعد از چند تجربه بد با روبوستا، نوشیدن قهوه را متوقف کردم
بد خیلی تلخ»

در این مقاله، توضیح خواهم داد که چرا روبوستا می‌تواند این‌قدر تفرقه‌افکنانه باشد.

همچنین به شما می‌گویم که چرا شخصاً فکر می‌کنم این دانه قهوه عالی است و ممکن است در آینده نزدیک محبوب‌تر نیز شود.

قهوه روبوستا و عربیکا

چرا روبوستا چنین شهرت بدی دارد؟ خوب، وقتی به آن فکر می‌کنید خیلی عجیب نیست.

حتی اگر صدها گونه قهوه در جهان وجود داشته باشد، تنها دو مورد به‌عنوان محصولات زراعی تجاری مورداستفاده قرار می‌گیرند: روبوستا و عربیکا.

ایده اصلی در جهان قهوه این است که عربیکا بسیار عالی و پرمحتوا است، درحالی‌که روبوستا که حدود ۴۰٪ از تولید جهان را تشکیل می‌دهد، زننده و ارزان است.

اگر مجبور به تعمیم باشیم، درست است که روبوستا معمولاً تلخ و شیرین‌تر از عربیکا است؛ اما این به دلیل تفاوت‌های بیولوژیکی در میزان قند و میزان متفاوت اسیدهای آلی است؛ اما آیا این بدان معنی است که ما باید یک‌گونه کامل را نادیده بگیریم؟

 

جستجو برای یک قهوه در دشت

حتی اگر این مقاله به‌عنوان یک ادای احترام به روبوستا باشد، دشوار نیست که در مورد پسرعموی مشهور آن یعنی عربیکا صحبت کنیم.

عربیکا از ارتفاعات اتیوپی سرچشمه گرفت و تنها در ارتفاعات و شرایط آب و هوایی شبیه به زیستگاه اصلی خود رونق می‌گیرد.

هنگامی‌که قهوه در حدود چند صدسال پیش به یک کالای جهانی تبدیل شد، علاقه‌ای به یافتن گونه‌ای بود که بتواند در ارتفاعات پایین‌تر پرورش یابد، زیرا این امر باعث می‌شود زمین بیشتری برای محصول جدید فراهم شود.

به گفته مورخ قهوه استوارت مک کوک، گونه خاصی از قهوه از لیبرتای قاره آفریقای غربی، به‌عنوان قهوه ایدئال دشت در حدود سال ۱۸۷۰ ظهور کرد. این گیاه بعداً به‌عنوان قهوه لیبریکا معروف شد.

در ابتدا اعتقاد بر این بود که این گیاه در برابر زنگ‌زدگی برگ مقاوم است؛ اما تا سال ۱۸۹۵، این مزیت ناپدید شد.

بسیاری از مزارع لیبریکا که توسط استعمارگران در جنوب شرقی آسیا اداره می‌شدند، براثر این بیماری از بین رفتند و این محصول هرگز محبوبیت خود را جبران نکرد.

قهوه ای مقاوم

تقریباً در این زمان، گیاه شناسان اروپایی به مناطق دورافتاده‌تر آفریقای مرکزی رفتند، جایی که گونه‌های امیدوارکننده جدیدی را یافتند که نام آن‌ها را یافت: Coffea canephora var. روبوستا همان‌طور که از نام آن پیداست،

به‌عنوان یک قهوه بادوام‌تر و مقاوم‌تر دیده می‌شد. در سال ۱۹۰۰ این گیاه به جاوا معرفی شد و همان‌طور که می‌گویند، ادامه تاریخ آن از جاوا ادامه می‌یابد.

روبوستا ضمن داشتن توانایی رشد در مناطق دشت، عملکرد بالایی دارد. همچنین ثابت شده است که در برابر بیماری‌ها بسیار مقاوم است. این تا حدودی به دلیل دارا بودن مقدار کافئین بالاتر در این گونه است.

وقتی انسان کافئین مصرف می‌کند، به‌عنوان یک محرک عمل می‌کند، اما برای حشرات مانند سموم دفع آفات است.

روبوستا همچنین تقریباً دو برابر مقدار کلروژنیک اسید دارد – ماده دیگری که حشرات آن را دوست ندارند- و به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان عمل می‌کند.

شروع تازه روبوستا

داستان پیدایش فوق نشان می‌دهد که روبوستا همیشه به‌عنوان یک جایگزین ارزان برای عربیکا تصور می‌شد و تا همین اواخر از زاویه دیگری مشاهده نشده است.

تاکنون، روبوستا به‌طور عمده در قهوه فوری و به‌عنوان ترکیبی ارزان‌قیمت در ترکیب‌های اسپرسو مورداستفاده قرار می‌گرفت، جایی که کرم قوی‌تر و کافئین اضافی را فراهم می‌کرد.

تا یک دهه پیش، درواقع روبوستا به‌عنوان یک ماده اصلی قهوه ترکیبی اسپرسو شناخته می‌شد – به‌خصوص اگر توسط رُسترهای ایتالیایی ساخته شده باشد.

تفاوت بین عربیکا و روبوستا به‌طورکلی به موارد زیر بازمی‌گردد:

عملکرد کم در مقابل عملکرد بالا

ارتفاع زیاد در مقابل ارتفاع کم

۱.۵٪ کافئین در مقابل ۲.۷٪

۶٪ اسید کلروژنیک در مقابل ۱۰٪

لوبیا به شکل بیضی‌شکل در مقابل شکل گرد

برگ کوچک در مقابل برگ بزرگ

مقدار قند بالاتر در مقابل مقدار قند کمتر است

روبوستا کانفورا

امروز روبوستا هنوز به‌شدت درک نشده است. فقط نام مشترک نشانگر آن است. درواقع، ما باید آن را با نام علمی “Canephora” بنامیم زیرا روبوستا فقط یک نوع است.

به همان روش تایپیکا و بوربون که خطوط اصلی عربیکا هستند، روبوستا نیز انواع کانفورا است.

اولین باری که شنیدم کسی در مورد کانفورا صحبت می‌کند، در سال ۲۰۱۹ بود که در یک قهوه آزمانی گونه‌های متقاطع به میزبانی دکتر استیفن شوارتز از کنسولگری قهوه شرکت کردم.

در جدول قهوه آزمایی، ما هر سه عربیکا، لیبریکا و کانفورا را داشتیم.

در این رویداد، دکتر شوارتز استدلال کرد که ما همیشه در مورد انواع مختلفی از عربیکا (مانند گیشا، بوربون و تیپیکا) صحبت می‌کنیم اما هرگز در مورد گونه‌های مختلف کانفورا صحبت نمی‌کنیم. ما حتی آن را با نام اشتباه می‌نامیم.

چندین نوع مختلف وجود دارد؛ به‌عنوان‌مثال، SLN 274، Old Paradenia، Conilon و غیره وهمه این‌ها خصوصیات خاص خود را دارند.

به گفته دکتر شوارتز، یکی از اصلی‌ترین دلایلی که ما هرگز روبوستای خوب را تجربه نمی‌کنیم این است که آن‌ها فقط با یک هدف تجاری رشد می‌کنند.

کشاورزی و فرآوری محصولات محصولی ایجاد می‌کند. اگر ما به همان روش با قهوه عربیکا رفتار کنیم، نتیجه نیز یکسان خواهد بود.

دکتر شوارتز استدلال کرد که روبوستا یک نام گمراه کننده است، زیرا گیاه در واقع دارای یک سیستم ریشه نسبتاً کم عمق در مقایسه با لیبریکا و عربیکا است.

او ادعا می‌کند که لیبریکا گونه قوی‌تر از این سه است و قادر خواهد بود که تغییرات آب و هوایی را بهتر اداره کند.

می‌توان قهوه ۱۰۰٪ روبوستا نوشید؟

آیا زمانی وجود خواهد داشت که عاشقان عادی قهوه بتوانند قهوه ۱۰۰٪ روبوستا را تجربه کنند؟

با توجه به اینکه قهوه تخصصی هر روز بیشتر به جریان اصلی تبدیل می‌شود، آوانگاردها بیشتر به سمت حاشیه قهوه حرکت می‌کند و گونه‌های کمتر شناخته‌شده را آزمایش می‌کند و ما امروزه شاهد علاقه مجدد به لیبریکا و Eugenioides هستیم و روبوستا نیز باید به‌زودی آماده احیای مجدد باشد.

قهوه روبوستا به‌اندازه عربیکا شیرین نیست. همچنین اسیدیته یکسانی ندارد. در عوض، دارای یادداشت‌های طعم دار بیشتری است.

من شخصاً فکر می‌کنم روبوستا وقتی که مستقیماً در یک شات اسپرسو دمیده می‌شود، واقعاً می‌درخشد و طعم‌های کمی خوش‌طعم و شکلاتی همراه با کمبود اسیدیته، آن را به یک تجربه جالب تبدیل می‌کند.

منبع: coffee chronicler

نوشته Asser Christensen

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.